Modern Talking też wygwizdywano na koncertach pokazując nawet w ich kierunku nie stosowne gesty.Atlantis pisze:A mnie zastanawia czemu wygwizdano tylko Thomasa i tylko on jeden zrezygnował.
Uważam,że to wina organizatorów powinni taką publiczność usunąć,po za tym pijani kolesie ... czego innego można się po takich spodziewać...?
No widzisz akurat nie,bo według mnie odnoszenie sezonowego sukcesu to jest porażka,Bohlen nie produkuje niczego dla swoich fanów! I to jak skomentował swój projekt Blue System to tak jak by mi napluł w oczy.Mam do dziś wszystkie jego albumy BS i maxi single,mnóstwo plakatów i artykułów z gazet polskich i zagranicznych,programy teledyski i wystepy w TV na vhs .Był czas kiedy Dieter był dla mnie "bogiem" (z malej litery bo w przenośni),ale potem Dieter podziękował mi za wieloletnią fascynację nim i tym co robi.MODERN JEANNE pisze:ATLANTYDO czy TY przypadkiem nie chowasz w sobie zawiści ze Dieter odnosi sukcesy a Thomas nie ????
Darzyłam Dietera wielkim szacunem,ale teraz nie jest tego wart.
Thomas akurat odnosi sukcesy.Pamięta o Nas,a to że ktoś wygwizduje zespół tak powinna zachować się prawdziwa gwiazda,wychodzę i do widzenia...łaski nie robicie