Bardzo podoba mi się ten pomysłJasmine pisze:Zorganizujmy sie, pojedzmy do Dietera i zacznijmy go przekonywac by sie znowu usmiechal
Dieter Bohlen dziś
- kate
Re: Gdzie się podział ten Dieter ...?
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Jasmine
Re: Dieter Bohlen dziś
Dzięki Kate
Hm... Ciekawe co śmieszy Dietera? Wydaje mi się że zdania typu 'pojawiła się nowa konkurencja' albo 'jeden z twoich byłych podopiecznych jest megagwiazdą'
Hm... Ciekawe co śmieszy Dietera? Wydaje mi się że zdania typu 'pojawiła się nowa konkurencja' albo 'jeden z twoich byłych podopiecznych jest megagwiazdą'
- phantomas
- Kontakt:
Przypadkowo obejrzałem dzisiaj w tv "Das Supertalent". Nie widziałem zmęczonego Dietera, tryskał energią i humorem.
Publiczność też była zadowolona z jego występów. Nie widziałem też tej nienawiści, którą podobno jest darzony i którą niektórzy bardzo by chcieli widzieć.
Muszę przyznać, że dobrze się trzyma i niezły z niego showman.
Publiczność też była zadowolona z jego występów. Nie widziałem też tej nienawiści, którą podobno jest darzony i którą niektórzy bardzo by chcieli widzieć.
Muszę przyznać, że dobrze się trzyma i niezły z niego showman.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Nie podoba mi się to co robi dzisiaj Bohlen.... Nie podoba mi się to, że zamiast robić muzykę udziela się w reklamach, jest gwiazdą lokalnej telewizji i zamyka się na niemieckim rynku... Rzadko oglądam DSDS, nie ma tego programu w kablówce, jedynie oglądam ze strony RTLu..... Showman z niego dobry, ale wolałbym, żeby czas jaki poświęca na bzdurne Das Supertalent poświęcił na pisanie tekstów piosenek, a nie tekstów wypowiadanych w tym idiotycznym programie...
- kate
Uwielbiam go takiego.phantomas pisze:Nie widziałem zmęczonego Dietera, tryskał energią i humorem.
Mnie podoba się to,ze Dieter jest w DSDS bo w każdą sobotę mogę sobie usiąść przed telewizorem i mieć radochę z oglądania go na żywo.
Give me peace on earth-Please try
- ŁukaszekMT
dla mnie troche spoważniał ale ma juz swoje lata ale jeszcze nas zaskoczy jestem tego pewny...
- Gasolina91