Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
-
riccardo1989
Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
http://w791.wrzuta.pl/obraz/2TjZ9Se8vgc ... fahrenkrog
Kiedyś takie zdjęcie znalazłem. To było ok 2 lat temu chyba. Czy to możesz jest Fahrenkrog?
Kiedyś takie zdjęcie znalazłem. To było ok 2 lat temu chyba. Czy to możesz jest Fahrenkrog?
- Emil45677
Witajcie, właśnie obejrzałem cały teledysk "Gigolo" dzięki takiemu fajnemu wynalazkowi jak serwer proxy. Skorzystałem z niemieckiego adresu, musiałem chwilę dłużej poczekać ale się opłaciło. Thomas w nowym groźnym obliczu jest pewnym zaskoczeniem. Moim zdaniem lepiej wypadł niż w teledysku do np "Stay With Me" gdzie za swoją grę aktorską nie dostawał wysokich ocen. Taki rodzaj klipu jest bardziej dla niego. Choć same słowa piosenki nie są zbyt ambitne - facet sobie skacze z "kwiatka na kwiatek" i zmienia dziewczyny jak rękawiczki, tak można podsumować treść utworu. Ale cóż...mówi się że takie czasy i tak się teraz teksty pisze...być może to ja zostałem w tyle. Fakt faktem bardzo często analizuje teksty i to jest niestety dzisiejszy styl...jest jaki jest. Są nieliczne wyjątki piszące naprawdę świetne teksty. Mimo mojej krytyki w stosunku do tekstu i tak dałbym mu ocenę 4, chyba mimo wszystko ze zrozumienia dzisiejszego rynku muzycznego. No i obecność w teledysku pięknych dziewczyn to także częsta zagrywka w dzisiejszych czasach...ale trzeba przyznać ze stanowczością że wyglądają w tym teledysku elegancko, nie są jakieś porozbierane. Thomas wygląda bardzo dobrze, chyba za wyjątkiem tych scen z błyszczącą marynarką - dziwaczna
. Co ciekawe taką samą marynarkę widziałem na YouTube gdy oglądałem jego ostatnio zachwalany występ Unplugged w Moskwie. Mimo iż teledysk toczy się raczej w jednej scenerii to wygląda solidnie. Poza tym jeśli chodzi o sam utwór to słychać że Thomas odcisnął na nim swój wielki talent "wczuwania" się emocjonalnie. To nie jest takie zwykłe śpiewanie sobie. No a jeśli chodzi o nowego partnera naszego idola to także dobrze się prezentuje, nic mu nie można zarzucić.....chyba dlatego że mało go w tym klipie, cała uwaga jest skierowana na Thomasa
.
Ostatnio zmieniony czw maja 19, 2011 18:58 przez Emil45677, łącznie zmieniany 1 raz.
- Agata
Ponieważ część z Was może mieć problemy z otwarciem linka (mi przez Mozillę działa bez problemu) to możecie cały teledysk obejrzeć na YouTube, ale nie wiadomo, jak długo tam pozostanie.
- FMike
- Peter
Gigolo - porywający utwór z dobrym aranżem. 9/10
No mor tears on a dance floor - melodyjny, energiczny, przebojowy song 8/10
Summer of love - jedno z lepszych nagra 8/10
Wicked love - nowoczesny aranż nieco psuje piosenkę, ale ogólnie jest OK. Trochę przypomina "Radar' 7/10.
Mr Moon - świetny, przebojowy 9/10.
Nathalie - to ma coś z nowej fali i "Heisskalter Engel" 8/10
Stay - 9/10 za tak udany cover
WDYC - nie widzę za bardzo zmian w brzmieniu. 9/10.
Maria - ten początek niczym z BS, a potem jest przebojowo. 8/10
Army of love - to jest to! 9/10
I miss you - to odgrzewane kotlety 5/10.
No mor tears on a dance floor - melodyjny, energiczny, przebojowy song 8/10
Summer of love - jedno z lepszych nagra 8/10
Wicked love - nowoczesny aranż nieco psuje piosenkę, ale ogólnie jest OK. Trochę przypomina "Radar' 7/10.
Mr Moon - świetny, przebojowy 9/10.
Nathalie - to ma coś z nowej fali i "Heisskalter Engel" 8/10
Stay - 9/10 za tak udany cover
WDYC - nie widzę za bardzo zmian w brzmieniu. 9/10.
Maria - ten początek niczym z BS, a potem jest przebojowo. 8/10
Army of love - to jest to! 9/10
I miss you - to odgrzewane kotlety 5/10.
