Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
- Peter
Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
Za wcześnie na nowy singiel, niech się jeszcze sprzedaje "Gigolo". Nowym singlem już lepiej będzie NMTOD niż "Stay". A najlepsze by było na lato "Summer of love".
- adamstan
- Kontakt:
Skoro ktoś wspomniał o "NMT", to wrzucam tu taką małą ciekawostkę własnej produkcji - tym razem nie remiks, a bardziej mashup - NMT z nałożonymi loopami wyciętymi z "With A Little Love"
http://adamst.wrzuta.pl/audio/21T16phlw ... ove_mashup
- maaateusz
Dobra robota adamstan. Bardzo dobre połączenie tych dwóch piosenek w jedną. Bardzo mi się podoba.adamstan pisze:Skoro ktoś wspomniał o "NMT", to wrzucam tu taką małą ciekawostkę własnej produkcji - tym razem nie remiks, a bardziej mashup - NMT z nałożonymi loopami wyciętymi z "With A Little Love" ttp://adamst.wrzuta.pl/audio/21T16phlw ... ove_mashup

- Emil45677
Hmm...wygląda na to że jak na razie albumu "Two" nie widać na rosyjskiej liście sprzedaży:
http://lenta.ru/articles/2011/06/24/chart/ - aktualne zestawienie opublikowane dzisiejszego dnia
http://lenta.ru/articles/2011/06/24/chart/ - aktualne zestawienie opublikowane dzisiejszego dnia
- against!
Witam wszystkich. Oto zdanie nowego na forum na ten temat:
Panowie nabrali nabywców płyty na swoje nazwiska. Jest do kitu. Wrazenie robi jedynie "No More Tears..." Kilka osób tutaj zaproponowalo na drugi singiel "Summer of Love" jako kawałek idealny na lato. Zgadzam się, tyle, że dodam od siebie : idealny dla zesztywniałych wapniaków.
Jeżeli już ktoś krytykuje innych artystów jak na przyklad Sade, to niech sobie posłucha jeszcze raz "genialnej wokalistki" C.C. Catch
Panowie nabrali nabywców płyty na swoje nazwiska. Jest do kitu. Wrazenie robi jedynie "No More Tears..." Kilka osób tutaj zaproponowalo na drugi singiel "Summer of Love" jako kawałek idealny na lato. Zgadzam się, tyle, że dodam od siebie : idealny dla zesztywniałych wapniaków.
Jeżeli już ktoś krytykuje innych artystów jak na przyklad Sade, to niech sobie posłucha jeszcze raz "genialnej wokalistki" C.C. Catch
- tanathos
bardzo fajnie to wyszło. ale mam małą prośbę do Ciebie Adamstan. ponieważ masz zdolności i środki jesteś w stanie tego dokonać. a zatem- może spróbowałbyś zrobić taki mashup piosenki "no more tears on the dancefloor" z instrumentalem [lub samplami] "save me don't brake me?adamstan pisze:Skoro ktoś wspomniał o "NMT", to wrzucam tu taką małą ciekawostkę własnej produkcji - tym razem nie remiks, a bardziej mashup - NMT z nałożonymi loopami wyciętymi z "With A Little Love"
moim zdaniem one idealnie do siebie pasują. nie jestem fachowcem ale różne uderzenia i akcenty w aranżacji przedstawiają się w obu piosenkach bardzo podobnie
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Kolego mnie nikt nie nabral. Po pierwsze o Fahrenkrogu nigdy wczesniej nie slyszalem, wiec nie zadzialalo na mnie jego nazwisko a po drugie i najwazniejsze taki rodzaj muzyki mi sie najzwyczajniej w swiecie podoba. Jestem fanem Thomasa Andersa, wiec kupuje wszystkie jego pordukcje, bez wzgledu na to, czy sa to produkcje slabsze, bo takie sie niestety tez zdarzaja, czy tez sa to produkcje wyjatkowo udane jak wlasnie ten album.against! pisze:Witam wszystkich. Oto zdanie nowego na forum na ten temat:
Panowie nabrali nabywców płyty na swoje nazwiska. Jest do kitu.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja tak samo jak Edmund.
