tanathos pisze:ta "piosenka" jest beznadziejna. to jeden z najgorszych i najbardziej drażniących uszy popowych produktów, jakie miałem nieprzyjemność słyszeć. ten chłam idealnie pasuje do tego plastikowego, tandetnego, kretyńskiego niemieckiego show. a ten młody "piosenkarz" który to wykonuje jest miałki, bezbarwny i zupełnie pozbawiony charakteru. nie wiem kto słucha czegoś takiego. chyba niemieckie nastolatki- na tyle głupie, zakompleksione i bogate że wysyłają smsy i kupują takie nic nie warte single. (...) a te tandetne gwiazdki z tandetnego niemieckiego show- to jedno wielkie g...no
Każdy lubi co innego - jak dla mnie ta piosenka jest wspaniała i od soboty, gdy Pietro po raz pierwszy zaśpiewał ją w programie nie słucham niczego innego. Ale twoje zdanie o Pietro całkowicie mnie rozwaliło! On miałki? Bezbarwny? POZBAWIONY CHARAKTERU?! Mam dziwne wrażenie, że nie oglądałeś jego występów w DSDS. Jego "charakter" od samego początku skradł moje serce i liczyłam, że właśnie on wygra. A co do "głupich niemieckich nastolatek kupujących jego single", to ja chyba jestem jedną z nich, gdyż wczoraj kupiłam CD z jego singlem.
tandetne gwiazdki z niemieckiego show są lepsze, niż polskie gwiaz.. dobra, w polsce praktycznie nie ma żadnych gwiazd.