Proponuję zamieszczać w tym wątku różne śmieszne video z naszymi Idolami jakie znajdziecie w sieci.
Ja uśmiałam się przed chwilką z tego filmiku:
...stąd mój pomysł by założyć taki temat.
Był jeszcze filmik odnośnie urodzin Thomasa,kiedy w biurze szukał go Stefan Raab.W końcu znalazł Thomasa i śpiewał dla niego z tej okazji.Niestety został z YT usunięty,szkoda bo był przezabawny.
Znalazłam go tutaj http://tvtotal.prosieben.de/tvtotal/vid ... ntId=44016 - trzeba tylko przeczekać reklamę-ale warto !
Poniżej filmik ze Stefanem i Dieterem,który już na pewno znacie
atlantyda ;o) pisze:Proponuję zamieszczać w tym wątku różne śmieszne video z naszymi Idolami jakie znajdziecie w sieci.
Ja uśmiałam się przed chwilką z tego filmiku:
...stąd mój pomysł by założyć taki temat.
Był jeszcze filmik odnośnie urodzin Thomasa,kiedy w biurze szukał go Stefan Raab.W końcu znalazł Thomasa i śpiewał dla niego z tej okazji.Niestety został z YT usunięty,szkoda bo był przezabawny.
Znalazłam go tutaj http://tvtotal.prosieben.de/tvtotal/vid ... ntId=44016 - trzeba tylko przeczekać reklamę-ale warto !
Poniżej filmik ze Stefanem i Dieterem,który już na pewno znacie
świetne filmiki,które dzięki Tobie mogłam zobaczyć....uśmiałam się rzeczywiście a Thomas jak zawsze cudowny i ten jego powalający uśmiech.
Pamięta ktoś może filmik puszczany na tegorocznym FCP w którym TA miał zaśpiewać piosenkę śpiewaną pierw przez jakąś dziewczynę, słuchał jej w skupieniu, a potem nie wiedział, co ma zrobić i zaśpiewał "Cheri Cheri Lady"?
Ma ktoś może linki do tego filmiku na youtube?
Uwielbiam ich. I ich poczucie humoru. A ten filmik mnie rozwala totalnie.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Tutaj mamy może nie tyle zabawną co ciekawą sytuację gdyż jedna z pań wygląda jakby była bardzo podekscytowana obecnością Thomasa i wysyła do niego wymowne gesty w minucie 1:16, z tego co zrozumiałem nazywa się Annemarie
A tutaj już nasz duet Anders|Fahrenkrog i występ playback z piosenka "Wicked Love". Jak widać i słychać sprzęt czasem potrafi płatać figle , około 1:38 płytka zaczyna się przycinać przez chwilę :