Hej Evo mieszkam niedaleko RybnikaEvaalex pisze:Hey Angel
A z kad ty dokladnie jestes. Wojewodztwo slaskie jest duze
Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - temat ogólny
- angel
Re: 01.06.2011 Thomas w Zabrzu!!!
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
-
Angie
- Członek TAFC Polska
Jak komuś nie podoba się,że Thomas da koncert przy hipermarkecie to niech po prostu nie przyłazi a nie marudzi na forum i ględzi na Thomasa obraża słowami przebrzmiała gwiazda.......Ja przyjeżdżam z daleka,żeby go znowu zobaczyć i tyle.
- JoannaIzabella
Brawo. DokładnieAngie pisze:Jak komuś nie podoba się,że Thomas da koncert przy hipermarkecie to niech po prostu nie przyłazi a nie marudzi na forum i ględzi na Thomasa obraża słowami przebrzmiała gwiazda.......Ja przyjeżdżam z daleka,żeby go znowu zobaczyć i tyle.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Od tego jest forum, by miec gdzie wyrazic swoja opinie na dany temat. To samo moglbym powiedziec do Ciebie: jesli Ci sie nie podoba marudzenie na tym forum to tu nie zagladaj. Jednak nie powiem tak, bo jak wyzej napisalem forum jest od wyrazania pogladow - nawet bardzo skrajnych.Angie pisze:Jak komuś nie podoba się,że Thomas da koncert przy hipermarkecie to niech po prostu nie przyłazi a nie marudzi na forum i ględzi na Thomasa obraża słowami przebrzmiała gwiazda.......Ja przyjeżdżam z daleka,żeby go znowu zobaczyć i tyle.
A teraz moja opinia na temat koncertowania Thomasa w Polsce: oczywiscie bardzo sie ciesze, ze Thomas po wielu latach nieobecnosci w naszej ojczyznie chce tu dawac koncerty. Jako jego fan jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Nie zmienia to jednak faktu, ze wystep przy himeprarkecie nie jest niestety powodem do dumy. Gwiazdy najwiekszego swiatowego formatu wystepuje na wielkich stadionach dla kilkudziesieciu tysiecy ludzi lub w salach dla conajmniej kilku tysiecy ludzi. Troche zyje na tym swiecie, ale nie slyszalem by np. Madonna, Michael Jackson, czy Lady GAGA (ktorej akurat nie lubie) wystepowali na boisku szkolnym, czy przed hipermarketem. Oczywiscie nie uminiejszam talentu Thomasa, bo tego ma wiecej niz Madonna i Lady GaGa razem wziete. Chce tylko powiedziec, ze w dzisiejszym swiecie miara wielkosci artysty jest (niestety) ilosc sprzedanych plyt oraz miejsc na salach koncertowych. Ostatnimi czasy u Thomasa z tym niestety nie jest najlepiej. Thomas Anders ma nadal ogromny talent wokalny i charyzme - niestety nie posiada juz statusu swiatowej gwiazdy. Owszem nadal jest znany na swiecie - przede wszstkim jako "ten brunet z Modern Talking", ale plyt sprzedaje juz niestety niezbyt wiele a i wielkich sal koncertowych raczej juz nie wypelnia publicznoscia po brzegi...
You Can Win, If You Want.
-
Angie
- Członek TAFC Polska
Rzeczywiście mało tu zaglądam właśnie dlatego...........edmund1974 pisze:Od tego jest forum, by miec gdzie wyrazic swoja opinie na dany temat. To samo moglbym powiedziec do Ciebie: jesli Ci sie nie podoba marudzenie na tym forum to tu nie zagladaj. Jednak nie powiem tak, bo jak wyzej napisalem forum jest od wyrazania pogladow - nawet bardzo skrajnych.Angie pisze:Jak komuś nie podoba się,że Thomas da koncert przy hipermarkecie to niech po prostu nie przyłazi a nie marudzi na forum i ględzi na Thomasa obraża słowami przebrzmiała gwiazda.......Ja przyjeżdżam z daleka,żeby go znowu zobaczyć i tyle.
