3 koncerty Bad Boys Blue w Polsce
-
Mike
3 koncerty Bad Boys Blue w Polsce
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami 3 czerwca odbędzie się koncert Bad Boys Blue w Policach koło Szczecina. Występ rozpocznie się o godz. 22 w ramach imprezy "Międzynarodowe Dni Polic - Dni Chemika 2006", więcej informacji na stronie http://www.gminapolice.pl/
Wczoraj również dostałem potwierdzenie dwóch kolejnych koncertów: 4 czerwca - Strzelce Opolskie i 24 czerwca - Namysłów.
Z informacji, które posiadam wynika, iż wszystkie koncerty to imprezy plenerowe, na które obowiązuje wstęp wolny.
Przed chwilą dostałem potwierdzenie kolejnego koncertu, który odbędzie się 24 czerwca w Świętochłowicach (OSiR Skałka, 20:30) - http://www.swietochlowice.pl/?temat=mia.kal a pod poniższymi linkami znajduje się więcej informacji o pozostałych koncertach BBB w Polsce:
Strzelce Opolskie - http://www.strzelceopolskie.pl/?aid=1663
Namysłów - http://www.namyslow.eu/pages/imprezy.htm
Wczoraj również dostałem potwierdzenie dwóch kolejnych koncertów: 4 czerwca - Strzelce Opolskie i 24 czerwca - Namysłów.
Z informacji, które posiadam wynika, iż wszystkie koncerty to imprezy plenerowe, na które obowiązuje wstęp wolny.
Przed chwilą dostałem potwierdzenie kolejnego koncertu, który odbędzie się 24 czerwca w Świętochłowicach (OSiR Skałka, 20:30) - http://www.swietochlowice.pl/?temat=mia.kal a pod poniższymi linkami znajduje się więcej informacji o pozostałych koncertach BBB w Polsce:
Strzelce Opolskie - http://www.strzelceopolskie.pl/?aid=1663
Namysłów - http://www.namyslow.eu/pages/imprezy.htm
- > SZOSA <
SUPER !!! 24 czerwca będę w Świętochłowicach na 100% mam jeszcze bliżej niz ostatnio do Mysłowic
Już nie moge się doczekać, do tej pory nie moge zapomnieć koncertu w Mysłowicach było super !!! Tym razem pewnie będzie jeszcze lepiej
Fajnie by było jak by BBB zagrali "The Power Of The Night" bo to super hicior no i "You"re A Women 2006" którego niestety nie było w Mysłowicach.
POZDRAWIAM !!!
Już nie moge się doczekać, do tej pory nie moge zapomnieć koncertu w Mysłowicach było super !!! Tym razem pewnie będzie jeszcze lepiej
Fajnie by było jak by BBB zagrali "The Power Of The Night" bo to super hicior no i "You"re A Women 2006" którego niestety nie było w Mysłowicach.
POZDRAWIAM !!!
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
-
Ania
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
http://www.italo4you.de/
na tej stronce dużo muzyki typu:BAD BOYS BLUE,MODERN TALKING,SAVAGE,NEW ROMANTIQUE itp.
Zwłaszcza wieczorami.
SUPER !
Właśnie leci CHARLENE z repertuaru BBB w wykonaniu ROXANNE
na tej stronce dużo muzyki typu:BAD BOYS BLUE,MODERN TALKING,SAVAGE,NEW ROMANTIQUE itp.
Zwłaszcza wieczorami.
SUPER !
Właśnie leci CHARLENE z repertuaru BBB w wykonaniu ROXANNE
-
Mike
Przed chwilą wróciłem z koncertu BBB w Strzelcach Opolskich. Występ był bardzo udany, publiczność mimo niskiej temperatury szybko się rozgrzała 
Była to też kolejna okazja do spotkania z Johnem i całym zespołem prywatnie, zarówno przed, jak i po koncercie. Po występie zrobiło się małe zamieszanie, namiot gdzie siedzieliśmy omal nie został stratowany przez fanów, musiała interweniować policja z ochroną. Dzięki temu w całości dotarliśmy do hotelu, gdzie byliśmy już bezpieczni.
Lista wykonanych utworów:
1. Intro + Come Back And Stay 98
2. You're A Woman 98
3. A World Without You (Michelle) 98
4. Lady In Black 89
5. Hold You In My Arms
6. I Wanna Fly
7. I Totally Miss You 92
8. Pretty Young Girl 98 (lead vocal: Carlos)
9. Kiss You All Over, Baby 85 (lead vocal: Carlos)
10. Baby Come Home
11. Think About You
12. A Bridge Of Heartaches
BIS: 13. You're A Woman 2006
Na koniec kilka dobrych wiadomości - kolejne koncerty w Polsce są organizowane, za kilka tygodni rozpoczyna się praca nad nowym albumem, którego producentem będzie David Brandes i jest wielce prawdopodobne, iż You're A Woman 2006 zostanie wydany jako limitowany singiel, a jego sprzedaż odbywać się będzie przez oficjalną stronę internetową.
Pozdrowienia!
Była to też kolejna okazja do spotkania z Johnem i całym zespołem prywatnie, zarówno przed, jak i po koncercie. Po występie zrobiło się małe zamieszanie, namiot gdzie siedzieliśmy omal nie został stratowany przez fanów, musiała interweniować policja z ochroną. Dzięki temu w całości dotarliśmy do hotelu, gdzie byliśmy już bezpieczni.
