Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
alunia13

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: alunia13 »

Wczoraj popołudniu, czekając na wizytę u dentysty usłyszałam w Muzycznym Radiu : Grant Miller - Doctor For My Heart.
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Bedac na koncercie w Zabrzu nawiazalem kontakt z dziennikarzami z Radia Piekary{wiadomo,nie jest to RMF,ale zawsze cos} i...juz dostarczylem im nowy singiel Thomasa.Wczoraj dostalem informacje ze w niedziele o godz.20:00 w Radiu Piekary bedzie audycja"wieczor z Thomasem"a w niej miedzy innymi Gigolo.Slyszalem nawet osobiscie jak Thomas specjelnie dla tego radia podczas konferencji prasowej nagral dzingiel"Hello,Thomas Anders to Radio Piekary...itd."
Ja niestety nie bede mial mozliwosci posluchania tej audycji,bo bede w drodze powrotnej z Wiednia,ale prosze o sluchanie i krotka relacje{chyba ze ktos ma mozliwosc nagrania}.
PS
Przepraszam za brak polskiej czcionki w moim poscie,ale pisze z hotelowego komputera w Austrii.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzięki za info jedyna :) A czy można tego radia słuchać w necie?
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

O kurczę, świetna sprawa. Postaram się słuchać tej audycji :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Ann pisze:Radiu Piekary
Radia Piekary można posłuchać onlina tutaj
http://nadaje.com/Radio_Piekary.html
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Wielkie dzięki za linka sebciu 1974 :)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

A dziś po południu Rafio FEST! puściło You're My Heart, You're My Soul w wersji maxi :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

sebciu1974 pisze:Radia Piekary można posłuchać onlina tutaj
http://nadaje.com/Radio_Piekary.html
Miałam problemy z połączeniem.
Na wieży mocne zakłócenia, latałam po całym pokoju z antena i nici... :(
Było coś?
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Przeciez to dzisiaj
o 20tej a nie wczoraj :lol:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

jedyna pisze:Przeciez to dzisiaj
o 20tej a nie wczoraj :lol:
Jeeeezuuu co mnie tak nawiedziło.Miałam 3 dni L4 i chyba dlatego dni mi się pomieszały :oops:
Ale tak czy siak i tak nie mam możliwości odbioru tego radia :(.
Jeżeli ktoś będzie słuchał tej audycji,napiszcie co tam było :).
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Właśnie prezenter zapowiedział wywiad z Thomasem.
http://80.51.113.115/index.php?mod=radio
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

YCWIYW na początek :)
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

W radiu piekary w wieczorrze z Thomasem Andersem były piosenki: You can win if you want , Gigiolo, Cheri, cheri lady '98, The night is still young, You're my hear you're my soul '98 i Atlantis is calling. Był rOwnież wywiad, w którym Thomas opowiedział o najbliższej przyszłości i O AndersI Fahrenkrog. Powiedział, że ten zespól powstał przez przypadek i, że nie chciał zakładać duetu tylko skupić się na karierze solowej, ale ktoś polecił im, żeby reklamowali się jako duet. Było też o książce 100% Anders. Thomas mówił, że pisał ją sam i, że w redagowaniu pomagała mu znajoma. Dodał również, że nie dza się spisać 48 lat w jednej książce, ale, że do tego potrzeba by było 20 książek. Napomknął o tym, że trasa koncertowa z płytą TWO będzie w europie gdzieś za ok. 6 mies., a na śiwecie za ok. rok. Powiedział również o tym jak nawiązał współpracę z Uwe. również opowiedział o coverze piosenki Stay, że podchodził do tego sceptycznie, ale efekt był znakomity. I jeszcze mówił o You're my heart you're my soul, że ta piosenka jest jego ulubioną (z repertuaru) i, że zmieniła kompletnie jego życie oraz, że gdyby nie ona nie byłby tym, kim jest.
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2011 20:58 przez maaateusz, łącznie zmieniany 5 razy.
Obrazek
alunia13

Post autor: alunia13 »

Dzisiaj był( w zasadzie jeszcze trwa ) kabaretowy klub dwójki. I występowała tam grupa MoCarta. Akurat trafiłam na moment kiedy grali na skrzypcach, niczym na gitarach i w pewnym momencie wszyscy czworo wstali, i został puszczony urywek "You're My Heart, You're My Soul". Jak wiadomo grupa MoCarta widocznie, bardzo lubi Modern Talking :)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Specjalnie zmiksowane fragmenty dzisiejszej audycji w Radio Piekary do ściągnięcia na mojej stronie.
http://www.moderntalking.co
Zapraszam i życzę miłego odsłuchu.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

maaateusz pisze:W radiu piekary w wieczorrze z Thomasem Andersem były piosenki: You can win if you want , Gigiolo, Cheri, cheri lady '98, The night is still young, You're my hear you're my soul '98 i Atlantis is calling. Był rOwnież wywiad, w którym Thomas opowiedział o najbliższej przyszłości i O AndersI Fahrenkrog. Powiedział, że ten zespól powstał przez przypadek i, że nie chciał zakładać duetu tylko skupić się na karierze solowej, ale ktoś polecił im, żeby reklamowali się jako duet. Było też o książce 100% Anders. Thomas mówił, że pisał ją sam i, że w redagowaniu pomagała mu znajoma. Dodał również, że nie dza się spisać 48 lat w jednej książce, ale, że do tego potrzeba by było 20 książek. Napomknął o tym, że trasa koncertowa z płytą TWO będzie w europie gdzieś za ok. 6 mies., a na śiwecie za ok. rok. Powiedział również o tym jak nawiązał współpracę z Uwe. również opowiedział o coverze piosenki Stay, że podchodził do tego sceptycznie, ale efekt był znakomity. I jeszcze mówił o You're my heart you're my soul, że ta piosenka jest jego ulubioną (z repertuaru) i, że zmieniła kompletnie jego życie oraz, że gdyby nie ona nie byłby tym, kim jest.
Dodam tylko że prowadzący (na moją prośbę) zachęcił wszystkich zainteresowanych którzy chcieliby śledzić kariere Thomasa,do odwiedzenia strony oficjalnego fanclubu Thomasa w Polsce,który gorąco pozdrawia a wszczególności Mirka z Bytomia :oops: (to już nie na moją prośbę) i tutaj podał stronę http://www.thomas-anders.com.pl ,notabene uczynił to dwukrotnie.Zaprezentował też utwór Neny"99 luftballons"z którą grał Uwe oraz Shakespears Sister"Stay".Cała audycja trwała od godz 20:00 d0 20:50.
ODPOWIEDZ