Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Romantic Warrior »

wczoraj ok. 17:15 w Radiu Centrum Kalisz puścili "You're My Heart..." w wersji z albumu Songs Forever, pierwszy raz słyszałem tą wersję w jakimkolwiek radiu
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

dzięki Agato :D
Miły akcent, chociaż osobiście za Maleńczukiem nie przepadam.
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Radio Kalisz is the best !
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Właśnie w Radiu FEST! leci "Anything"
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Teraz Radio Express i MT CCL leci....
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Romantic Warrior pisze:wczoraj ok. 17:15 w Radiu Centrum Kalisz puścili "You're My Heart..." w wersji z albumu Songs Forever, pierwszy raz słyszałem tą wersję w jakimkolwiek radiu
Radio Centrum to najlepsza stacja na świecie :lol: Na tej stacji można często usłyszeć coś od Dietera. Ja na przykład piosenkę Love Is Such A Lonely Sword Blue System pierwszy raz usłyszałem właśnie na ich częstotliwości :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

No to chyba nie jest tak źle z tym graniem piosenek MT w radio:) wszyscy gdzieś słyszą melodie Bohlena-SUPER. U mnie w domu na mojej częstotliwośći nonstop brzmi Bohlen:)Teraz DOŚC MOCNO dobijam sąsiadów Sorry Little Sarah MIX USA:)ha ha, mają przechlapane.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Dzisiaj w Jaka to melodia Janowski zapuścił powtórkę Thomasa You`re My Heart You`re My Soul. W zagadce chodziło o największy przebój z `84 r. i gościu zamiast odpowiedzieć You`re My Heart, You`re My Soul po krótkim namyśle odpowiedział Cheri Cheri Lady. Widać, że on nie jest fanem Modern Talking skoro nie zna największego hitu tego zespołu.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Peter

teraz leci BL'98 w Radio Express.
Awatar użytkownika
ŁukaszekMT

Post autor: ŁukaszekMT »

dzis nie mogłem uwierzyć w radiu RFM MAX o godzinie 10 30 leciało C.C catch You Can Be My Lucky Star Tonight byłem szcześliwy ...
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

MTalkingusia28 pisze:Dzisiaj w Jaka to melodia Janowski zapuścił powtórkę Thomasa You`re My Heart You`re My Soul.
Też to oglądałam. I nie wiem jak można pomylić te dwie piosenki. Przecież to nawet dzieci wiedzą,która jest która.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

No, a ja oczywiście w tym czasie byłam poza domem :lol: Nigdy nie mogę trafić na odcinek programu "Jaka to melodia?" z występem Thomasa :) Zawsze dostaje smsa "Włącz tvp1" i na moje nieszczęście, za każdym razem nie mam takiej możliwości. Tak też było w piątek :D Zadzwonił telefon, patrzę "Mama", odbieram i mówię "Słucham", a ona na to "No to słuchaj" i zabrzmiał w słuchawce największy przebój grupy Modern Talking :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

A w Radiu Plus to grają w sumie aż 4 piosenki MT, no bo tak:

"Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie", "You're My Heart, You're My Soul (wersja original '84)" oraz "You're My Heart, You're My Soul (remix 1998)"

W Bydgoszczy nadaje ta stacja na częstotliwości 102,6 FM.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

kate pisze:
MTalkingusia28 pisze:Dzisiaj w Jaka to melodia Janowski zapuścił powtórkę Thomasa You`re My Heart You`re My Soul.
Też to oglądałam. I nie wiem jak można pomylić te dwie piosenki. Przecież to nawet dzieci wiedzą,która jest która.
Całkiem normalnie można pomylić te dwie, czy też inne piosenki Modern Talking. My jesteśmy fanami tej muzy, więc w mniejszym lub większym stopniu jesteśmy niejako "ekspertami" od MT. Dla człowieka, który się nie interesuje tego typu muzyką każdy utwór MT brzmi tak samo. Na świecie naprawdę nie ma obowiązku znać dyskografię jakiegokolwiek zespołu w tym również naszego ukochanego zespołu Modern Talking. Bardzo wielu ludzi wcale lub w bardzo ograniczonym stopniu interesują się muzyką jako taką a już Modern Talking w szczególności. To tylko nam się może wydawać, że przecież wszyscy dobrze znają największe hity Modern Talking.

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Wczoraj w Radiu Centrum Kalisz o około godzinie 14.45 puścili Brother Louie :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Teraz w radio Express leci "Strangers by night". Polecam tą stację, ale chyba można ją tylko na Śląsku łapać? :/
ODPOWIEDZ