Tonight Is The Night

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dominik

Tonight Is The Night

Post autor: Dominik »

czym się różni Tonight Is The Night (Single) od Tonight Is The Night (Album)? Tak sobie słucham i nie widzę różnicy, ale jakaś musi być, skoro na singlu są te 2 wersje :)
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

cosik mi sie wydaje, ze ta singlowa brzmi troszkę mocniej.. ale dawno singlowej wersji nie słuchałem.. wiec...
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Dominik! No co ty - nie słyszysz różnicy?;) Może w wychwyceniu różnic pomogą ci słuchawki? To dobry sposób - zobacz!

Wersja singlowa ma mocniejszy bit jest bardziej dopracowana i zróżnicowana w uderzeniach (ma dodane "klasnięcia" - nie wiem jak to nazwać)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

A tak przy okazji...

Tuż po premierze klipu pojawiły się głosy oburzenia, że Thomas paraduje po planie teledysku w... różowych majtkach i ociera się ręką o tyłek jakiegoś innego faceta :shock:. Widzieli to nieliczni, bo VIVA teledysku nie puszczała i można go było zobaczyć tylko (o ile dobrze pamiętam) na niemickim MTV.
Jakiś czas później klip pojawił się w internecie i tam nic takiego nie było - Thomas właściwie przez cały czas jechał samochodem by na końcu spotkać się z jakąś kobietą.

Jak więc było z tym teledyskiem? Nakręcono dwie wersje, jedną emitowano w TV, a druga trafiła do internetu? I jeśli tak - to która z nich jest na DVD Thomasa?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Na DVD chyba nie ma różowych majtek...w każdym razie ja takowych nie widzę... :)
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Tak, ja też mam już DVD i widziałem ten klip w całości - zastanawia mnie więc co za wersję ludzie widzieli 3 lata temu... :?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

A mi się wydaje, że tą wersję w różowych kąpielówkach "widzieli" (lub chcieli widzieć) ci, którzy są po prostu wrogo nastawieni do osoby Thomasa. Mam wrażenie, że ktoś puścił głupią plotkę, ktoś inny podłapał i stąd te rewelacje. Bo jakoś nikt do tej pory nie przedstawił żadnego dowodu (choćby screena) na to, że taki wynalazek istnieje ;)
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

ja nie jestem wrogo nastawiony ale bym zobaczył żeby się pośmiać ( w pozytywnym kontekście) :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Tylko, że to pewnie taki teledysk widmo jak 12'' Locomotion Tango. Dużo osób słyszało o nim ale nikt nie widział ;)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Mnie sie wydaje,że ktoś to wymyslił tylko po to żeby zrobić sensacje.
ODPOWIEDZ