When Sarah Smiles

Dyskusja o największym solowym projekcie Dietera
ODPOWIEDZ

When Sarah Smiles jest:

świetna
8
57%
bardzo dobra
6
43%
dobra
0
Brak głosów
średnia
0
Brak głosów
słaba
0
Brak głosów
bardzo słaba
0
Brak głosów

Liczba głosów: 14

Marcin87

When Sarah Smiles

Post autor: Marcin87 »

When Sarah Smiles to z pewnością jedna z najpiękniejszych ballad napisanych prze Dietera; na pewno większość z Was się ze mną zgodzi w tej kwestii. Ma cudowną i niezwykłą porywającą melodię, którą mogę słuchać bez przerwy. Jedyna w swoim rodzaju piosenka, do której zrobiono świetny teledysk; co prawda jest on zmontowany z wcześniejszych klipów, ale zostało z nich wybrane to co najlepsze :wink: Wydano ją na singlu wraz z inną piękną balladą I'm The Pilot Of Your Love. Oby dwie piosenki znalazły się na nim w wersji krótkiej i instrumentalnej, a ballada tytułowa dodatkowo w długiej. Każda z tych wersji jest doskonała, zwłaszcza instrumentale. When Sarah Smiles jest jedną z tych piosenek, które nigdy mi się nie znudzą i które zawsze będę słuchał z uwielbieniem :D Napiszcie jak Wy oceniacie ten utwór, jestem ciekawy waszych opinii. Dodatkowo zakładam ankietę z kilkoma opcjami do wyboru aby każdy mógł zagłosować według swojej oceny. A poniżej teledysk:
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Re: When Sarah Smiles

Post autor: Peter »

To prawie samba. Wspaniała melodia, piękna aranżacja, udany tekst, ciekawy wokal, czego chcieć więcej? Jedynie wideoklip jest kiepski, taki sklejany.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Fakt, jak na tak wyśmienitą piosenkę teledysk pozostawia sobie wiele do życzenia.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Bardzo dobra ballada,miło się jej słucha,można się nawet rozmarzyć ;).Szkoda tylko,że w teledysku wykorzystano fragmenty z clipu My Bed Is Too Big,a nie nakręcono nowej historii.A może po prostu Dieter pisząc ten utwór myślał jeszcze wtedy o Jeannie Dupuys ,która wystąpiła w teledysku My Bed Is... (?)Kto to wie (?) ;)
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Piękna piosenka! Bardzo bogate tło muzyczne. Uwielbiam wersję instrumentalną za to.
Spokojem można kamień ugotować...
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Mnie nie razi to,że teledysk jest sklejony innych klipów :wink: Lepiej, że Dieter zrobił go w ten sposób niż miałby to być zwykły występ w TV jak w przypadku Deja Vu.
Obrazek
talk talk

Post autor: talk talk »

Dla mnie jest to nalepsza ballada skomponowana przez Dietera
Kawa Księżycowa

Post autor: Kawa Księżycowa »

Piosenka faktycznie jest świetna, jedna z najpiękniejszych ballad, a teledysk mi się podoba. Ogromnie się ucieszyłam, gdy w końcu mogłam go obejrzeć; długo na to czekałam.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
ODPOWIEDZ