Jak jest teraz? Teraz odeszła od popu w stronę techno. Nie nagrywa w starym stylu, ostatnia taką piosenkę było "If you seek Amy" którą ubóstwiam i muszę podkręcić głośność jak ją słyszę.atlantyda ;o) pisze:Swego czasu bardzo lubiłam posłuchać sobie Britney.Wylansowano ją chyba w 1998 roku bo pamiętam,że w tym samym czasie co na RMFie Hop Bęc było You're My Heart '98 -Modern Talking to Britney startowała z Baby One More Time miała wtedy 17 czy 18 lat-świetny teledysk i chwytliwy kawałek.Do tej pory lubię (jak gdzieś leci) podgłosnić Born To Make Your Happy,Lucky,Oooops!I Did It Again i inne.Miała piosenki wpadające w ucho.Jak jest teraz nie wiem.Odkąd zablokowali na kablówce niemiecką Vivę,nie oglądam Polskiej.Szkoda tylko,że jak szybko znalazła się na szczycie tak jeszcze szybciej spadła,ale wiadomo z jakich powodów.Najważniejsze,że mimo wszystkich tych kłopotów i problemów jakie ja spotkały doszła do formy,potrafiła się pozbierać i kontynuuje karierę.
Uważam,że jest to piosenkarka godna podziwu i polecenia.
Przez przypadek zapoznałem się głębiej z piosenkami, i oczywiście, jest źle, ale nie aż tak jak wcześniej sądziłem.Peter pisze:Posłuchajcie sobie za darmo nowego albumu:
http://music.aol.com/new-releases-full-cds/#/1
jest kiepski, zbyt Blackoutowy jak dla mnie.
Oto moje przemyślenia o piosenkach:
Till the world ends - pierwszy plus za teledysk, jest odjazdowy, drugi za aranż, trzeci za melodię; minus za sposób śpiewania. ogółem 4/6.
Hold it against me - technopodobna łupanka, napisana przez Keshę, jest przeciętna 3/6
inside out - dość dobra melodia, ale ciągle czegoś brakuje 3/6
I wanna go - ocena 5/6 mówi już za siebie. materiał na singla.
How I roll niewypał 1/6
(Drop dead) beautiful znowu czegoś brakuje, ale jest już nieźle 4/6
Seal it with a kiss dobra piosenka, tylko po co to ouououou? 4/6
Beat fat bass - klapa 0/6
Trouble for me - apetyczna danceówka 5/6
Trip tou your heart ta piosenka się broni sama, jest super 5/6
Gasoline - dobrze, ale bez rewelacji 4/6
Criminal - minimalnie lepiej 4.5/6
Płyta lepsza niż "Blackout" ale gorsza niż "Circus" i kilka poprzednich. ocena 4/6.
\