Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Marcin87

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Marcin87 »

W Radio Centrum wczoraj o godzinie 17.05 leciało Love Is Such A Lonely Sword :D Gdy skończyła się piosenka prezenter w radiu powiedział "Blue System i muzyka jaką lubisz" :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzisiaj koło 15 w radiu VOX FM puścili MT,ale uwaga,nie z piosenką "YMHYMS" a "Brother Louie" :) Potem puścili "Mandy".
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Wczoraj w voxie słyszałem ''Atlantisa'' i ''Cheri Lady'' :)
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Jest bardzo prawdopodobne że w Radiu Fest będziemy mogli usłyszeć"Gigolo".Sam dzisiaj na prośbę dyrektora programowego wysłałem do jego rąk własnych płytkę z tym utworem.Także jutro jeszcze może nie,ale od poniedziałku w godz przedpołudniowych między 9:00 a 12:00 można się spodziewać.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

O to wspaniała wiadomość.
U mnie w domu Radio FEST! leci na okrągło. Będę teraz polować na nową piosenkę Thomasa :D
Point Of No Return
alunia13

Post autor: alunia13 »

I znów Cheri w "Jaka to melodia?".
Mój tata stwierdził, że nie potrzebnie to oglądam bo znam już ten występ na pamięć :)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja mogę oglądać te występy Thomasa w "Jaka to melodia?" nawet i 50 razy,chociaż przyznam,że chciałabym zobaczyć coś nowego.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Teraz lecie HH CC Catch w radio express.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Gasolina91 pisze:O to wspaniała wiadomość.
U mnie w domu Radio FEST! leci na okrągło. Będę teraz polować na nową piosenkę Thomasa :D
Dzisiaj otzrymałem od dyrektora programowego potwierdzenie że od poniedziałku w godz.9-12 można spodziewać się GIGOLO !
Także chyba Radio Fest będzie pierwszą (o ile nie jedyną) stacją która zaprezentuje ten utwór.Zapoznałem też Pana Jurka pokrótce z osbą Uwe Fahrenkrog,by mógł co nieco o nim powiedzieć,zobaczymy co z tego wyjdzie w poniedziałek.Myślę że może warto spróbować by w inne stecje,np.RMF MAXX itd.
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

jedyna pisze:
Gasolina91 pisze:O to wspaniała wiadomość.
Dzisiaj otzrymałem od dyrektora programowego potwierdzenie że od poniedziałku w godz.9-12 można spodziewać się GIGOLO !
Także chyba Radio Fest będzie pierwszą (o ile nie jedyną) stacją która zaprezentuje ten utwór.Zapoznałem też Pana Jurka pokrótce z osbą Uwe Fahrenkrog,by mógł co nieco o nim powiedzieć,zobaczymy co z tego wyjdzie w poniedziałek.Myślę że może warto spróbować by w inne stecje,np.RMF MAXX itd.
Good job !
Awatar użytkownika
Gasolina91

jedyna brawo dla Ciebie :)
więc jutro z rana włączam radio i dam tutaj znać czy puścili "Gigolo". Ciekawe jak prezenter zapowie ten utwór?
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Przypominam,że Radio Fest można słuchać na 100.2 FM ale tylko w obrębie Śląska !
Ale jeszcze nic straconego,radio działa również przez Internet ,trzeba się tylko zarejestrować:
http://www.radiofest.eu/
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

No i prowadzący program w Radiu Fest p.Jurek Raczek dotrzymał słowa i zaprezentował utwór GIGOLO ! Czyli mamy pierwszą stację w Polsce która zaczęła go grać(pozostaje mieć nadzieje że nie było to jednorazowe).Przytrzymał trochę słuchaczy,bo na trwający od 9-12 program,utwór przedstawił o godz.11:55.Pozdrowił przy tym członków TAFCP,przypomniał że Thomas wystąpi 01.06.w Zabrzu,że od kilku lat świetnie radzi sobie w solowej karierze,że niebawem ukaże się jego nowy album i że jest w posiadaniu nowego singla,mówiąc"chcecie go posłuchać?".Niestety o Uwe nic nie wspomniał.Teraz przydałyby się telefony do Radia Fest,najlepiej w godz.9-12 od pon.do piątku,wtedy kiedy p.Jurek prowadzi program,z prośbami o kolejne prezentacje Gigolo(by widział że jest zainteresowanie nowym utworem)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Dzięki jeszcze raz jedyna za smsa :wink:
Zdążyłam wprawdzie na końcówkę utworu ale mam nadzieję, że kiedyś usłyszę całość z miłą zapowiedzią.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Mirek świetna robota :),szkoda tylko,że nie usłyszałam tego,zawsze to inaczej słucha się ulubionego zespołu w Radio aniżeli z CD,mając świadomość,że kilkaset innych słuchaczy,nie koniecznie fanów też słyszy ten utwór :).
No ja niestety nie miałam tego szczęścia o 11:00 wyszłam do pracy :(.Ale myślę,że jeszcze nie raz puszczą go na antenie.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Teraz w radio Express leci piosenka "Spanish eyes" Ala Martino, który współpracował z Dieterem.
ODPOWIEDZ