Musikal Konzert Thomasa

Kupię, sprzedam, zamienie...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Evaalex

Musikal Konzert Thomasa

Post autor: Evaalex »

Pod czas sprzatania w mojej szafce z nagraniami widepo dokladnym przejzeniu kasety i Dvd znalazlam kasete z Musikal Koncertem Thomasa.
Tak myslalam ale okazalo sie ze to coprawda sa piosenki z tego koncertu ale spiewane pare miesiecy wczesniejprzez thomasa. Zauwazylam to bo sama na tym koncercie bylam i mi cos nie gralo , bo na scenie niebylo muzykow ktorzy na koncercie grali- Byl talko pan grajacy na keybordzie. Nagrania sa tez tylko 40 minutowe ,a koncert trwal 90 minit mi to cos sie nie podpobalo,ze nagrania istnieja, bo na koncert z kameroa nie wpuszczano.Ja chetnie dla o kto mi zalatwi nagrania z Koncertu w Katowicach w 88 in 98 roku
z wystepu we Wroclawiu w Sylwestra,
i obydwa wystepy Thomasa na festiwalu w Sopocie.
Raz byl w latach 80 tych, a drogi raz przed chyba 3 laty.Jak jeszcze jakies inne koncerty z polski byly nadawane przez telewizje to tez bym ja chcialam miec. Powiekszen z internetu nie akceptuje. Mam sama mozliwosc do sciagniecia tych zeczy. I jeczcze jedna zecz. Moje dvd czyta tylko mpac Za nagrania w formacie avi nie wymienie mich nageran. Jak spotkam nagrania, ktore wam dalam w internecie bedzeie wojna. Niewiem czy mi je wolno dalej dawac.

Tymi konzertami w dobrej jakosci byla bym tez zainteresowana
THE FINAL CONCERT IN SOUTH AFRICA 1988
LIVE CONCERT CHILE 88
LIVE IN CHILE 98
i wywiadem ktory mial miejsce po koncercie na Nürburgringu
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Musikal Konzert Thomasa

Post autor: atlantyda ;o) »

Nie wiem czy dobrze rozumiem... :?: za 40sto minutowe nagranie chcesz to wszystko co wymieniłaś?Tzn. koncert ze Spodka z 88 i 98 roku+Sopot+Wrocław+koncerty z Chile?
A jakiej jakości jest to nagranie ,które masz na wymianę?
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

A to nie albo albo?
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Czesc Wam
Nagrania trwaja 40 minut. W zamian za nie chce albo Koncertu w Katowicach w 88 albo Wroclaw i Katowice 98
albo ktorys z tak innych koncertow
Nie tak jak atlantyda myslala wszystkie koncerty.Za 40 minut materialu nie moge niewiadomo ilu innych nage3an zadac
ODPOWIEDZ