o nas
- ania sznajder
o nas
a co powiecie na nowy temat " o nas" ? chodzi mi o lużną dyskusje na różne tematy o nas samych, ale bez osobistych wycieczek ( podawania konkretnych danych itp , od tego jest Arek) ale po prostu co u kogo słychać , jak muzyka MT, TA iDB wpływa na nasze życie , co nam daje itp.Przecież to ona nas połączyła , więc może o niej pogadamy ale od strony nas samych (np. mnie bardzo uspakajają niektóre kawałki , inne dodają mi energii do działania , a prawie zawsze wprawiają w dobry nastrój ) codziennie w drodze do pracy towarzyszą mi i Tom i Didi , więc ciekawi mnie jak wy ich odbieracie ? Pozdrawiam :D
- Mateusz vel. Kokos
No u mnie niestety muzyka obu panów, zarówno razem, jak i solo, odgrywa coraz mniejsze znaczenie.. poprostu potrzebuje nowych muzycznych doswiadczen, a słuchanie na okrągło tych samych utworów, choć jest ich ponad 400 (MT, BS, TA), staje sie coraz nudniejsze. nowe albumy nie robia juz na mnie tego wrażenia, co długo oczekiwane, nowe produkcje MT. I choc dalej lubie ich słuchac, to słucham ich coraz rzadziej. Miejsce Dietera i Thomasa zajmują teraz Schiller, Enigma, Bad Boys Blue (przynajmniej zespół wciąż istnieje), a takze nie dokryte przeze mnie dotad dance'owe produkcje z początku lat 90.
- ania sznajder
to trochę smutne , ale ja jak uważa mój mąż jestem naprawdę fanatyczką a po za tym muzyka MT wprowadza w moją codzienność pewną stabilizacje.Nagrałam nawet sobie moje ulubione kawałki na różne kasety , osobno szybkie, osobno wolne , i słucham ich w zależności od chumoru , co nie oznacza, żę nie słucham innych wykonawców 
-
sebastian
- Elltoja