11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)
- nebula4
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
Oglaszam pospolite ruszenie!!! Wymyslmy jakas urocza walentynke dla Thomasa! Nie moze to byc tylko dziewczyna wyskakujaca z tortu!
bo
- Fanka MT
Bardzo trafny wniosek, nebula4nebula4 pisze:a,ha! Bydgoszczanki nasze mlodziudkie niestrudzone to na koncert Thomasa nawet z Antarktydy na piechote sila woli by sie dokulaly!!!
Fakt, robimy z Sarą czasem takie rzeczy, że momentami w nie nie dowierzamy
Także wybranie się do Katowic nie powinno być problemem
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- nebula4
Sebciu74,wiem o jakich dreszczach i emocjach piszesz! To sa bezcenne przezycia! Ja tez jestem rocznik 1974 wiec pamietam jak dzis walke o kazdy kawalek swistka ze zdjeciem MT! Na Thomasie zalezalo mi szczegolnie bo Dieter emanowal w moim odczuciu juz wtedy jakas arogancja...no coz,to byly paradoksalnie cudne czasy bo czas poczatku naszego dorastania
.Niestety bylo-minelo,ale dzieki Thomasowi nie przemija tak do konca 
- Evaalex
Czesc Wam
Ucieszlam sie wiadomoscia ze Thomas bedzie w Spodku. planuje tez tam byc. Jak sie uda to przlece do Katowic samolotem. ale nejpierw musze okolo 250 euro kasy miec. Sprobuje sobie to na urodziny i pod choinke od rodziny zarzyczyc. Jak Thomas w latach 80 tych w Katowicach i Zabrzu byl chcialam pojsc,ale rodzice zabronili mi. Kase w tedy w markach i dolarach mialam, ale nie letniemu w kantorze nie wymienia, czego doswiadczylam.W Zabrzu byl w Hali ktora znajduje sie zaraz przyszkole do ktorej uczenszczalam. Do Katowic dojechala bym pociagiem albo autoobusem bez problemu. Wiedzialam jak bo z dziadkiem czesto tam bywalam. Napiszcie mi prosze nie zwlocznie jak bedzie wiadomo100% wiadomo ze Thomas w Katowicach wystapi.
Ucieszlam sie wiadomoscia ze Thomas bedzie w Spodku. planuje tez tam byc. Jak sie uda to przlece do Katowic samolotem. ale nejpierw musze okolo 250 euro kasy miec. Sprobuje sobie to na urodziny i pod choinke od rodziny zarzyczyc. Jak Thomas w latach 80 tych w Katowicach i Zabrzu byl chcialam pojsc,ale rodzice zabronili mi. Kase w tedy w markach i dolarach mialam, ale nie letniemu w kantorze nie wymienia, czego doswiadczylam.W Zabrzu byl w Hali ktora znajduje sie zaraz przyszkole do ktorej uczenszczalam. Do Katowic dojechala bym pociagiem albo autoobusem bez problemu. Wiedzialam jak bo z dziadkiem czesto tam bywalam. Napiszcie mi prosze nie zwlocznie jak bedzie wiadomo100% wiadomo ze Thomas w Katowicach wystapi.
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2011 15:09 przez Evaalex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dr Mabuse
Dzięki za pozdrowieniasebciu1974 pisze:Pozdrawiam wszystkich a w szczególności tych którzy to pamiętają.
A co do koncertu - super sprawa

- JoannaIzabella
Młodym łatwo - na podziw zasługują osoby "w kwiecie wieku"nebula4 pisze:Ha,ha! Bydgoszczanki nasze mlodziudkie niestrudzone to na koncert Thomasa nawet z Antarktydy na piechote sila woli by sie dokulaly!!!
- sebciu1974
- Kontakt:
Ja do Zabrza przyjechałem aż z Sztokholmu. Chyba mnie nikt nie przebije. Urlop, dwa samoloty i pięć pociągów. Czasami się zastanawam cy ja jestem normalny 
- Malediwy
Na pewno nie jesteś! I tak trzymaj!...sebciu1974 pisze:Czasami się zastanawam cy ja jestem normalny
Spokojem można kamień ugotować...
- Gasolina91
Sebastian ja to jestem pełna podziwu dla Ciebie
Dla chcącego nic trudnego.
Point Of No Return
- JoannaIzabella
...i tak tworzy się Fan Club!Malediwy pisze:Na pewno nie jesteś! I tak trzymaj!...
Swoja drogą - może kiedyś wreszcie uda nam się, po jakimś koncercie, zorganizować FanClub Party..?
- anna 22.10
Ja na każdy koncert mam ok 500 kilosów, rzucam wszystko ,kombinuję urlop i w drogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uważam że warto !!!!!!!!!!!!1
Każde "spotkanie" z Thomasem to dla mnie odskocznia od codzienności i monotoni dnia codziennego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uważam że warto !!!!!!!!!!!!1
Każde "spotkanie" z Thomasem to dla mnie odskocznia od codzienności i monotoni dnia codziennego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- andziuch93
Mam tak samo jak Wy, jak tylko pojawia się informacja o kolejnym koncercie Thomasa w Polsce to od razu już sobie planuję wyjazd z rodzicami, którzy z resztą są wiernymi fanami Thomasa tak jak ja
Na szczęście ten koncert będzie w Katowicach co mnie bardzo ucieszyło, bo tu mieszkam
Mam nadzieję, że się tam wszyscy spotkamy! 
From coast to coast
From east to west
I know for sure
You are the best <3
From east to west
I know for sure
You are the best <3
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Witam!!!A ja sobie siedzę i słucham "I miss You" i łzy same płyną...
- michal.czeslaw
Witam Was kochani!Tak sobie czytam Wasze posty i podziwiam jakie macie fajne pomysły.Mi na razie nic sensownego do głowy nie wpadło.Podoba mi się pomysł z szalikami.Chciałabym na ten koncert pojechać,ale jeszcze dużo czasu i wiele się może zdarzyć.Jeżeli pojadę to pewnie jak zwykle dostosuję się do propozycji zarządu Fan-clubu.Oby tylko nie było wpadki jak z tą tubą z płatkami róż,która akurat mi się nie otwarła.Jeszcze mam przed oczami Thomasa,który czeka na te płatki,atu nic.Ale obciach!Myślę,że ten incydent rozbawił Thomasa,bo mnie tak.Pozdrawiam-miłej niedzieli. 
- JoannaIzabella
Ejjj, no obciach to nie był, ot, zawodność przedmiotu martwego, na którą nie mamy wpływu i każdemu mogło się zdarzyć! A że Thomasa to rozbawiło - wystarczy obejrzeć filmik i zobaczyć, jak się śmieje (wesoło, nie z politowaniem!)michal.czeslaw pisze:Jeszcze mam przed oczami Thomasa,który czeka na te płatki,atu nic.Ale obciach!Myślę,że ten incydent rozbawił Thomasa,bo mnie tak.
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Hej Seba!sebciu1974 pisze:Ja do Zabrza przyjechałem aż z Sztokholmu. Chyba mnie nikt nie przebije. Urlop, dwa samoloty i pięć pociągów. Czasami się zastanawam cy ja jestem normalny
Myślę że jesteś jak najbardziej normalny!.No chyba ze ja też nie.Spatkalismy się w Zabrzu i nie tylko ale w Zabrzu myslę że pamietasz kiedy powiedziełem ze Ty jesteś seba1974 bo i ja też jestem 1974 ale Bolero
Pozdro!