A teraz moja opinia na temat koncertowania Thomasa w Polsce: oczywiscie bardzo sie ciesze, ze Thomas po wielu latach nieobecnosci w naszej ojczyznie chce tu dawac koncerty. Jako jego fan jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Nie zmienia to jednak faktu, ze wystep przy himeprarkecie nie jest niestety powodem do dumy. Gwiazdy najwiekszego swiatowego formatu wystepuje na wielkich stadionach dla kilkudziesieciu tysiecy ludzi lub w salach dla conajmniej kilku tysiecy ludzi. Troche zyje na tym swiecie, ale nie slyszalem by np. Madonna, Michael Jackson, czy Lady GAGA (ktorej akurat nie lubie) wystepowali na boisku szkolnym, czy przed hipermarketem. Oczywiscie nie uminiejszam talentu Thomasa, bo tego ma wiecej niz Madonna i Lady GaGa razem wziete. Chce tylko powiedziec, ze w dzisiejszym swiecie miara wielkosci artysty jest (niestety) ilosc sprzedanych plyt oraz miejsc na salach koncertowych. Ostatnimi czasy u Thomasa z tym niestety nie jest najlepiej. Thomas Anders ma nadal ogromny talent wokalny i charyzme - niestety nie posiada juz statusu swiatowej gwiazdy. Owszem nadal jest znany na swiecie - przede wszstkim jako "ten brunet z Modern Talking", ale plyt sprzedaje juz niestety niezbyt wiele a i wielkich sal koncertowych raczej juz nie wypelnia publicznoscia po brzegi...
- Evaalex
Czesc Enmund
Czesc Justyna
Jak widze nie jestescie tago samego znania. Dla mnie to bedzie drugi koncert w pod sklepem.
Thomas wystepuje czesto na ruznych fajerach miejskich w niemczech.Ja bylm kiedys na koncercie w Magdeburgu ktory sie odbyl w ramach sinle party.
Czesc Justyna
Jak widze nie jestescie tago samego znania. Dla mnie to bedzie drugi koncert w pod sklepem.
Thomas wystepuje czesto na ruznych fajerach miejskich w niemczech.Ja bylm kiedys na koncercie w Magdeburgu ktory sie odbyl w ramach sinle party.
- art_system
No to jak jeszcze troszke pozyjesz to za jakieś 27 lat zobaczysz lady gagę pod Biedronką. Oczywiście to żart bo jej to nigdzie nie zobaczysz nie mówiąc usłyszysz. Więc waść nie p........ , że Thomas to się niby stoczył. A co do madonny to ta pani juz dawno nie jest gwiazdą, chyba dla ciebie. Bo na mnie jej ostatnie 15 lat artystyczne nie zrobiło żadnego wrażenie. Gdyby nie świecenie tyłkiem jak gaga i itp. pseudoart to nikt by tego nie chciął nadawać w stacjach i TV. Może gdyby Thomas zrobił sobie jakiś niesamowity tatuaż i występawał jak cyrkowiec jak to robi madonna i Gaga na pewno zostałby zauważony. Ja wolę jak Thomas wyjdzie dla swojej widowni jak normalny człowiek i zaśpiewa, a nie zrobi pokaz sadomacho.edmund1974 pisze:Troche zyje na tym swiecie, ale nie slyszalem by np. Madonna, Michael Jackson, czy Lady GAGA (ktorej akurat nie lubie) wystepowali na boisku szkolnym, czy przed hipermarketem
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Peter
Świetna wiadomość, Ty chyba z Leszczyn jesteś? To masz spory kawałek, wiem gdzie to. Fajnie, że Cb zobaczę na żywo. Gaga i Madonna nie śpiewają pod Marketem, ale szczerze mówiąc to wolę Thomasa oglądać niż tyłek Gagi przybrany suknią z mięsa...angel pisze:Świetna wiadomość!!!
Będe napewno tym bardziej,że Zabrze nie są od mnie wcale daleko:).
No to szykuje się wspaniała imprezka.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Może, gdyby, jeżeli... Zobaczymy za 27 lat. W tej chwili jedni zapełniają stadiony, inni mniej prestiżowe miejsca. Madonna od wielu wielu lat jest jednak w tej pierwszej grupie.
Jeśli odpowiada Ci miejsce koncertu, to na niego jedź i ciesz się występem, pierwszy kontakt z Thomasem to naprawdę wielka sprawa.
