Te filmiki od Agaty i Krzychoo są genialne! Thomas rzeczywiście jest bardzo zdezorientowany i stara się wybrnąć z sytuacji
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Witam,ja osobiście nie mogę się już doczekać,strasznie się to przeciąga w czasie,ale do czerwca może jakoś wytrzymam,pozdrawiam wszystkich fanów i do mam nadzieję zobaczenia w Łodzi.
betiq_ pisze:Witam,ja osobiście nie mogę się już doczekać,strasznie się to przeciąga w czasie,ale do czerwca może jakoś wytrzymam,pozdrawiam wszystkich fanów i do mam nadzieję zobaczenia w Łodzi.
A może to wasza łódzka Mundurówka zorganizuje ten koncert? Ja bym chciał, żeby na album wchodziły nie singlowe piosenki ze "Strong'a" , bo tamte single promują starszy album, powinno być "Sorry baby", "One more chance" i "Suddenly". Może być i "You'll be mine" a reszta to nowe piosenki.
Czy ten album będzie dostępny w Polsce, czy też będzie wydany jedynie w Niemczech ? Może ktoś, kto był w Koblencji ma więcej informacji i mógłby się nimi podzielić ? Ja oczywiście już dzisiaj deklaruje chęć zakupu, gdyby okazało się że z dostępnością tego krążka byłoby podobnie jak ze "STRONG". Może osoby chętne do zakupu już teraz powinny to zgłaszać, zbierze się nas więcej i łatwiej będzie można dokonać "hurtowego" zakupu ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Przypuszczam, że album będzie wydany tylko w niemczech, ale dla fanów łatwiej dostępny niż Strong. Z Niemcami jakoś łatwiej to idzie. Może pomorze jakiś emik lub fan.pl
Nie rozumiem problemu. Czy w Niemczech czy w Rosji i tak wszystko można kupić na Ebay czy też Amazon lub tym podobnych.
Do tego nie jest potrzebny Empik.
Owszem, można, ale wiele osób w Polsce nie posiada karty umożliwiającej takie zakupy. Pośrednictwo polskiego sklepu ułatwia zakup. Sam kupuję bezpośrednio w niemieckich sklepach i zawsze pod moje zamówienie podłącza się kilka dodatkowych osób, które z różnych powodów nie chcą lub nie mogą bawić się w zagraniczne zakupy online.
Osobnym problemem jest to, że wydaną w Niemczech płytę poznają w Polsce tylko fani, a dopiero jej krajowa premiera umożliwi dotarcie do osób mniej nakręconych na muzykę Thomasa.
Owszem, można, ale wiele osób w Polsce nie posiada karty umożliwiającej takie zakupy. Pośrednictwo polskiego sklepu ułatwia zakup. Sam kupuję bezpośrednio w niemieckich sklepach i zawsze pod moje zamówienie podłącza się kilka dodatkowych osób, które z różnych powodów nie chcą lub nie mogą bawić się w zagraniczne zakupy online.
Osobnym problemem jest to, że wydaną w Niemczech płytę poznają w Polsce tylko fani, a dopiero jej krajowa premiera umożliwi dotarcie do osób mniej nakręconych na muzykę Thomasa.
Zgadzam się z tym, ja na przykład kupię płytę Thomasa kiedy ukaże się w polsce lub gdy pojadę do niemiec.
Myślę, że płyta powinna być u nas dostępna normalnie, np. w Empiku, podobnie jak This Time czy Songs Forever - w końcu wydaje ją Universal, a nie jakaś rosyjska firma muzyczna.
Z tego, co wiem, singiel ma zaś być wydany tylko w Niemczech.