When Sarah Smiles
-
Marcin87
When Sarah Smiles
When Sarah Smiles to z pewnością jedna z najpiękniejszych ballad napisanych prze Dietera; na pewno większość z Was się ze mną zgodzi w tej kwestii. Ma cudowną i niezwykłą porywającą melodię, którą mogę słuchać bez przerwy. Jedyna w swoim rodzaju piosenka, do której zrobiono świetny teledysk; co prawda jest on zmontowany z wcześniejszych klipów, ale zostało z nich wybrane to co najlepsze
Wydano ją na singlu wraz z inną piękną balladą I'm The Pilot Of Your Love. Oby dwie piosenki znalazły się na nim w wersji krótkiej i instrumentalnej, a ballada tytułowa dodatkowo w długiej. Każda z tych wersji jest doskonała, zwłaszcza instrumentale. When Sarah Smiles jest jedną z tych piosenek, które nigdy mi się nie znudzą i które zawsze będę słuchał z uwielbieniem
Napiszcie jak Wy oceniacie ten utwór, jestem ciekawy waszych opinii. Dodatkowo zakładam ankietę z kilkoma opcjami do wyboru aby każdy mógł zagłosować według swojej oceny. A poniżej teledysk:
- Peter
Re: When Sarah Smiles
To prawie samba. Wspaniała melodia, piękna aranżacja, udany tekst, ciekawy wokal, czego chcieć więcej? Jedynie wideoklip jest kiepski, taki sklejany.
- Gasolina91
Fakt, jak na tak wyśmienitą piosenkę teledysk pozostawia sobie wiele do życzenia.
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Bardzo dobra ballada,miło się jej słucha,można się nawet rozmarzyć
.Szkoda tylko,że w teledysku wykorzystano fragmenty z clipu My Bed Is Too Big,a nie nakręcono nowej historii.A może po prostu Dieter pisząc ten utwór myślał jeszcze wtedy o Jeannie Dupuys ,która wystąpiła w teledysku My Bed Is... (?)Kto to wie (?) 
- Malediwy
Piękna piosenka! Bardzo bogate tło muzyczne. Uwielbiam wersję instrumentalną za to.
Spokojem można kamień ugotować...
-
Marcin87
Mnie nie razi to,że teledysk jest sklejony innych klipów
Lepiej, że Dieter zrobił go w ten sposób niż miałby to być zwykły występ w TV jak w przypadku Deja Vu.
-
talk talk
Dla mnie jest to nalepsza ballada skomponowana przez Dietera
-
Kawa Księżycowa
Piosenka faktycznie jest świetna, jedna z najpiękniejszych ballad, a teledysk mi się podoba. Ogromnie się ucieszyłam, gdy w końcu mogłam go obejrzeć; długo na to czekałam.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.