Modern Talking w mediach
-
Marcin87
Re: Modern Talking w mediach
W Radio Centrum wczoraj o godzinie 17.05 leciało Love Is Such A Lonely Sword
Gdy skończyła się piosenka prezenter w radiu powiedział "Blue System i muzyka jaką lubisz" 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dzisiaj koło 15 w radiu VOX FM puścili MT,ale uwaga,nie z piosenką "YMHYMS" a "Brother Louie"
Potem puścili "Mandy".
MY DREAMS COME TRUE 
- Adek
Wczoraj w voxie słyszałem ''Atlantisa'' i ''Cheri Lady'' 
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Jest bardzo prawdopodobne że w Radiu Fest będziemy mogli usłyszeć"Gigolo".Sam dzisiaj na prośbę dyrektora programowego wysłałem do jego rąk własnych płytkę z tym utworem.Także jutro jeszcze może nie,ale od poniedziałku w godz przedpołudniowych między 9:00 a 12:00 można się spodziewać.
- Gasolina91
O to wspaniała wiadomość.
U mnie w domu Radio FEST! leci na okrągło. Będę teraz polować na nową piosenkę Thomasa
U mnie w domu Radio FEST! leci na okrągło. Będę teraz polować na nową piosenkę Thomasa
Point Of No Return
-
alunia13
I znów Cheri w "Jaka to melodia?".
Mój tata stwierdził, że nie potrzebnie to oglądam bo znam już ten występ na pamięć
Mój tata stwierdził, że nie potrzebnie to oglądam bo znam już ten występ na pamięć
"You can win, If You want..."
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja mogę oglądać te występy Thomasa w "Jaka to melodia?" nawet i 50 razy,chociaż przyznam,że chciałabym zobaczyć coś nowego.
MY DREAMS COME TRUE 
- Peter
Teraz lecie HH CC Catch w radio express.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Dzisiaj otzrymałem od dyrektora programowego potwierdzenie że od poniedziałku w godz.9-12 można spodziewać się GIGOLO !Gasolina91 pisze:O to wspaniała wiadomość.
Także chyba Radio Fest będzie pierwszą (o ile nie jedyną) stacją która zaprezentuje ten utwór.Zapoznałem też Pana Jurka pokrótce z osbą Uwe Fahrenkrog,by mógł co nieco o nim powiedzieć,zobaczymy co z tego wyjdzie w poniedziałek.Myślę że może warto spróbować by w inne stecje,np.RMF MAXX itd.
- sebciu1974
- Kontakt:
Good job !jedyna pisze:Dzisiaj otzrymałem od dyrektora programowego potwierdzenie że od poniedziałku w godz.9-12 można spodziewać się GIGOLO !Gasolina91 pisze:O to wspaniała wiadomość.
Także chyba Radio Fest będzie pierwszą (o ile nie jedyną) stacją która zaprezentuje ten utwór.Zapoznałem też Pana Jurka pokrótce z osbą Uwe Fahrenkrog,by mógł co nieco o nim powiedzieć,zobaczymy co z tego wyjdzie w poniedziałek.Myślę że może warto spróbować by w inne stecje,np.RMF MAXX itd.
- Gasolina91
jedyna brawo dla Ciebie 
więc jutro z rana włączam radio i dam tutaj znać czy puścili "Gigolo". Ciekawe jak prezenter zapowie ten utwór?
więc jutro z rana włączam radio i dam tutaj znać czy puścili "Gigolo". Ciekawe jak prezenter zapowie ten utwór?
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Przypominam,że Radio Fest można słuchać na 100.2 FM ale tylko w obrębie Śląska !
Ale jeszcze nic straconego,radio działa również przez Internet ,trzeba się tylko zarejestrować:
http://www.radiofest.eu/
Ale jeszcze nic straconego,radio działa również przez Internet ,trzeba się tylko zarejestrować:
http://www.radiofest.eu/
- MiReK
- Członek TAFC Polska
No i prowadzący program w Radiu Fest p.Jurek Raczek dotrzymał słowa i zaprezentował utwór GIGOLO ! Czyli mamy pierwszą stację w Polsce która zaczęła go grać(pozostaje mieć nadzieje że nie było to jednorazowe).Przytrzymał trochę słuchaczy,bo na trwający od 9-12 program,utwór przedstawił o godz.11:55.Pozdrowił przy tym członków TAFCP,przypomniał że Thomas wystąpi 01.06.w Zabrzu,że od kilku lat świetnie radzi sobie w solowej karierze,że niebawem ukaże się jego nowy album i że jest w posiadaniu nowego singla,mówiąc"chcecie go posłuchać?".Niestety o Uwe nic nie wspomniał.Teraz przydałyby się telefony do Radia Fest,najlepiej w godz.9-12 od pon.do piątku,wtedy kiedy p.Jurek prowadzi program,z prośbami o kolejne prezentacje Gigolo(by widział że jest zainteresowanie nowym utworem)
- Gasolina91
Dzięki jeszcze raz jedyna za smsa
Zdążyłam wprawdzie na końcówkę utworu ale mam nadzieję, że kiedyś usłyszę całość z miłą zapowiedzią.
Zdążyłam wprawdzie na końcówkę utworu ale mam nadzieję, że kiedyś usłyszę całość z miłą zapowiedzią.
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mirek świetna robota
,szkoda tylko,że nie usłyszałam tego,zawsze to inaczej słucha się ulubionego zespołu w Radio aniżeli z CD,mając świadomość,że kilkaset innych słuchaczy,nie koniecznie fanów też słyszy ten utwór
.
No ja niestety nie miałam tego szczęścia o 11:00 wyszłam do pracy
.Ale myślę,że jeszcze nie raz puszczą go na antenie.
No ja niestety nie miałam tego szczęścia o 11:00 wyszłam do pracy
- Peter
Teraz w radio Express leci piosenka "Spanish eyes" Ala Martino, który współpracował z Dieterem.