Ulubiona piosenka zwycięska

Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!
ODPOWIEDZ

Która piosenka jest Twoim zdaniem najlepsza?

Czas głosowania minął ndz lip 03, 2011 21:11

1. Alexander - Take me tonight
7
78%
2. Elli - This is my life
0
Brak głosów
3. Mark Medlock - Now or never
1
11%
4. Daniel Schuhmacher - Anything but love
0
Brak głosów
5. Mehrzad Marashi - Don't believe
1
11%
6. Pietro Lombardi - Call my name
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
Peter

Ulubiona piosenka zwycięska

Post autor: Peter »

Jaka jest wasza ulubiona piosenka, która supergwieździe otworzyła drogę do kariery? Dla mnie jedynką jest cudowna piosenka Alexa, potem utwór Mehrzada i Daniela. Nie trawię "Now or never'.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Ulubiona piosenka zwycięska

Post autor: atlantyda ;o) »

Alexander Klaws i Take Me Tonight.
Pierwsza edycja DSDS.Alexander bardzo dobrze zaśpiewał ten utwór.Po za tym słychać w nim rękę Dietera,typowa melodia Bohlen'owska.Zresztą każdy jeden utwór,który Dieter napisał dla Alexa to świetne taneczne piosenki lub ballady,melodyjne ;),od pierwszego wysłuchania łatwo wpadające w ucho :) Od tamtej pory Dieter nie wyprodukował takiej piosenki <bezradny>

Żaden następny zwycięzca DSDS nie był taki jak Alexander,ładny chłopak z delikatnym,nie przesłodzonym,ale naturalnym głosem.Miodzio :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Swój głos oddaję na Mehrzada Marashi i Don't Believe. Piękna piosenka :wink: choć miałam dylemat, bo Take Me Tonight też jest świetną piosenką.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Wybrałem ''Take Me Tonight''. Brzmi ona jakby była jakimś odrzutem z MT. Świetna piosenka, wyobraźcie sobie teraz, że to Thomas ją śpiewa, i że znajduje się np na albumie America 8)
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Nie gustuję w tego typu wykonawcach ale Alexandra piosenki bardzo lubię, bo ma świetny głos. No więc swój głos oddaję na Take Me Tonight, bo to naprawdę piękny utwór. Oczywiście gdyby usłyszeć tę piękną piosenkę w wykonaniu Thomasa, byłby to dla mnie wielki zaszczyt, bo Thomas ma niepowtarzalny wokal. Poza tym drugim i ostatnim wykonawcą jakiego słucham z Dsds to Mark Medlock. Gdyby był wybór dwóch opcji to tą drugą u mnie byłaby właśnie piosenka Now or never, ponieważ uwielbiam ten utwór i zawsze puszczam sobie go w mojej wieży po kilka razy. :) To samo robię z Take Me Tonight. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