-
pjotrek
Nie wiem dokładnie kiedy wyjdzie album Lombardiniego ale chyba mniej więcej wtedy kiedy Thomasa więc czeka nas fajny pojedynek...oczywiście trzeba mieć na uwadze to jak wypromowany jest obecnie Lombardini dlatego nie do końca będzie to równy pojedynek mimo wszystko warto obserwować jak będzie się rozwijać sytuacja na niemieckim rynku.
Odnośnie Gigolo tym razem w całości...troszkę przekombinowana ta druga połowa - tak teledysk jak i sama piosenka - moim zdaniem trochę na siłę niepotrzebnie ! W tym elemencie Dieter ma większe wyczucie ale i tak jestem dobrej myśli
Odnośnie Gigolo tym razem w całości...troszkę przekombinowana ta druga połowa - tak teledysk jak i sama piosenka - moim zdaniem trochę na siłę niepotrzebnie ! W tym elemencie Dieter ma większe wyczucie ale i tak jestem dobrej myśli
- Agata
-
pjotrek
Po obejrzeniu wywiadu widać, że obaj Panowie świetnie się uzupełniają jednej nie próbuje zdominować drugiego...zapowiada się długa i bardzo owocna współpraca... 
- Mona Lisa
Witam,ja jestem na nie,a dlaczego?Byłam pewna,ze następny projekt Thomasa będzie ambity-ale się pomyliłam.Pozdrawiam i czekam na reakcje.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Raczej nie.To chyba jakiś fan.Widać,że trzyma w ręce płytkę .riccardo1989 pisze:http://w791.wrzuta.pl/obraz/2TjZ9Se8vgc ... fahrenkrog
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Wielkie dzięki EDI za tłumaczenie!edmund1974 pisze:Witam. Prośba spełnionaChciałbym jedynie dodać, że jak widzieliście w studiu panowała luźna atmosfera, a moderator co chwilę przerywał Thomasowi wypowiedzi wtrącając zabawne teksty i stąd te czasami niedokończone wypowiedzi Thomasa
- weidung
- Członek TAFC Polska
Z niecierpliwością czekam na singiel i album tej dwójki. Już zamówiłem wszystko na amazonie. Coś czuję, że ten projekt może okazać się strzałem w dziesiątkę. Oby tak było bo Thomas dawno nie brzmiał tak świeżo.
- Krzychoo
Obaj panowie w wywiadzie wygłupiali się, że Fahrenkrog odwala całą robotę, a Anders tylko śpiewa, Fahrenkrog dodał że to zupełnie jak w Modern Talking, a Thomas na to, że tak, tylko że Dieter był na niego o to zły.
Ciekawe że
Thomas się tego odwarcie przyznaje
Thomas się tego odwarcie przyznaje
- Peter
Dla mnie album lepszy od wszystkich dokonań Bohlena w latach 2007-2010 i nawet lepszy od ostatniego albumu SIB. A u Thomasa? Trochę żal "Good Karmy", ale zamiast jednego mamy dwa świetne albumy. generalnie to co Thomas robi od 2008 roku przemawia do mnie z łatwością, bez wyjątku.
-
pjotrek
Współpraca Dietera z Medlockiem nie była wcale zła...Dieter się naprawdę w to zaangażował i stworzyli razem kilka niezłych piosenek ku pokrzepieniu serc fanów MT...Dieter o nas nigdy nie zapomniał i nie zapomni.
Thomas stworzył razem z Fahrenkrogiem świetny album i jeżli przejdzie bez echa tzn. nie zbliży się do pierwszej piątki listy w Niemczech to będzie mi po prostu smutno i pewnie stane się zwolennikiem dziwnych teorii spiskowych... Chciałbym żeby Thomas znowu poczuł swą wielkość on absolutnie na to zasługuje... w wywiadach widać że wiąże duże nadzieje z tym albumem...
Thomas stworzył razem z Fahrenkrogiem świetny album i jeżli przejdzie bez echa tzn. nie zbliży się do pierwszej piątki listy w Niemczech to będzie mi po prostu smutno i pewnie stane się zwolennikiem dziwnych teorii spiskowych... Chciałbym żeby Thomas znowu poczuł swą wielkość on absolutnie na to zasługuje... w wywiadach widać że wiąże duże nadzieje z tym albumem...
- Peter
Conajmiej śmieszne jest pisanie, że Dieter o fanach pamięta, skoro ma ich w nosie. To raczej Thomas robi coś dla fanów, jak choćby te dwa ostatnie albumy i chwała mu za to. Oba są dobre i bliskie klimatom MT.