Gasolina91 pisze:Właśnie tym się martwię, że może nas zmoczyć, wezmę ze sobą mały parasol bo kiedy trochę na mnie popada to kręcą mi się włosy i wyglądam jak baran
Mam ten sam problem
Ja wezmę na wszelki wypadek kurteczkę,jest cieniutka ale na deszczyk w sam raz,już w niej na deszczu chodziłam,nie przemaka.Polecam Fanom:
Peter pisze:
Byłbym na 100% ale wyskoczyły mi małe problemy zdrowotne, a na to się nie ma wpływu. Już jest OK, ale jutro być nie mogę.
No to wracaj do zdrowia .Ja się tez przeziębiłam,ale robie co mogę,żeby jutro być OK :)Możesz tylko żałować,bo nie wiadomo czy będzie gdzieś bliżej koncert.
P.S.
Jutro wielka zabawa mam nadzieję,że humor dopisze i pewnie Thomas wspomni nam o nowym projekcie i nowym albumie.A to czy zaśpiewa Gigolo to zależy jaką mają umowę z Uwe,teoretycznie jeżeli to piosenka istniejącego duetu a Thomas śpiewa solo to raczej nie usłyszymy tej piosenki,bo Panowie powinni promować ją razem :)Oczywiście wielką niespodzianką było by gdyby przyjechał Uwe specjalnie do zaśpiewania "Gigolo" - ale szczerze w to wątpię.
Oby tylko nie lało tak jak dziś po południu w Mysłowicach.
Ostatnio zmieniony wt maja 31, 2011 20:59 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki. A może być dalej, ja do Warszawy dam radę jechać, tylko po prostu nie byłbym w stanie się cieszyć koncertem, na szczęście wraca do normy. Ty też szybko wracaj do zdrowia.
Myślę, że to będzie najlepsze rozwiązanie. I tak wszyscy będą koczować, aby zająć dobre miejsca, więc wydaje mi się, że ta opcja jest optymalna.
PS Do zobaczenia w Zabrzu.!
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Gorzej, jak będzie tyle ludzi już o tej porze, że jeden drugiemu na plecach będzie wisiał...
Ja wyjeżdżam z Częstochowy po 14.00. W zasadzie już po 15.00 może będę w okolicy więc dość wcześnie, żeby się zorientować w sytuacji...
Ja na miejscu planuje być około 15-16 Zresztą jak zwykle - dużo wcześniej W Bełchatowie czekałam 6,5 h na koncert, a we Wrześni ponad 8 godzin!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Jestem już w Polsce. Jutro pociąg do Zabrza, na miejscu o 14:22. Potem krótka wizyta w hotelu i pod scenę. Planujecie jakieś spotkanie gdzieś indziej przed koncertem?
Wydaje mi się, że nie ma potrzeby być aż o 15:00 pod M1 (chyba że ktoś ma taki dojazd). Tam pod M1 cały dzień będzie się coś działo więc ludzie będą się szwędać koło sceny.
Oby tylko nie padało, może wiać 100 km/h ale żeby ino nie padało!
Pod M1 jest duuży parking więc myślę, że spokojnie zaparkujemy