Anders | Fahrenkrog w Ballermann Hits 2011

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Anders & Fahrenkrog w mediach

Post autor: atlantyda ;o) »

Atlantis pisze:A mnie zastanawia czemu wygwizdano tylko Thomasa i tylko on jeden zrezygnował.
Modern Talking też wygwizdywano na koncertach pokazując nawet w ich kierunku nie stosowne gesty.
Uważam,że to wina organizatorów powinni taką publiczność usunąć,po za tym pijani kolesie ... czego innego można się po takich spodziewać...?
MODERN JEANNE pisze:ATLANTYDO czy TY przypadkiem nie chowasz w sobie zawiści ze Dieter odnosi sukcesy a Thomas nie ????
No widzisz akurat nie,bo według mnie odnoszenie sezonowego sukcesu to jest porażka,Bohlen nie produkuje niczego dla swoich fanów! I to jak skomentował swój projekt Blue System to tak jak by mi napluł w oczy.Mam do dziś wszystkie jego albumy BS i maxi single,mnóstwo plakatów i artykułów z gazet polskich i zagranicznych,programy teledyski i wystepy w TV na vhs .Był czas kiedy Dieter był dla mnie "bogiem" (z malej litery bo w przenośni),ale potem Dieter podziękował mi za wieloletnią fascynację nim i tym co robi.
Darzyłam Dietera wielkim szacunem,ale teraz nie jest tego wart.
Thomas akurat odnosi sukcesy.Pamięta o Nas,a to że ktoś wygwizduje zespół tak powinna zachować się prawdziwa gwiazda,wychodzę i do widzenia...łaski nie robicie :P
Awatar użytkownika
CheriLady

Post autor: CheriLady »

Atlantis pisze:
Już przesadzajmy z tym sukcesem, oczywiście, sam fakt promocji i jako takiej sprzedaży jest nim, ale patrząc na to czym jest prawdziwy sukces, to już nie wygląda to tak jakbyśmy chcieli i nie ma się co oszukiwać, że jest inaczej. Album spada, singla na liście już nie ma, zapowiedzi kolejnego brak, jak jeszcze ta trasa będzie wyglądać tak, że będą próby, ktoś go wygwizda, on się obrazi i zwinie majdan, to to już chyba będzie koniec Toma na przyzwoitym poziomie.
Ale tak szczerze, czy tak naprawdę powinno nas interesować na którym miejscu znajduje sie album albo sinkiel?? Najważniejsze według mnie jest to że MY wiemy co jest dobrą muzyką i czego warto słuchać :) Teraz dla większości jest ważne żeby zobaczy kawałek "cycka" (za przeproszeniem) niż prawdziwa muzyka wiec nie ma co sie dziwić np zachowaniu pijanych(napalonych być może) niemców...Oczywiśnie mnie również jest bardzo przykro z powodu spadku ale co zrobić że już się nie docenie prawdziwych artystów...Tak więc MY powinmnismy pokazać Thomasowi że ma prawdziwych fanów którzy kochają Jego i Jego muzyke np na koncertach bo przedewszystkim tak mozemy Go wspierać:) A napewno to nie będzie koniec Toma na przyzwoitym pozioie
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

CheriLady pisze:Ale tak szczerze, czy tak naprawdę powinno nas interesować na którym miejscu znajduje sie album albo sinkiel?? Najważniejsze według mnie jest to że MY wiemy co jest dobrą muzyką i czego warto słuchać :) Teraz dla większości jest ważne żeby zobaczy kawałek "cycka" (za przeproszeniem) niż prawdziwa muzyka wiec nie ma co sie dziwić np zachowaniu pijanych(napalonych być może) niemców...Oczywiśnie mnie również jest bardzo przykro z powodu spadku ale co zrobić że już się nie docenie prawdziwych artystów...Tak więc MY powinmnismy pokazać Thomasowi że ma prawdziwych fanów którzy kochają Jego i Jego muzyke np na koncertach bo przedewszystkim tak mozemy Go wspierać:) A napewno to nie będzie koniec Toma na przyzwoitym pozioie
Dobrze gadasz CheriLady.
Jurgen Drews musiał wystąpić porozpinany żeby odpowiadać dzisiejszym trendom i nie było za bardzo na co patrzeć....fuuuj...pomarszczony brzuch...bllleee...
Awatar użytkownika
CheriLady

Post autor: CheriLady »

He he :D Atlantydo może to teraz kręci niemców :D a nie elegancki Thomas...
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Modern Talking też wygwizdywano na koncertach pokazując nawet w ich kierunku nie stosowne gesty.
I gdy było ich dwóch to jak wtedy reagowali? Też uciekali obrażeni, czy kończyli (zaczynali) występ?
Ale tak szczerze, czy tak naprawdę powinno nas interesować na którym miejscu znajduje sie album albo sinkiel?
Myślę, że tak. Od tego przecież zależy czy będą kolejne czy Thomas CD-R będzie sprzedawał na Fan Party.
Najważniejsze według mnie jest to że MY wiemy co jest dobrą muzyką i czego warto słuchać
Prawdziwa z nas elita.
Teraz dla większości jest ważne żeby zobaczy kawałek "cycka" (za przeproszeniem) niż prawdziwa muzyka wiec nie ma co sie dziwić np zachowaniu pijanych(napalonych być może) niemców
Ta prawdziwa muzyka, która mas tu jednoczy jest prosta, czasem wręcz prostacka, momentami zahaczająca wręcz o tandetę (tudidutudidutudidudidudidu). Dajcie zatem już spokój z podobnym generalizowaniem i tym poczuciem wyjątkowości, bo elegancki gentleman Thomas jest naj, a reszta to dno. Z jednej strony część z Was pisze, że spotyka się z dyskryminacją z powodu słuchania MT, wyśmiewaniem, niektórzy pisali, że wolą czy woleli się czasem do tego nie przyznawać, a z drugiej strony, to jaki przykład tolerancji dajemy sami? Praktycznie codzień przewijają się tu cycki, pseudoartyści, pseudopiosenki, Lady Zgagi i masa innych epitetów, a bydło gwiżdże akurat na Toma, bo masonom nie spodobał się oszałamiający sukces Two...
Zobaczcie czasem coś innego niż MTV to okaże się, że przebija się Adele, Hurts, Cesaria Evora, Erykah Badu, Leszek Możdzer, Sade i mnóstwo innych, którzy przekazują coś więcej niż gentleman of music czy pop titan.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Ten pan NIE uciekł ze swojego koncertu :lol:
Mr.King of Love pisze:Sory ale po prostu pisze szybko a miedzy czasie robie 100 innych rzeczy i to dla tego a poza tym nie mam wszystich polskich znaków i stąd taka pisownia.
Żałosne wytłumaczenie własnej głupoty.
Ostatnio zmieniony pn lip 18, 2011 23:23 przez phantomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Anders | Fahrenkrog w Ballermann Hits 2011

Post autor: ArCrack »

Postów na temat tego występu nazbierało się tyle, że utworzyłem dla niego osobny temat.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Anders | Fahrenkrog w Ballermann Hits 2011

Atlantis pisze:
I gdy było ich dwóch to jak wtedy reagowali? Też uciekali obrażeni, czy kończyli (zaczynali) występ?
Sama bym zrezygnowała z takiego występu,śpiewać i czekać kiedy zarobie szkłem w głowę...dziękuję bardzo...żadna przyjemność.Widocznie Thomas zmądrzał.Pokazał kto tutaj rządzi :).
ODPOWIEDZ