Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
- phantomas
- Kontakt:
Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
To forum to jeden wielki komediodramat. Z przewagą dramatu jak się czyta tych wszystkich "wykwintnych znawców".
Nie ma to jak obrażać wszystkich i wszystko naokoło "wykwintnymi" epitetami, a samemu słuchać muzyki na pograniczu kiczu i totalnej komerchy.
Udawać, że to co nam serwują od lat obaj panowie to jakieś wzniosłe dzieła, po prostu niesamowite evergreeny.
A to jest niestety taka sama papka jak wszystko inne naokoło. Stworzona dla prostego słuchacza, z prostą melodią i do tego okraszona beznadziejnym tekstem.
Oczywiście to wszystko z miłości do fanów, a nie chęci zysku jak sądzą co poniektórzy.
Więc zacznijcie szanować gusta innych i spójrzcie na siebie może z odrobiną samokrytycyzmu. Bo za te wszystkie "g....a, pseudo, żałosne" sami sobie wystawiacie niezbyt sympatyczną laurkę.
Nie ma to jak obrażać wszystkich i wszystko naokoło "wykwintnymi" epitetami, a samemu słuchać muzyki na pograniczu kiczu i totalnej komerchy.
Udawać, że to co nam serwują od lat obaj panowie to jakieś wzniosłe dzieła, po prostu niesamowite evergreeny.
A to jest niestety taka sama papka jak wszystko inne naokoło. Stworzona dla prostego słuchacza, z prostą melodią i do tego okraszona beznadziejnym tekstem.
Oczywiście to wszystko z miłości do fanów, a nie chęci zysku jak sądzą co poniektórzy.
Więc zacznijcie szanować gusta innych i spójrzcie na siebie może z odrobiną samokrytycyzmu. Bo za te wszystkie "g....a, pseudo, żałosne" sami sobie wystawiacie niezbyt sympatyczną laurkę.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
I kto to piszephantomas pisze:Więc zacznijcie szanować gusta innych i spójrzcie na siebie może z odrobiną samokrytycyzmu.
Aż dziwnie się czyta takie słowa od Ciebie.
- phantomas
- Kontakt:
Szkoda, że nie odróżniasz krytycyzmu od nazywania wszystkiego naokoło "żałośnym pseudo g.....em", jak to mają w zwyczaju wybitni i podobno wykształceni użytkownicy tego forum.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Twój sposób wypowiadania się o kimś lub o czymś na tym forum też wołało o pomstę do nieba
,nie raz się z Tobą "chwyciłam"
,ale ostatnio się jakiś spokojniejszy zrobiłeś
.Jak by nie było,rzeczywiście,niektórzy wielcy znawcy międzynarodowych nurtów muzycznych mocno przesadzają.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Bo niektorzy kieruja sie niestety zasada podwojnej moralnosci. Oczekuja, ze wszyscy beda sie pozytywnie wyrazac o muzyce Thomasa czy Modern Talking i "nie daj Boze", by ktos skrytykowal te muzyke ale w druga strone to juz niekoniecznie trzeba byc tolerancyjny na troche inne gusta muzyczne.atlantyda ;o) pisze:Jak by nie było,rzeczywiście,niektórzy wielcy znawcy międzynarodowych nurtów muzycznych mocno przesadzają.
Mnie rowniez wiele dzisiejszych produkcji sie nie podoba, ale to naprawde jeszcze nie powod, by nazywac te muzyke gownem. Jesli ktos chce tego sluchac to prosze bardzo - mnie nic do tego. Nie chcialbym, by ktos okreslal muzyke Modern Talking takim "sympatycznym" wyrazeniem, wiec ja rowniez nie nazywam w ten sposob nawet wyjatkowo przeze mnie nie lubianej muzyki...
