11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
thomas1100
Członek TAFC Polska

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Post autor: thomas1100 »

No już poprostu nie mogę doczekć siękoncertu Thomasa na walentynki. Zapowiada sięnaprawdę super.
Awatar użytkownika
Mr.King of Love

Post autor: Mr.King of Love »

Ja tam bede! mam blisko..jestem z Warszawy..LD
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

teraz juz MUSZĘ pojechać, rzadna sniezyca mnie nie powstrzyma jak ostatnio, wiec do zobaczenia w Katowicach :-D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Mr.King of Love pisze:Ja tam bede! mam blisko..jestem z Warszawy..LD
Ja również postaram się tam być (w końcu to ma być wyjątkowy koncert :) ) chociaż też jestem z Warszawy i mam kawałek drogi :/
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2011 20:30 przez Atlantis, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Skończcie już z postami "ja tam będę i koniec". Zamiast tego bądźcie, a potem podzielcie się wrażeniami.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

By to jasny szlag....
Bardzo cieszyłem się na ten koncert. Właściwie to nie wyobrażałem sobie, że mogło by na nim mnie zabraknąć...
Ale niestety już wiem, że jednak mnie nie będzie...
Planowałem z kolegą egzotyczny wypad nurkowy na luty przyszłego roku. Ostatnio odkryliśmy super promocje na loty do Zanzibaru przez Kair. Byłem w miniony weekend w Pradze kiedy kolega wyczaił promocję na bilety do Kairu póki co. Zapytał czy aktualny jest termin luty na który już się wcześniej wstępnie umawialiśmy. Odpowiedziałem, że tak. Przypomniałem sobie o koncercie jak już bilety były kupione...
Spokojem można kamień ugotować...
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

NO to wielkie szkopda. Mi na szczęście nic nie wypadło i nic raczej nie wypadnie. Już po prostu nie mogę się na niego doczekać i ne pewno na nim będę nic mi nie przeszkodzi, nic.
Awatar użytkownika
Mr.King of Love

Post autor: Mr.King of Love »

Szczerze mówiąc to już odliczam dni do tego koncertu, mam nadzieje że przybedzie nas jak najwiecej:) Na pewno bedzie niezła zabawa;)
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Ludzie!...ile jeszcze razy napiszecie coś w stylu: "Ja tam będę, nie ma mowy żeby mnie nie było"..."i ja też, i ja też"? Nabijacie sobie posty czy co? :lol: . Jak już będzie po koncercie to się podzielicie wrażeniami, widzę że jest tu parę osób które lubią się strasznie powtarzać :).
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Dobra wiadomość,tylko strasznie jeszcze niestety odległy termin...ale czas leci...:)
"You can win if You want..."
night auditor
Członek TAFC Polska

Post autor: night auditor »

Emil45677 pisze:Ludzie!...ile jeszcze razy napiszecie coś w stylu: "Ja tam będę, nie ma mowy żeby mnie nie było"..."i ja też, i ja też"? Nabijacie sobie posty czy co? :lol: . Jak już będzie po koncercie to się podzielicie wrażeniami, widzę że jest tu parę osób które lubią się strasznie powtarzać :).
Popieram. Myślę że wszyscy tam będziemy. A do koncertu mnóstwo czasu. Zresztą nigdy nic nie wiadomo bo może jeszcze wyniknie po drodze inny koncert i też tam wszyscy będą:)
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Jestem tego samego zdania,poczekajmy co się wydarzy.Jednocześnie nie zaszkodzi zarezerwować biletów i pokoju w najbliższym hotelu.Hotel Olimpijski na terenie Spodka nie ma wolnych miejsc w tym terminie,ale hotel Katowice ma wolne pokoje.Myślę,że z okazji walentynek można zaszaleć i nie wracać od razu do domu.
Awatar użytkownika
CheriLady

Post autor: CheriLady »

Już się nie mogę doczekać koncertu a tym bardziej że to będzie mój pierwszy koncert na którym będę już jako "oficjalna fanka" :p
Do zobaczenia w swktorze FAN :)
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
Awatar użytkownika
Miki2001

Post autor: Miki2001 »

Super bo będe też w końcu jako członek fanclubu, w Zabrzu mnie nie było bo byłem na zielonej szkole i strasznie żałowałem
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Miki2001 pisze:Super bo będe też w końcu jako członek fanclubu, w Zabrzu mnie nie było bo byłem na zielonej szkole i strasznie żałowałem
No bardzo fajnie myślę,że na następnym koncercie Twojego wsparcia nie zabraknie ;).Pozdrawiam najmłodszego fanklubowicza.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

atlantyda ;o) pisze:
Miki2001 pisze:Super bo będe też w końcu jako członek fanclubu, w Zabrzu mnie nie było bo byłem na zielonej szkole i strasznie żałowałem
No bardzo fajnie myślę,że na następnym koncercie Twojego wsparcia nie zabraknie ;).Pozdrawiam najmłodszego fanklubowicza.
Jak zwykle deklaracji wiele.Zobaczymy jak to się będzie miało do rzeczywistości.Obawiam się,że może być nas mało.Na forum niewiele osób-czas zamawiać bilety.Do tego okres wakacyjny, sporo fanów może mieć kłopoty z dostępem do internetu,a czas na podjęcie decyzji jest dość krótki.Ale może nie będzie tak żle!
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

michal.czeslaw pisze:
atlantyda ;o) pisze:
Jak zwykle deklaracji wiele.Zobaczymy jak to się będzie miało do rzeczywistości.Obawiam się,że może być nas mało.Na forum niewiele osób-czas zamawiać bilety.Do tego okres wakacyjny, sporo fanów może mieć kłopoty z dostępem do internetu,a czas na podjęcie decyzji jest dość krótki.Ale może nie będzie tak żle!
Jesli komus nie uda sie kupic biletu na sektor fan, to zawsze moze nabyc bilet w normalnej sprzedazy na "zwykly" sektor.

Ja juz swoj bilet na sektor fan kupilem a i pieniadze za niego zostaly przelane. Pozostaje teraz cierpliwie czekac na luty 2012 a w miedzyczasie moze trafi sie jakis koncert Thomasa (lub dwa) w kraju.

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
ODPOWIEDZ