Jeśli odpowiada Ci miejsce koncertu, to na niego jedź i ciesz się występem, pierwszy kontakt z Thomasem to naprawdę wielka sprawa.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
A Ty też będziesz, jako przedstawiciel Fan Clubu? Pewnie też Patryk przyjedzie. Wiadomo, że Gaga i Madonna i MJ to wyższa muzycznie półka, bo sprzedały kilkadziesiąt milionów płyt (Gaga około 60 mln) a Madonna 250 mln, to więcej niż cały MT z Dieterem solo, ale nie zgodzę się ze zdaniem, że Thomas się zeszmacił, stoczył, Thomas jest fajny, a że takie a nie inne miejsce - odpowiedź jest banalna - jest kasa, jest koncert i tyle.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
art_system pisze:No to jak jeszcze troszke pozyjesz to za jakieś 27 lat zobaczysz lady gagę pod Biedronką. Oczywiście to żart bo jej to nigdzie nie zobaczysz nie mówiąc usłyszysz. Więc waść nie p........ , że Thomas to się niby stoczył. A co do madonny to ta pani juz dawno nie jest gwiazdą, chyba dla ciebie. Bo na mnie jej ostatnie 15 lat artystyczne nie zrobiło żadnego wrażenie.edmund1974 pisze:Troche zyje na tym swiecie, ale nie slyszalem by np. Madonna, Michael Jackson, czy Lady GAGA (ktorej akurat nie lubie) wystepowali na boisku szkolnym, czy przed hipermarketem
Kolego po pierwsze nigdzie nie powiedzialem, ze Thomas sie stoczyl - przeczytaj moj post jeszcze raz, jesli masz problemy ze zrozumieniem tekstu. Po drugie Madonna, czy Lady GaGa moglyby dla mnie nie istniec - nie jestem ich fanem i naprawde nie interesuje mnie, czy wystapia za 27 lat pod Biedronka, czy na jakims weselu. Podalem przyklad tych dwoch pan, bo to one obecnie sprzedaja miliony plyt na swiecie a na ich koncerty przychodza tlumy. I po trzecie: naprawde nie ma najmniejszego znaczenia to, czy na Tobie lub mnie ich dokonania artystyczne robia wrazenie czy nie - nie my decydujemy o tym, czy ktos jest wielka gwiazda czy "pseudogwiazdeczka" - to miliony fanow danego artysty, ktorzy kupuja jego/jej plyty i chodza na koncerty sprawiaja, ze dany artysta ma status megagwiazdy czy nie. I nie ma tu niestety znaczenia, czy ktos ma talent, czy nie. Niemal kazdego mozna wypromowac - wystarczy spojrzec na niejaka Lady Gage: wokal przecietny, uroda jeszcze bardziej a mimo to ktos ja wypromowal i teraz zarabia miliony...
I ostatnia sprawa - oszczedz sobie takich zwrotow "Więc waść nie p........ ,", bo ja w swoich postach takiego slownictwa nie uzywam, ale dla Ciebie moge zrobic wyjatek...
You Can Win, If You Want.
- JoannaIzabella
A MOŻE BYŚMY SIĘ TAK ZACZĘLI ZASTANAWIAĆ, JAKĄ FAN ACTION PRZYGOTOWAĆ, ZAMIAST GADAĆ TAKIE BZDETY?! Kto będzie chciał - pojedzie, kto nie - jego sprawa i już! Ludzie!!! Koncert się zbliża, czy ktoś tego chce, czy nie! Zacznijmy myśleć konstruktywnie!!! Zwłaszcza, że zadanie będziemy mieć utrudnione, bo raczej nie będzie typowego sektora Fan.
O tym zacznijmy pisać, a nie o Madonnach, Gagach itp., bo to nie ta zakładka na Forum!
O tym zacznijmy pisać, a nie o Madonnach, Gagach itp., bo to nie ta zakładka na Forum!
- Peter
Hmm świetny pomysł Asiu, może sztuczne ognie na dźwięk jakieś ballady, albo zapalniczki? Co wybierzecie, ja się dostosuję. Coraz poważnie rozważam akces do Fan Clubu, w końcu Thomas to facet, którego mam solowe albumy. 
- karuus
Nie ma sprawyewel... pisze:Wspaniała wiadomość!I nawet nie daleko. Co najlepsze napłynęła do mnie pocztą pantoflową - sms (Karuus thx ;D), bardzo miło się go czytało ;D
W kwestii spotkania przed koncertem, również jestem ZA
Pozdrawiam,
Karuś.
You can win if you want.!
- Peter
To może ustalmy jakąś godzinę, najlepiej na godzinę przed koncertem, na spotkanie fanów, nie koniecznie przy piwsku, raczej przy kawie.
Co Wy na to?
- karuus
popieramPeter pisze:To może ustalmy jakąś godzinę, najlepiej na godzinę przed koncertem, na spotkanie fanów, nie koniecznie przy piwsku, raczej przy kawie.Co Wy na to?
You can win if you want.!