Lista wykonanych utworów:
1. Intro + Come Back And Stay 98
2. You're A Woman 98
3. A World Without You (Michelle) 98
4. Lady In Black 89
5. Hold You In My Arms
6. I Wanna Fly
7. I Totally Miss You 92
8. Pretty Young Girl 98 (lead vocal: Carlos)
9. Kiss You All Over, Baby 85 (lead vocal: Carlos)
10. Baby Come Home
11. Think About You
12. A Bridge Of Heartaches
BIS: 13. You're A Woman 2006
Na koniec kilka dobrych wiadomości - kolejne koncerty w Polsce są organizowane, za kilka tygodni rozpoczyna się praca nad nowym albumem, którego producentem będzie David Brandes i jest wielce prawdopodobne, iż You're A Woman 2006 zostanie wydany jako limitowany singiel, a jego sprzedaż odbywać się będzie przez oficjalną stronę internetową.
Pozdrowienia!
-
bonawentura
-
Mike
Szosa, mamy już finalny master YAW 2006, także jeśli John nie zmieni listy wykonywanych utworów, to remix będzie zagrany w Świętochłowicach.> SZOSA < pisze:Fajnie by było jak by BBB zagrali "The Power Of The Night" bo to super hicior no i "You"re A Women 2006" którego niestety nie było w Mysłowicach.
- > SZOSA <
Cześć MIKE !!!
Dzieki za tak wspaniałą wiadomość
Już nie moge sie doczekać tego koncertu
Jeszcze tak żeby wykonali "The Power Of The Night" hehe, no ale jak nie będzie to też nic się nie stanie
Chciałbym się spotkać osobiście z Johnem i Carlosem i dostać od nich autograf i zrobić sobie z nimi zdjęcie
Bo do tej pory żałuje że nie poszedłem do namiotu BBB po koncercie w Mysłowicach
Mam nadzieje że tym razem będzie inaczej
POZDRAWIAM !!!
Dzieki za tak wspaniałą wiadomość
Jeszcze tak żeby wykonali "The Power Of The Night" hehe, no ale jak nie będzie to też nic się nie stanie
Chciałbym się spotkać osobiście z Johnem i Carlosem i dostać od nich autograf i zrobić sobie z nimi zdjęcie
POZDRAWIAM !!!
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia 
-
Mike
Hej Szosa,
z tego co wczoraj powiedział mi John koncert w Świętochłowicach odbędzie się o 19:00, a zaraz potem zespół jedzie do Namysłowa, gdzie ma wystąpić o 22:00. Mam nadzieję, że do tego czasu będą już wydrukowane karty do autografów, które fani będą mogli otrzymać.
A oto kolejne potwierdzone koncerty w Polsce:
02.07.2006 - Świerklany (22:00)
03.09.2006 - Rawicz (21:00)
09.09.2006 - Wałbrzych
Pozdrawiam
z tego co wczoraj powiedział mi John koncert w Świętochłowicach odbędzie się o 19:00, a zaraz potem zespół jedzie do Namysłowa, gdzie ma wystąpić o 22:00. Mam nadzieję, że do tego czasu będą już wydrukowane karty do autografów, które fani będą mogli otrzymać.
A oto kolejne potwierdzone koncerty w Polsce:
02.07.2006 - Świerklany (22:00)
03.09.2006 - Rawicz (21:00)
09.09.2006 - Wałbrzych
Pozdrawiam
- > SZOSA <
Cześć MIKE
O to widzę że sie zmieniła godzina koncertu bo miał być o 20:30, ale to nawet dobrze bo przynajmniej zagrają jak będzie jeszcze jasno hehe
, bo w Mysłowicach grali po ciemku i fotki wyszły mi troche ciemne 
Mam nadzieje że dostane taka karte z autografem
POZDRAWIAM !!!
O to widzę że sie zmieniła godzina koncertu bo miał być o 20:30, ale to nawet dobrze bo przynajmniej zagrają jak będzie jeszcze jasno hehe
Mam nadzieje że dostane taka karte z autografem
POZDRAWIAM !!!
-
Mike
Hej Szosa (by the way - jak masz na imię? Damian?),
w razie gdybyś nie dostał kartki po koncercie, to skontaktuj się ze mną i jak tylko będziemy mieli gotowy nakład to prześlemy Ci prywatnie
Mi niestety w Strzelcach Opolskich fotki też wyszły tragicznie, popracuję nad nimi, ale nie wiem czy da się z nich coś wycisnąć
Jeśli chcesz, możesz podesłać mi fotki z Mysłowic, umieścimy je na nowej stronie.
Pozdrawiam
w razie gdybyś nie dostał kartki po koncercie, to skontaktuj się ze mną i jak tylko będziemy mieli gotowy nakład to prześlemy Ci prywatnie
Mi niestety w Strzelcach Opolskich fotki też wyszły tragicznie, popracuję nad nimi, ale nie wiem czy da się z nich coś wycisnąć
Jeśli chcesz, możesz podesłać mi fotki z Mysłowic, umieścimy je na nowej stronie.
Pozdrawiam
- > SZOSA <
Tak MIKE masz racje mam na imię DAMIAN
Pod tym linkiem możesz sobie ściągnąć moje fotki z koncertu w Mysłowicach :
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 5C0C76812B
( Ten link powinieneś też dostać mailem, ale wrazie czego ci go podaje )
Mam nadzieje że jednak będę miał szanse spotkać się osobiście z BBB i dostać osobiście autograf, ale jeśli nie to od razu się z tobą skontaktuje
POZDRAWIAM !!!
Pod tym linkiem możesz sobie ściągnąć moje fotki z koncertu w Mysłowicach :
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 5C0C76812B
( Ten link powinieneś też dostać mailem, ale wrazie czego ci go podaje )
Mam nadzieje że jednak będę miał szanse spotkać się osobiście z BBB i dostać osobiście autograf, ale jeśli nie to od razu się z tobą skontaktuje
POZDRAWIAM !!!