A tak na serio - na żywo na pewno będzie "Fernsehgarten", więc jak ktoś jest zainteresowany, to polecam przez godzinkę posłuchać sobie którejś z tej audycji radiowych, a później przerzucić się na ZDF. I tak za jakiś czas wszystkie te programy radiowe będą dostępne w postaci podcastów i będzie można ich na spokojnie wysłuchać.
Szkoda,że nie po południu będą te wywiady z Thomasem w tych radiach,bo niestety nie będę mogła ich słuchać:( No ale dobrze,że będzie można ich posłuchać chociaż później;)
Fragmenty dzisiejszego programu Volle Kanne do obejżenia na mojej stronie. http://www.moderntalking.co
Następnie należy kliknąc w link znajdujący się z lewej strony YouTube - Video - YouTube
Uwaga plik znajduje się na serwerze Vimeo i jest dostępny tylko poprzez moją stronę internetową.
atlantyda ;o) pisze:A czy w dzisiejszym programie Volle Kanne,panowie śpiewali?
Oglądałam cały program - niestety, Thomas i Uwe nie śpiewali Pokazano tylko fragmenty nagrań występów Uwe z Neną, Thomasa z Dieterem, niewielkie części paru teledysków Andersa solo i kawałek clipu "Gigolo".
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
atlantyda ;o) pisze:A czy w dzisiejszym programie Volle Kanne,panowie śpiewali?
Oglądałam cały program - niestety, Thomas i Uwe nie śpiewali Pokazano tylko fragmenty nagrań występów Uwe z Neną, Thomasa z Dieterem, niewielkie części paru teledysków Andersa solo i kawałek clipu "Gigolo".
Za to w niedzielę w programie Fernsehgarten zaśpiewają na pewno,ciekawe tylko czy "na żywo" czy z playbacku
atlantyda ;o) pisze:Ufff ulżyło...,myślałam,że nie przeżyję tego,ze zgasiłam 15 minut wcześniej.
No widzisz - trochę takie szczęście w nieszczęściu
Ann pisze:Za to w niedzielę w programie Fernsehgarten zaśpiewają na pewno,ciekawe tylko czy "na żywo" czy z playbacku
Nie chcę być złym prorokiem, ale podejrzewam, że to jednak będzie playback Tak czy siak - ważne, że w ogóle będziemy mogli usłyszeć jakąś piosenkę (z tego, co kojarzę, to chyba "No more tears on the dancefloor")
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."