edmund1974 pisze:Gdyby Dieter Bohlen nigdy nie stał się sławny i bogaty nie jest wykluczone, że dziś wyglądałby mniej więcej tak:
Uważasz że sława i bogactwo wpłynęły na to że Dieter do dzisiaj nie jest łysy?Szczerze w to wątpię.
A zdjęcie odrażające,wygląda na nim jakby miał ze 70 lat!
edmund1974 pisze:Gdyby Dieter Bohlen nigdy nie stał się sławny i bogaty nie jest wykluczone, że dziś wyglądałby mniej więcej tak:
Uważasz że sława i bogactwo wpłynęły na to że Dieter do dzisiaj nie jest łysy?Szczerze w to wątpię.
A zdjęcie odrażające,wygląda na nim jakby miał ze 70 lat!
On sie nigdy nie zestarzeje
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Dostałam ostatnio na Facebooku zestaw ciekawych zdjęć Dietera po których nie wiedziałam, czy śmiać się czy...wpaść w totalny brecht
Widze ze Dieter nie odpuścił jeszcze latom 80 i nadal stara się wprowadzić pewien kolor dla... płci męskiej .
No cóż kochany... nie poddawaj się .ONLY THE STRONG SURVIVE..
Zrób to dla mnie i nigdy tego nie ściągaj http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1839930262
Tak, Dieter podąża za trendami, nie ma co. Ale nawet do twarzy mu w tej bladoróżowej koszuli Za to zdjęcie, na którym jest "łysy" jest okropne
Natomiast Thomas przy książkach i w kujonkach wygląda uroczo i zabawnie
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Joanna91 pisze:Natomiast Thomas przy książkach i w kujonkach wygląda uroczo i zabawnie
Fantastyczna fotka.Thomas zamyślony,jakaś melancholia go dopadła?No tak,wspomnienia wywołują różne emocje.Bardzo sympatyczne zdjęcie,nawet jego cudnego uśmiechu nie brakuje.