11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Post autor: Gasolina91 »

Dziś powiedziałam Rafałowi o tym wydarzeniu i powiedział, że może mi na Walentynki kupi bilety (jeśli nie będą kooosmicznie drogie) i razem się wybierzemy :D .
Skoro to będzie okres walentynkowy to może pomyślimy o jakieś walentynce dla naszego idola? :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Katowice znów tak daleko! No cóż trudno! To "TYLKO" 700 kilosów ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale oczywiści postaram się być!
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

mam nowy komputer nareszczcie mogę pisać hahaha :lol: Ale wiadomośc po prostu zwaliła mnie z nóg super ale tak długo tzreba czekać ale inne koncerty będą i szybko minie. Nie mogę się doczekać super, super, super niesamowita wiadomość. Postaram pojechać na IFD jak i do Katowic. :D

Pozdrawiam wszystkich fanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Wspaniale!!!! Jest na co czekać! Mam tylko nadzieję, że "po drodze" jeszcze się jakiś koncert przydarzy... ;) Teraz będę polować na info o biletach :)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

JoannaIzabella pisze:Teraz będę polować na info o biletach :)
Oo ja też. To dla mnie podstawa :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Na pewno te informacje pojawią się niebawem, a członkowie Thomas Anders Fan-Club Polska z całą pewnością zostaną o tym poinformowani przez Zarząd :) Także spokojnie, bilety nam uciekną! :D
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Przeczytajcie dokładnie info z NEWSLATTERA, lub ze strony Fan Clubu.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
leja4

Post autor: leja4 »

Już doczekać się nie mogę
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

33ccd pisze:Przeczytajcie dokładnie info z NEWSLATTERA, lub ze strony Fan Clubu.
No wiemy, wiemy :) "(...)Przewidywany jest też specjalny sektor FAN – tutaj dystrybucją wejściówek zajmie się tradycyjnie Thomas Anders Fan-Club Polska.(...)" Po prostu nie możemy się doczekać! :lol:
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Post autor: sara_cieszko »

Ale SUPER !! Koncert na dzień zakochanych spędzimy z naszym "ukochanym" idolem ;D Świetna miejscówka - Spodek w Katowicach dodatkowo sektor FAN ;D Już zapowiada się fenomenalnie, poza tym , trwa intensywna burza mózgów, na temat FAN ACTION 11 lutego ...
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Ja mam nadzieję że Fanday odbędzie się tydzień wcześniej. Wtedy będzie za......cie. Plan mam taki. Jadę z całą rodzinką czyli żoną i moimi pociechami na Fanday, potem do Polski. Moja żona pochodzi z Suchej Beskidzkiej więc będzimy mieli się gdzie zatrzymać. Już nie mogę się doczekać tego wszystkiego. No i ten Marek Sierocki. Do dzisiaj pamiętam jak nagrałem kawałek Geronimo's Cadillac z Teleexpresu w 86tym, przez mikrofon podstawiony do telewizora, aż mi dreszcze przechodzą jak to sobie przypomnę, potem chodziłem jak zakręcony i próbowałem sobie wyobrazić jak będzie brzmiała druga zwrotka. Całość udało mi się od kogoś przegrać dopiero po jakimś czasie. To były czasy. Biedne ale piękne za razem.
Pozdrawiam wszystkich a w szczególności tych którzy to pamiętają.
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Rok temu byłem na występie BBB który prowadził Marek Sierocki i bardzo dobrze to wyglądało jako całość. Aczkolwiek nie obyło się bez kilku wpadek dotyczących zespołu, co nie zmienia faktu że z "takim" wodzirejem o wiele lepiej niż bez.

Jako ciekawostka; krótki reportaż z tego roku gdzie zespół z panem Markiem grał w Bielsku Białej;
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Jak to miło posłuchać Pana Marka Sierockiego. Lepszego wodzireja i prezentera Modern Talking w Polsce chyba nie można sobie wyobrazić, dla mnie to wielka gwiazda która zawsze mówiła ciekawie i z szacunkiem o naszych kochanych zespołach, a przecież było wielu co ich krytykowali. Jestem pewien że będą to niesamowite i niezapomniane chwile.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ja też nie mogę się doczekać czekam na bileciki. Wspaniały wiadomość!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

sebciu1974 pisze: Do dzisiaj pamiętam jak nagrałem kawałek Geronimo's Cadillac z Teleexpresu w 86tym, przez mikrofon podstawiony do telewizora, aż mi dreszcze przechodzą jak to sobie przypomnę, potem chodziłem jak zakręcony i próbowałem sobie wyobrazić jak będzie brzmiała druga zwrotka. Całość udało mi się od kogoś przegrać dopiero po jakimś czasie. To były czasy. Biedne ale piękne za razem.
Pozdrawiam wszystkich a w szczególności tych którzy to pamiętają.
Ehhhh, pamiętam takie właśnie chwile... To polowanie na piosenkę, też nagrywałam trzymając przy telewizorze starego Grundiga na kasety ;p Pamiętam, że w Kutnie był jeden jedyny antykwariat: ciułało się pieniądze i raz w tygodniu było święto, bo właściciel miał niemieckie BRAWO. Ależ to był rarytas!!!! Po obejrzeniu niemal jak jakiejś świętości - wycinałam fotki MT i wieszałam nad łóżkiem, na modnej wtedy słomianej macie :lol: I właśnie dlatego za każdym cudownym razem, kiedy jestem na koncercie - mimo tego, że Go WIDZĘ tak blisko - wciąż nie mogę w to uwierzyć :)
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Ha,ha! Bydgoszczanki nasze mlodziudkie niestrudzone to na koncert Thomasa nawet z Antarktydy na piechote sila woli by sie dokulaly!!! :lol: Jestem rowniez przeszczesliwa ze bede mogla wziac udzial w koncercie z prawdziwego zdarzenia-Spodek katowicki jest pieknie remontowany i w lutym na pewno bedzie swiezutki :D .Wypelnilam ankiete fan-klubowa,zrobie tylko zdjecie i wysylam.Zaraz wysylam zgloszenie mojej corci bo zwariowala za Thomasem po koncercie w Zabrzu-chcemy razem jezdzic na jego koncerty z przemilymi ludzmi z fan-klubu! A wiec organizujemy sie do lutego!!!!
ODPOWIEDZ