Cisza
-
Przemo
Cisza
Piszę, bo muszę wyrazić swoje niezadowolenie i rozczarowanie. Jakoś ucichło na forum, mało kto cokolwiek wpisuje. Pojawiacie się Panie i Panowie Użytkownicy na forum, ale w pisaniu jesteście nad wyraz oszczędni. Co się stało? Nawet skład osób w "części zagadkowej" uległ zmianie (i dobrze o tyle, że inaczej nic by się tam nie działo). 
Przemo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Cisza
Odnośnie tego tematu,którego ostatni wpis jest z 22 listopada 2005 roku.Kolega pyta co z wpisami?
Nikt nic nie pisze...cisza...a gdzie Ty się Przemo podziewasz?W ogóle od dłuższego czasu zastanawia mnie gdzie przepadli użytkownicy forum,którzy sporo się kiedyś udzielali?Są nowi co mnie cieszy,ale dlaczego jednocześnie rezygnują z Forum starsi stażem użytkownicy?
Nikt nic nie pisze...cisza...a gdzie Ty się Przemo podziewasz?W ogóle od dłuższego czasu zastanawia mnie gdzie przepadli użytkownicy forum,którzy sporo się kiedyś udzielali?Są nowi co mnie cieszy,ale dlaczego jednocześnie rezygnują z Forum starsi stażem użytkownicy?
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Pewnie dlatego, że do forum dochodzą osoby których oni nie lubią i wolą odejść z honorem i nie szukając guzaatlantyda ;o) pisze:ale dlaczego jednocześnie rezygnują z Forum starsi stażem użytkownicy?
- FMike
Może kolega "Przemo" nie żyje...zresztą nie ma co się nad takimi rzeczami zastanawiać już tak bywa czasem że nowi przychodzą, starzy odchodzą i w obu przypadkach nie mamy wpływu na ich decyzje.atlantyda ;o) pisze:a gdzie Ty się Przemo podziewasz?W ogóle od dłuższego czasu zastanawia mnie gdzie przepadli użytkownicy forum,którzy sporo się kiedyś udzielali?Są nowi co mnie cieszy,ale dlaczego jednocześnie rezygnują z Forum starsi stażem użytkownicy?
"...I'm A Rough Boy..."
- Atlantis
Podnoszenie takich tematów jest niepotrzebne. Jedni fani przychodzą, inni odchodzą i to jest normalne i naturalne. Forum to w pewnym okresie merytorycznie prezentowało się bardzo słabo, no i druga sprawa-niektórzy widocznie nie czują potrzeby śledzenia kariery kogoś kto robi plagiat za plagiatem, bo twórczo się wypalił, albo kogoś, kto gra pod sklepem pięć piosenek na krzyż. W związku z tym, nie mają też potrzeby o tym pisać, bo nawet jeśli to zrobią, to i tak "powinni się zamknąć skoro im nie pasuje". Dlatego też jest tak jak jest.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
To proszę zrobić porządek odnośnie wracania do nie których tematów-po prostu je zablokować .A temat wykopałam bo nie tylko ja się zastanawiałam nad tym co się stało z użytkownikami MT forum z którymi niegdyś miło się dyskutowało.To takie złe?Atlantis pisze:Podnoszenie takich tematów jest niepotrzebne.