11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
No już poprostu nie mogę doczekć siękoncertu Thomasa na walentynki. Zapowiada sięnaprawdę super.
- Mr.King of Love
Ja tam bede! mam blisko..jestem z Warszawy..LD
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Don't do that again
If you're breaking apart
- bibigmbh
teraz juz MUSZĘ pojechać, rzadna sniezyca mnie nie powstrzyma jak ostatnio, wiec do zobaczenia w Katowicach 
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja również postaram się tam być (w końcu to ma być wyjątkowy koncertMr.King of Love pisze:Ja tam bede! mam blisko..jestem z Warszawy..LD
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2011 20:30 przez Atlantis, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Skończcie już z postami "ja tam będę i koniec". Zamiast tego bądźcie, a potem podzielcie się wrażeniami.
Powód: Skończcie już z postami "ja tam będę i koniec". Zamiast tego bądźcie, a potem podzielcie się wrażeniami.
MY DREAMS COME TRUE 
- Malediwy
By to jasny szlag....
Bardzo cieszyłem się na ten koncert. Właściwie to nie wyobrażałem sobie, że mogło by na nim mnie zabraknąć...
Ale niestety już wiem, że jednak mnie nie będzie...
Planowałem z kolegą egzotyczny wypad nurkowy na luty przyszłego roku. Ostatnio odkryliśmy super promocje na loty do Zanzibaru przez Kair. Byłem w miniony weekend w Pradze kiedy kolega wyczaił promocję na bilety do Kairu póki co. Zapytał czy aktualny jest termin luty na który już się wcześniej wstępnie umawialiśmy. Odpowiedziałem, że tak. Przypomniałem sobie o koncercie jak już bilety były kupione...
Bardzo cieszyłem się na ten koncert. Właściwie to nie wyobrażałem sobie, że mogło by na nim mnie zabraknąć...
Ale niestety już wiem, że jednak mnie nie będzie...
Planowałem z kolegą egzotyczny wypad nurkowy na luty przyszłego roku. Ostatnio odkryliśmy super promocje na loty do Zanzibaru przez Kair. Byłem w miniony weekend w Pradze kiedy kolega wyczaił promocję na bilety do Kairu póki co. Zapytał czy aktualny jest termin luty na który już się wcześniej wstępnie umawialiśmy. Odpowiedziałem, że tak. Przypomniałem sobie o koncercie jak już bilety były kupione...
Spokojem można kamień ugotować...
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
NO to wielkie szkopda. Mi na szczęście nic nie wypadło i nic raczej nie wypadnie. Już po prostu nie mogę się na niego doczekać i ne pewno na nim będę nic mi nie przeszkodzi, nic.
- Mr.King of Love
Szczerze mówiąc to już odliczam dni do tego koncertu, mam nadzieje że przybedzie nas jak najwiecej:) Na pewno bedzie niezła zabawa;)
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
Don't do that again
If you're breaking apart
- Emil45677
Ludzie!...ile jeszcze razy napiszecie coś w stylu: "Ja tam będę, nie ma mowy żeby mnie nie było"..."i ja też, i ja też"? Nabijacie sobie posty czy co?
. Jak już będzie po koncercie to się podzielicie wrażeniami, widzę że jest tu parę osób które lubią się strasznie powtarzać
.
- Paradise
- Kontakt:
Dobra wiadomość,tylko strasznie jeszcze niestety odległy termin...ale czas leci...
"You can win if You want..."
-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Popieram. Myślę że wszyscy tam będziemy. A do koncertu mnóstwo czasu. Zresztą nigdy nic nie wiadomo bo może jeszcze wyniknie po drodze inny koncert i też tam wszyscy będą:)Emil45677 pisze:Ludzie!...ile jeszcze razy napiszecie coś w stylu: "Ja tam będę, nie ma mowy żeby mnie nie było"..."i ja też, i ja też"? Nabijacie sobie posty czy co?. Jak już będzie po koncercie to się podzielicie wrażeniami, widzę że jest tu parę osób które lubią się strasznie powtarzać
.
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Jestem tego samego zdania,poczekajmy co się wydarzy.Jednocześnie nie zaszkodzi zarezerwować biletów i pokoju w najbliższym hotelu.Hotel Olimpijski na terenie Spodka nie ma wolnych miejsc w tym terminie,ale hotel Katowice ma wolne pokoje.Myślę,że z okazji walentynek można zaszaleć i nie wracać od razu do domu.
- CheriLady
Już się nie mogę doczekać koncertu a tym bardziej że to będzie mój pierwszy koncert na którym będę już jako "oficjalna fanka" :p
Do zobaczenia w swktorze FAN
Do zobaczenia w swktorze FAN
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
- Miki2001
Super bo będe też w końcu jako członek fanclubu, w Zabrzu mnie nie było bo byłem na zielonej szkole i strasznie żałowałem
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No bardzo fajnie myślę,że na następnym koncercie Twojego wsparcia nie zabraknieMiki2001 pisze:Super bo będe też w końcu jako członek fanclubu, w Zabrzu mnie nie było bo byłem na zielonej szkole i strasznie żałowałem
- michal.czeslaw
Jak zwykle deklaracji wiele.Zobaczymy jak to się będzie miało do rzeczywistości.Obawiam się,że może być nas mało.Na forum niewiele osób-czas zamawiać bilety.Do tego okres wakacyjny, sporo fanów może mieć kłopoty z dostępem do internetu,a czas na podjęcie decyzji jest dość krótki.Ale może nie będzie tak żle!atlantyda ;o) pisze:No bardzo fajnie myślę,że na następnym koncercie Twojego wsparcia nie zabraknieMiki2001 pisze:Super bo będe też w końcu jako członek fanclubu, w Zabrzu mnie nie było bo byłem na zielonej szkole i strasznie żałowałem.Pozdrawiam najmłodszego fanklubowicza.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Jesli komus nie uda sie kupic biletu na sektor fan, to zawsze moze nabyc bilet w normalnej sprzedazy na "zwykly" sektor.michal.czeslaw pisze:Jak zwykle deklaracji wiele.Zobaczymy jak to się będzie miało do rzeczywistości.Obawiam się,że może być nas mało.Na forum niewiele osób-czas zamawiać bilety.Do tego okres wakacyjny, sporo fanów może mieć kłopoty z dostępem do internetu,a czas na podjęcie decyzji jest dość krótki.Ale może nie będzie tak żle!atlantyda ;o) pisze:No bardzo fajnie myślę,że na następnym koncercie Twojego wsparcia nie zabraknieMiki2001 pisze:Super bo będe też w końcu jako członek fanclubu, w Zabrzu mnie nie było bo byłem na zielonej szkole i strasznie żałowałem.Pozdrawiam najmłodszego fanklubowicza.
Ja juz swoj bilet na sektor fan kupilem a i pieniadze za niego zostaly przelane. Pozostaje teraz cierpliwie czekac na luty 2012 a w miedzyczasie moze trafi sie jakis koncert Thomasa (lub dwa) w kraju.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.