Kompozycja Dietera dla (jeśli się nie mylę) chorej od 17 lat Ute. Zdaje się, że akcję pilotował Bild, który doprowadził do współpracy Dietera i Ute.
Tutaj artykuł oraz możliwość odsłuchu:
http://www.bild.t-online.de/BTO/leute/a ... -song.html
Pozdrawiam
Piotrek
Ute Schönherr - Sad, Sad Love
- Pioetrek
- Kontakt:
Ute Schönherr - Sad, Sad Love
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Mateusz
Zgadzam się w 100% - bardzo ładnie ze strony Bohlena, ceni mu się takie gesty lecz utwór tak sobie brzmi, może gdyby Thomas go zaspiewał....ArCrack pisze:Mi osobiście kawałek nie leży zupełnie
Ale sam fakt nagrania takiej piosenki ocenić można tylko pozytywnie
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Piosenkę można nie tylko przesłuchać, ale też legalnie ściągnąć. Jakość tylko 128kbs, ale do czasu (mam nadzieję) wydania singlowego chyba wystarczy.
Wchodzimy na www.uteute.de i wyskoczy nam okienko z informacją o tej piosence. Klikamy na nie, wpisujemy imię oraz maila, a następnie możemy ściągnąć plik
Po kilkukrotnym przesłuchaniu wydaje mi się, że piosenka ma w sobie nawet całkiem spory potencjał. Aranżacja brzmi jednak jak w demówce
. No i początek, czyżby tam się zakłócenia od komórki nie przebijały? 
Wchodzimy na www.uteute.de i wyskoczy nam okienko z informacją o tej piosence. Klikamy na nie, wpisujemy imię oraz maila, a następnie możemy ściągnąć plik
Po kilkukrotnym przesłuchaniu wydaje mi się, że piosenka ma w sobie nawet całkiem spory potencjał. Aranżacja brzmi jednak jak w demówce
Jak piszesz tak cię widzą.