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
-
Jacek
Właśnie się odezwało nareszcie parę normalnych osób. Ja nie lubię Shade, Roda Stewarda też, ale myślenie że tylko Thomas to bóstwo - żeby nie było nieporozumień ja go lubię o niebo bardziej niż Shade, a reszta to g...jest bardzo mocno ograniczone, delikatnie mówiąc
-
Marcin87
Szanujmy gusta innych, abyśmy i my byli szanowani. Bardzo dobrze napisał edmund1974:
Podzielam w 100% Twoje zdanie.edmund1974 pisze:Mnie rowniez wiele dzisiejszych produkcji sie nie podoba, ale to naprawde jeszcze nie powod, by nazywac te muzyke gownem. Jesli ktos chce tego sluchac to prosze bardzo - mnie nic do tego. Nie chcialbym, by ktos okreslal muzyke Modern Talking takim "sympatycznym" wyrazeniem, wiec ja rowniez nie nazywam w ten sposob nawet wyjatkowo przeze mnie nie lubianej muzyki...
- Skyliner89MT
Przepraszam za moje słowa na g... jeżeli kogoś uraziłem, ale napisałem prawdę...
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Mi też bardzo podoba się ta płyta jest super. Słucham właśnie Anders | Fahrenkrog - No More Tears On The Dancefloor (7'' remix) i jest urocze ogólnie całe ta płyta jest super i jak dla mnie to powinna odnieść sukces w 100% w Europie ja i na całym Świecie.
Pozdrawiam wszystkich fanów TA!
Pozdrawiam wszystkich fanów TA!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Ok, mnie tam nie uraziłeś.Skyliner89MT pisze:Przepraszam za moje słowa na g... jeżeli kogoś uraziłem, ale napisałem prawdę...
A odnośnie prawdy to moja żona zawsze mi powtarza, że:
"z prawdą jest jak z d..ą - każdy ma swoją...".
Innymi słowy: to co dla kogoś jest prawdą dla innego może być fałszem.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
-
Marcin87
Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem albumu Two
Właśnie słucham tej płytki 
- Evaalex
Nowy album Thomasa w liscie przebojuw Media Marktu na 7 miejscu
http://www.mediamarkt.de/ent/charts/cds.php
http://www.mediamarkt.de/ent/charts/cds.php
-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Witam
Na liście Deutsche Pop Charts singiel Gigolo powędrował na miejsce 25:) do góry!.
http://wdjc.de/dpc/index.php?PHPSESSID= ... LG=de&ID=1
Na liście Deutsche Pop Charts singiel Gigolo powędrował na miejsce 25:) do góry!.
http://wdjc.de/dpc/index.php?PHPSESSID= ... LG=de&ID=1
- Agata
Na niemieckiej liście Media Control Charts album "Two" jest na miejscu 11.
- CheriLady
Czytając niektóre wypowiedzi mam wrażenie że znalazłam sie w jakiejś sekcie TA&MT!! Co do tego że Thomas jest świetny nie ma żadnej wątpliwości i zgadzam się ze wszystkimi którym podoba się Jego nowy album i poprzednie również ale na litość jest wielu innych dobrych atrystów którzy robią dobrą muzykę!! Więc nie popadajmy w skrajność!!
A puki co cieszmy się ze płyta stoi coraz lepiej w notowaniach
A puki co cieszmy się ze płyta stoi coraz lepiej w notowaniach
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa
- michal.czeslaw
Zupełnie nie rozumiem wypowiedzi koleżanki.Przecież to forum jest o Ta i o UF,więc na jaki temat tu pisać?Wiadomość o coraz lepszych wynikach płytek na listach jest super wiadomością.Mnie osobiście bardzo,bardzo to cieszy.Sądzę,że innych fanów również.Więc miła CheriLady zdecyduj się jaką opcję wybrać.Albo jesteś fanką TA albo nie.Pozdrawiam.CheriLady pisze:Czytając niektóre wypowiedzi mam wrażenie że znalazłam sie w jakiejś sekcie TA&MT!
Ostatnio zmieniony pn cze 20, 2011 20:53 przez Atlantis, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Ja proponuje nie komentować postów, z których zrozumieniem mamy problem.
Powód: Ja proponuje nie komentować postów, z których zrozumieniem mamy problem.