Nie potrzebuje trików,aby album idola kupić.A album jest bardzo dobry.
I coś mi się wydaje ,że mamy na forum nowego prowokatora,a o muzyce Bohlena i Andersa nie wie nic
I coś mi się wydaje ,że mamy na forum nowego prowokatora,a o muzyce Bohlena i Andersa nie wie nic
- Skyliner89MT
Pewnie tak. Takie osoby to tylko olać i nic więcej...atlantyda ;o) pisze:Ja tak samo jak Edmund.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- against!
Miałem na myśli raczej niemiecką publikę, która Fahrenkroga kojarzy doskonale. Ma prawo się Tobie podobać, a mnie ma prawo się nie podobać. Amen.edmund1974 pisze:Kolego mnie nikt nie nabral. Po pierwsze o Fahrenkrogu nigdy wczesniej nie slyszalem, wiec nie zadzialalo na mnie jego nazwisko a po drugie i najwazniejsze taki rodzaj muzyki mi sie najzwyczajniej w swiecie podoba. Jestem fanem Thomasa Andersa, wiec kupuje wszystkie jego pordukcje, bez wzgledu na to, czy sa to produkcje slabsze, bo takie sie niestety tez zdarzaja, czy tez sa to produkcje wyjatkowo udane jak wlasnie ten album.against! pisze:Witam wszystkich. Oto zdanie nowego na forum na ten temat:
Pozdrawiam!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Alez nikt nie pisze, ze musi Ci sie ten czy jakikolwiek album Thomasa podobac. Mnie rowniez nie podoba sie muzyka wielu wykonawcow/zespolow i nikomu nic do tegoagainst! pisze:Miałem na myśli raczej niemiecką publikę, która Fahrenkroga kojarzy doskonale. Ma prawo się Tobie podobać, a mnie ma prawo się nie podobać. Amen.edmund1974 pisze:Kolego mnie nikt nie nabral. Po pierwsze o Fahrenkrogu nigdy wczesniej nie slyszalem, wiec nie zadzialalo na mnie jego nazwisko a po drugie i najwazniejsze taki rodzaj muzyki mi sie najzwyczajniej w swiecie podoba. Jestem fanem Thomasa Andersa, wiec kupuje wszystkie jego pordukcje, bez wzgledu na to, czy sa to produkcje slabsze, bo takie sie niestety tez zdarzaja, czy tez sa to produkcje wyjatkowo udane jak wlasnie ten album.against! pisze:Witam wszystkich. Oto zdanie nowego na forum na ten temat:
Pozdrawiam!
A jesli chodzi o niemiecka publicznosc to podzielam Twoje zdanie. Wg. mnie ma ona (niemiecka publika) kiepski gust - wystarczy spojrzec na to w jakich ilosciach kupuja bardzo kiepskie moim zdaniem plyty sygnowane znaczkiem DSDS - dla przykladu plyte niejakiego Pietro.
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- CheriLady
Jesteś mistrzem!!! Prawdę powiedziawszy fajnie by było jakby Thomas mógł tego posłuchaćadamstan pisze:Skoro ktoś wspomniał o "NMT", to wrzucam tu taką małą ciekawostkę własnej produkcji - tym razem nie remiks, a bardziej mashup - NMT z nałożonymi loopami wyciętymi z "With A Little Love"![]()
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
- against!
