Modern Talking w mediach
-
alunia13
Re: Modern Talking w mediach
Wczoraj popołudniu, czekając na wizytę u dentysty usłyszałam w Muzycznym Radiu : Grant Miller - Doctor For My Heart.
"You can win, If You want..."
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Bedac na koncercie w Zabrzu nawiazalem kontakt z dziennikarzami z Radia Piekary{wiadomo,nie jest to RMF,ale zawsze cos} i...juz dostarczylem im nowy singiel Thomasa.Wczoraj dostalem informacje ze w niedziele o godz.20:00 w Radiu Piekary bedzie audycja"wieczor z Thomasem"a w niej miedzy innymi Gigolo.Slyszalem nawet osobiscie jak Thomas specjelnie dla tego radia podczas konferencji prasowej nagral dzingiel"Hello,Thomas Anders to Radio Piekary...itd."
Ja niestety nie bede mial mozliwosci posluchania tej audycji,bo bede w drodze powrotnej z Wiednia,ale prosze o sluchanie i krotka relacje{chyba ze ktos ma mozliwosc nagrania}.
PS
Przepraszam za brak polskiej czcionki w moim poscie,ale pisze z hotelowego komputera w Austrii.
Pozdrawiam
Ja niestety nie bede mial mozliwosci posluchania tej audycji,bo bede w drodze powrotnej z Wiednia,ale prosze o sluchanie i krotka relacje{chyba ze ktos ma mozliwosc nagrania}.
PS
Przepraszam za brak polskiej czcionki w moim poscie,ale pisze z hotelowego komputera w Austrii.
Pozdrawiam
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dzięki za info jedyna
A czy można tego radia słuchać w necie?
MY DREAMS COME TRUE 
- Gasolina91
O kurczę, świetna sprawa. Postaram się słuchać tej audycji 
Point Of No Return
- sebciu1974
- Kontakt:
Radia Piekary można posłuchać onlina tutajAnn pisze:Radiu Piekary
http://nadaje.com/Radio_Piekary.html
- Ann
- Członek TAFC Polska
- Gasolina91
A dziś po południu Rafio FEST! puściło You're My Heart, You're My Soul w wersji maxi 
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Miałam problemy z połączeniem.sebciu1974 pisze:Radia Piekary można posłuchać onlina tutaj
http://nadaje.com/Radio_Piekary.html
Na wieży mocne zakłócenia, latałam po całym pokoju z antena i nici...
Było coś?
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Przeciez to dzisiaj
o 20tej a nie wczoraj
o 20tej a nie wczoraj
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jeeeezuuu co mnie tak nawiedziło.Miałam 3 dni L4 i chyba dlatego dni mi się pomieszałyjedyna pisze:Przeciez to dzisiaj
o 20tej a nie wczoraj
Ale tak czy siak i tak nie mam możliwości odbioru tego radia
Jeżeli ktoś będzie słuchał tej audycji,napiszcie co tam było
- Agata
Właśnie prezenter zapowiedział wywiad z Thomasem.
http://80.51.113.115/index.php?mod=radio
http://80.51.113.115/index.php?mod=radio
- Ann
- Członek TAFC Polska
- maaateusz
W radiu piekary w wieczorrze z Thomasem Andersem były piosenki: You can win if you want , Gigiolo, Cheri, cheri lady '98, The night is still young, You're my hear you're my soul '98 i Atlantis is calling. Był rOwnież wywiad, w którym Thomas opowiedział o najbliższej przyszłości i O AndersI Fahrenkrog. Powiedział, że ten zespól powstał przez przypadek i, że nie chciał zakładać duetu tylko skupić się na karierze solowej, ale ktoś polecił im, żeby reklamowali się jako duet. Było też o książce 100% Anders. Thomas mówił, że pisał ją sam i, że w redagowaniu pomagała mu znajoma. Dodał również, że nie dza się spisać 48 lat w jednej książce, ale, że do tego potrzeba by było 20 książek. Napomknął o tym, że trasa koncertowa z płytą TWO będzie w europie gdzieś za ok. 6 mies., a na śiwecie za ok. rok. Powiedział również o tym jak nawiązał współpracę z Uwe. również opowiedział o coverze piosenki Stay, że podchodził do tego sceptycznie, ale efekt był znakomity. I jeszcze mówił o You're my heart you're my soul, że ta piosenka jest jego ulubioną (z repertuaru) i, że zmieniła kompletnie jego życie oraz, że gdyby nie ona nie byłby tym, kim jest.
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2011 20:58 przez maaateusz, łącznie zmieniany 5 razy.

-
alunia13
Dzisiaj był( w zasadzie jeszcze trwa ) kabaretowy klub dwójki. I występowała tam grupa MoCarta. Akurat trafiłam na moment kiedy grali na skrzypcach, niczym na gitarach i w pewnym momencie wszyscy czworo wstali, i został puszczony urywek "You're My Heart, You're My Soul". Jak wiadomo grupa MoCarta widocznie, bardzo lubi Modern Talking 
"You can win, If You want..."
- sebciu1974
- Kontakt:
Specjalnie zmiksowane fragmenty dzisiejszej audycji w Radio Piekary do ściągnięcia na mojej stronie.
http://www.moderntalking.co
Zapraszam i życzę miłego odsłuchu.
http://www.moderntalking.co
Zapraszam i życzę miłego odsłuchu.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Dodam tylko że prowadzący (na moją prośbę) zachęcił wszystkich zainteresowanych którzy chcieliby śledzić kariere Thomasa,do odwiedzenia strony oficjalnego fanclubu Thomasa w Polsce,który gorąco pozdrawia a wszczególności Mirka z Bytomiamaaateusz pisze:W radiu piekary w wieczorrze z Thomasem Andersem były piosenki: You can win if you want , Gigiolo, Cheri, cheri lady '98, The night is still young, You're my hear you're my soul '98 i Atlantis is calling. Był rOwnież wywiad, w którym Thomas opowiedział o najbliższej przyszłości i O AndersI Fahrenkrog. Powiedział, że ten zespól powstał przez przypadek i, że nie chciał zakładać duetu tylko skupić się na karierze solowej, ale ktoś polecił im, żeby reklamowali się jako duet. Było też o książce 100% Anders. Thomas mówił, że pisał ją sam i, że w redagowaniu pomagała mu znajoma. Dodał również, że nie dza się spisać 48 lat w jednej książce, ale, że do tego potrzeba by było 20 książek. Napomknął o tym, że trasa koncertowa z płytą TWO będzie w europie gdzieś za ok. 6 mies., a na śiwecie za ok. rok. Powiedział również o tym jak nawiązał współpracę z Uwe. również opowiedział o coverze piosenki Stay, że podchodził do tego sceptycznie, ale efekt był znakomity. I jeszcze mówił o You're my heart you're my soul, że ta piosenka jest jego ulubioną (z repertuaru) i, że zmieniła kompletnie jego życie oraz, że gdyby nie ona nie byłby tym, kim jest.