Thomas niestety ma styl podtatusialego pana w srednim wieku. utył i mam wrazenie, ze czas bardzo niekorzystnie na niego dziala. za czasow MT bylo o niebo lepiej, a dzis gdyby zechcial przejsc na diete, zmienil garderobe na nowoczesniejsza, skrocil wlosy tez wygladalby dobrze. niestety najwyrazniej nie dba o to i wyglada przez to o 10 lat starzej...maria MT pisze:Thomas ostatnio mało dba o swój wizerunek sceniczny. Na ostatnich koncertach zawsze jest ubrany tak samo. Czarna marynarka i czarne spodnie. Jedyne co Go odróżnia to kolor szalika. Mógłby wrócić troszkę do tamtych lat.
Moda Modern Talking....
-
jkris
Re: Moda Modern Talking....
- maria MT
Dokładnie, zgadzam się z Tobą jkris. Bałam się trochę o tym napisać, ponieważ wszyscy z takim zachwytem piszą o wyglądzie Thomasa. Ale kiedyś to On był wspaniałym "ciachem", zarówno pod względem ubioru jak i wyglądu (urody). Obecnie mam wrażenie jakby mu mniej zależało na wyglądzie. Może kiedyś to Dieter motywował Go do lepszego ubierania się. No a teraz nie ma kto 
Pozdrawiam Maria
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No mogę śmiało stwierdzić,że raczej po prawie 30 latach czas na każdego nie korzystnie działajkris pisze:Thomas niestety ma styl podtatusialego pana w srednim wieku. utył i mam wrazenie, ze czas bardzo niekorzystnie na niego dziala.
Co z tego ,że Dieter jest szczupły jak jest pomarszczony - co jest niestety co raz bardziej widoczne.Panowie starzeją się każdy w swoim rytmie i na pewno nie korzystają z operacji plastycznych co bardzo pochwalam.
Jednak masz rację przydało by się Thomasowi podciąć troszkę włosy i zrzucić jakieś 5 może 10 kilo
Wracając do głównego tematu to lata 80 te z pewnością były kolorowe Thomas raczej zawsze starał się wyglądać elegancko (jak wiemy pomagała mu w tym Nora
Co do Dietera to nie podoba mi się to,że występował w tych dresach Adidas (wiadomo-reklama),ale są tez występy kiedy Dieter ubrał jeansy i skórę
Lata 90 te oczywiście-garniturki.Podobało mi się na początku tym bardziej,że ktoś zadbał o garderobę Dietera
W tym klipie bardzo fajnie obaj wyglądają

- Gasolina91
Czarny jest moim ulubionym kolorem
Widać w tym klipie te wcięcie w tali u Thomasa
Może trochę gryzie mnie ten płaszcz u Dietera. Jeśli chodzi o lata 80. zdecydowanie wolę go w dresiku
Widać w tym klipie te wcięcie w tali u Thomasa
Może trochę gryzie mnie ten płaszcz u Dietera. Jeśli chodzi o lata 80. zdecydowanie wolę go w dresiku
Point Of No Return
-
pjotrek
swego czasu było głośno że Dieter miał kilka operacji plastycznychi na pewno nie korzystają z operacji plastycznych co bardzo pochwalam.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Twoja odpowiedź mówi sama za siebie.Nie było żadnych operacji i dlatego nie chcesz napisaćpjotrek pisze:a od czego masz goglepogugluj jak taka ciekawska
-
jkris
jestem przekonany, ze Bohlen korzysta z uslug poprawiania urody od wielu lat. nie wiem czy sie ciął czy nie ale w dobie botoxu, wypelniaczy, chemicznych peelingow nie jest to konieczne aby lepiej wygladac... szczegolnie jak ma sie upodobanie do dziewczat ktore moglyby byc jego wnuczkami