Tak jestem tu z zamiarem prowokacji- ale w pozytywnym sensie. Czuję się prawdziwym fanem i gdy widzę, jak marnuje się Thomas, to mnie boli. Sukces artysty ma wiele wymiarów, a widzę, że docenia się tylko ten komercyjny. Ciekawe, czy nagranie tej płyty spełnia ambicje Thomasa?! Myślę, że mierzy on o wiele wyżej, tylko niemiecka publiczność tego nie weźmie, a Brytyjczycy cenią tylko swoich.atlantyda ;o) pisze:Ja tak samo jak Edmund.
Śledzę karierę MT od samego początku, ale pewnie faktycznie nic o nich nie wiem... Twoim zdaniem każdy fan i znawca powinien pewnie przyjmować wszystkie produkcje TA i DB czołobitnie i bezkrytycznie.
- adamstan
- Kontakt:
Ale akordy nie będą pasować, trzeba by wycinać po jednym takcie, a to już się tak ładnie nie złoży. A jak tylko usłyszałem "No more tears" to pomyślałem sobie:"With a little love!" - właśnie ze względu na harmonię.tanathos pisze: bardzo fajnie to wyszło. ale mam małą prośbę do Ciebie Adamstan. ponieważ masz zdolności i środki jesteś w stanie tego dokonać. a zatem- może spróbowałbyś zrobić taki mashup piosenki "no more tears on the dancefloor" z instrumentalem [lub samplami] "save me don't brake me?
moim zdaniem one idealnie do siebie pasują. nie jestem fachowcem ale różne uderzenia i akcenty w aranżacji przedstawiają się w obu piosenkach bardzo podobnie
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Pozwolę sobie zacytować słowa Thomasa z przetłumaczonego nie dawno wywiadu "T: Krytykowanie należy do krytyków, ale nie gniewam się na nich. Mój Boże, krytycy – to nie najważniejsza rzecz na świecie. Najgorsze jest w krytyce to, że bierze się wszystko bardzo poważnie. My po prostu tworzyliśmy muzykę. I bardzo często widziałem krytyków muzycznych, którzy nigdy wcześniej nie znali się na muzyce. Myślą, że mają prawo do oceniania, co jest dobrą muzyką, a nie znają bardzo dobrej muzyki. Gdyby wiedzieli, co to takiego dobra muzyka, to by byli dobrymi muzykami. Mnie ze 120 milionami sprzedanych płyt pozostaje tylko stać z boku, i uśmiechać się życzliwie."against! pisze:Twoim zdaniem każdy fan i znawca powinien pewnie przyjmować wszystkie produkcje TA i DB czołobitnie i bezkrytycznie.
(www.thomas-anders.com.pl)
- against!
To słowa do krytyków, nie do fanów, więc chyba coś Ci się pomyliło... Fan, nawet jeżeli krytykuje coś, co mu się u idola nie spodobalo, nadal pozostaje fanem. Zawodowy krytyk to ktoś "obcy", komu nie zależy na powodzeniu krytykowanej gwiazdy. Mnie zależy i ubolewam, gdy tak się nie dzieje.atlantyda ;o) pisze:Pozwolę sobie zacytować słowa Thomasa z przetłumaczonego nie dawno wywiadu "T: Krytykowanie należy do krytyków, ale nie gniewam się na nich. Mój Boże, krytycy – to nie najważniejsza rzecz na świecie. Najgorsze jest w krytyce to, że bierze się wszystko bardzo poważnie. My po prostu tworzyliśmy muzykę. I bardzo często widziałem krytyków muzycznych, którzy nigdy wcześniej nie znali się na muzyce. Myślą, że mają prawo do oceniania, co jest dobrą muzyką, a nie znają bardzo dobrej muzyki. Gdyby wiedzieli, co to takiego dobra muzyka, to by byli dobrymi muzykami. Mnie ze 120 milionami sprzedanych płyt pozostaje tylko stać z boku, i uśmiechać się życzliwie."against! pisze:Twoim zdaniem każdy fan i znawca powinien pewnie przyjmować wszystkie produkcje TA i DB czołobitnie i bezkrytycznie.
(http://www.thomas-anders.com.pl)