Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
jaga_13

Post autor: jaga_13 »

Hejka. Mam 13 lat i słucham Modern Talking odkąd pamiętam :D . Interesuje mnie wszystko co jest związane z Dieterem B. i Thomasem A. Jeżeli chcecie pogadać o nich piszcie sms-y na numer : 506618869.
Dr.Mabuse1
Kontakt:

Post autor: Dr.Mabuse1 »

Hej! Mam na imię Irek i jestem z Zabrza. Jestem zagorzałym fanem Dietera Bohlena od 1983 roku (miałem 8 lat) czyli od momentu gdy światło dzienne ujrzała jego rewelacyjna kompozycja jesteś moim sercem - jesteś moją duszą. Od razu pokochałem jego muzę! Za Thomasem nie przepadałem, ale głos ma naprawdę zarąbisty (super są niemieckie nagrania śpiewamne przez Andersa) apołączenie geniuszu Dietera z super głosem Thomasa zaowocowało 120 mln sprzedanych płyt MT na całym świecie. U Didi'ego podoba mi się ta wszechstronność stylów, mnogość zajefajnych kompozycji dla innych wykonawców. Po prostu rewelka.

P.S. Słucham też innej muzy, ale oprócz rapu, hip-hopu, jazzu i blues'a.
Pozdro for all!
Awatar użytkownika
Sewek

Post autor: Sewek »

Witajcie!!
Mam na imie Seweryn. Moja przygoda z Modern Talking zaczeła się od 1997r. kiedy to pierwszy raz zetklem się z teledyskiem Cheri Cheri Lady... i tak to się zaczeło (krótko ujmując) :D
talk talk

Post autor: talk talk »

cześć
mam na imię Tomek i jestem z Jastrzębia Zdroju, od ponad dwóch lat śledzę wszelkie informacje na tej super stronie na temat moich ulubionych muzyków czyli MT, BS i CCCatch. pozdrawiam wszystkich i autora strony, świetna robota
Awatar użytkownika
Kolia

Post autor: Kolia »

haay ;) jestem Natalka, mieszkam w Gdańsku, mam 20 latek, jestem lesbijką i kocham Modern Talking.
wir haben doch nicht einen Moment zu verlieren
sebastian

Post autor: sebastian »

czesc mam na imie Sebastian ,jestem fanem modern talking i blue system od 1998 roku , mam 25 lat
Arturo==>

Post autor: Arturo==> »

Cześć... jestem Artur, jestem z okolic Szczytna. Moja przygoda z MT zaczęła się od teledysku do Cheri, cheri lady. Od tamtej pory słucham ich non-stop. Lubię także BS. Piszcie : moj gg 8720160
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Witam nowych fanów na forum :)
I oczywiście zachęcam do wypowiedzi na łamach forum! Zacząć można od któregoś z albumów MT, dyskutujemy o nich tu: viewforum.php?f=8 ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Cześć wszystkim.Jestem fanką Modern Talking od 1998 roku.Chętnie nawiąże kontakt z fanami tego wspaniałego duetu czy także Blue System pozdrawiam :D
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
reni33

Post autor: reni33 »

Witam.. że też dopiero teraz wpadłam na pomysł żeby tu zajżeć.
Mam 34 lata. Więc jak sami rozumiecie, wychowałam się na Modern Talking.
Do dziś słucham ich starych przebojów, nawet jeszcze gdzieś tam można znaleźć plakaty. Chętnie poznam innych fanów Modern Talking.[/url]
Wielu wie dużo, nikt nie wie wszystkiego.
neozdrada_KiD

Post autor: neozdrada_KiD »

czesc xD mam 17 lat i ogólnie interesuje się każdym gat. muzyki, nie staram sie ograniczać tylko do jednego :roll:
wpadam tu ponieważ można znaleść dużo informacji a że jestem rocznik 89' to trudno odemnie wymagać znajomości gat. disco ;D
Awatar użytkownika
Jack

Post autor: Jack »

witam , mam 19 lat a fanem Modern Talking jestem od 1998r.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

No proszę, witam więc rówieśnika, w dodatku słuchającego MT od tego samego czasu co ja 8)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ja tez mam 19 lat i słucham MT od 1998 roku :) Jest nas wielu, nas nie pokonacie... :lol: :lol: :shock:
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
sellimi

Post autor: sellimi »

ja muzy Dietera też od 1998...tyle, że lat mam 23. Pozdrawiam!
Robert
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Przebijam :wink: . Też MT słucham od 1998 roku a mam... 24 lata 8) . Kto da więcej :lol: :?:
ODPOWIEDZ