Do You Wanna By My Girlfriend
-
Marcin87
Do You Wanna By My Girlfriend
Co sądzicie o tej piosence? Jeżeli chodzi o mnie to jest to jedna z pierwszych piosenek, które zaliczyłem do grona przebojów. Piosenka ma świetny klimat, który nadaje ten charakterystyczny "gwizd" (nie wiem jak ten dźwięk określić) słyszany w tle zwrotki. Po prostu coś cudownego
Dla mnie utwór zasługuje na mocne 5 w szkolnej skali ocen. A Wam jak się podoba ta piosenka?
Ostatnio zmieniony czw kwie 07, 2011 16:34 przez Marcin87, łącznie zmieniany 2 razy.
- Peter
Re: Do You Wanna By My Girlfriend
Głosuję: świetna, ma niesamowitą melodię, cudowny aranż i ten wokal Dietera szepczący "Emily".
Wspaniała piosenka, perełka w mojej kolekcji.
- kate
Oczywiście świetna
Aż ciarki przechodzą. Uwielbiam to piosenkę i jak dla mnie jest doskonała.Peter pisze:ten wokal Dietera szepczący "Emily".
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- bibigmbh
pierwsze 2 albumy Blue System uważam za najlepsze, chociaż lubie wszystkie, wydaje mi sie, że właśnie na tych 2 albumach są NIEDOCENIONE piosenki, wg mnie same hiciory
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
-
talk talk
Tak, ja też uważam ten utwór za super kawałek. To były najlepsze lata twócze Dietera.
- Malediwy
Zawsze bardzo mi się podobał ten kawałek. Powodujący ciarki na skórze wokal Dietera i bardzo ciekawe tło muzyczne.
Poza tym ten kawałek był jednym z pierwszych które słuchałem ponad 20 lat temu na walkmanie STEREO. Nie mogłem się wtedy nadziwić, że STEREO może brzmieć tak pięknie...
Poza tym ten kawałek był jednym z pierwszych które słuchałem ponad 20 lat temu na walkmanie STEREO. Nie mogłem się wtedy nadziwić, że STEREO może brzmieć tak pięknie...
Spokojem można kamień ugotować...
- Gasolina91
Piosenka na wysokim poziomie. Zwrotki takie jakby mistyczne, namiętny głos Dietera, refren też niczego sobie, no i sama melodia to perełka.
Point Of No Return
-
sylwester
zaliczam do jednych z bardzo dobrych, kiedys juz pisalem,ze pierwsze piec plyt to najlepszy okres BLUE SYSTEM