Modern Talking w mediach
- Peter
Re: Modern Talking w mediach
Ato buce, radio Złote Przeboje gra jeden wielki badziew zamiast naszego ukochanego MT. Bo niby gnioty w stylu "Eye of a tiger" jest takie przebojowe? Nie wspominając już o tym jakie to "wielkie' przeboje nagrywał Rod Steward.
A może nowe Roxette jest takie przebojowe? Dokładnie, jak pisze Adek, nie pasuje ta muzyka do tego radia, ja dodam więcej od siebie: "Bo jest za dobra".
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Spokojnie, Radio Plus nigdy nie grało MT a teraz proszę bardzo
Co weekendzik poza oklepanym "You're my heart '98" pojawiają się "Cheri, Cheri Lady" oraz "Brother Louie" 
Złote Przeboje również sięgało po te w/w utwory MT w karnawale, ale na razie nie było zmiany stałej playlisty, więc leci wszystko "po staremu". Wg mnie trzeba czekać do maja kiedy to coś tam zmienią i 3mać kciuki aby MT weszło w nocy repertuar jak i inne muzyczne kąski
Złote Przeboje również sięgało po te w/w utwory MT w karnawale, ale na razie nie było zmiany stałej playlisty, więc leci wszystko "po staremu". Wg mnie trzeba czekać do maja kiedy to coś tam zmienią i 3mać kciuki aby MT weszło w nocy repertuar jak i inne muzyczne kąski
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Gnioty w stylu Eye Of The Tiger, Rod Steward, który nie miał przebojów, koniec świata nastąpił...
Nie mam zamiaru podejmować polemiki z Peterem ani żadnym innym użytkownikiem o tak fanatycznie dziwacznym guście. Piszę ten post z myślą o przypadkowych odwiedzających, którzy mogą zajrzeć do tego tematu i po lekturze ostatnich postów pomyśleć, że fanom Modern Talking w głowach się poprzewracało. Moi drodzy nie jest tak i mam nadzieję że nikt nie bierze tego typu idiotyzmów na poważnie.
Nie mam zamiaru podejmować polemiki z Peterem ani żadnym innym użytkownikiem o tak fanatycznie dziwacznym guście. Piszę ten post z myślą o przypadkowych odwiedzających, którzy mogą zajrzeć do tego tematu i po lekturze ostatnich postów pomyśleć, że fanom Modern Talking w głowach się poprzewracało. Moi drodzy nie jest tak i mam nadzieję że nikt nie bierze tego typu idiotyzmów na poważnie.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Adek
Oj Peter, trochę przesadziłeś z tymi stwierdzeniami. Owszem, w stacjach radiowych leci różna muzyka, gorsza i lepsza, tak jest też w ''złotych przebojach''. Nie rozumiem,czemu akurat przyczepiłeś się do takiej klasyki jak utwór ''Eye of a Tiger'' czy piosenek Roda Stewarta. Ja tego nigdy nie nazwałbym ''badziewiem''. Są gorsze rzeczy, zwłaszcza wiele współczesnych piosenek.
Nie jest mozliwe, aby Modern Talking leciało non-stop w radiu. W tym przypadku bądzmy realistami. Są grupy i wykonawcy, od których tez stronią stacje radiowe.
Zresztą, od czego mamy płyty i internet. Czy musimy być skazani na dobrą wolę komercyjnych stacji?
Nie jest mozliwe, aby Modern Talking leciało non-stop w radiu. W tym przypadku bądzmy realistami. Są grupy i wykonawcy, od których tez stronią stacje radiowe.
Zresztą, od czego mamy płyty i internet. Czy musimy być skazani na dobrą wolę komercyjnych stacji?
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dzisiaj wchodzę po 13 do domu i już w drzwiach słyszę pierwsze dzwięki YMHYMS z radia 
MY DREAMS COME TRUE 
- Peter
Nie napisałem, że Rod Steward nie miał żadnych przebojów, ale że wolą jego wielkie piosenki niż puszczać w radio Modern Talking. widocznie musiał mieć wyjątkowo wielkie przeboje. 
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
W Radiu Plus właśnie leciało "You're My Heart, You're My Soul" (wersja 1984)

I co ciekawe, od soboty zmienili playlistę i sporo dyskotekowych kawałków z lat 80-tych grają. Dziś po 9 leciało "Heartbreak Hotel" C.C. Catch
Peter, może zamiast Złotych Przebojów warto przestawić się na Plusa?
I co ciekawe, od soboty zmienili playlistę i sporo dyskotekowych kawałków z lat 80-tych grają. Dziś po 9 leciało "Heartbreak Hotel" C.C. Catch
Peter, może zamiast Złotych Przebojów warto przestawić się na Plusa?
- Gasolina91
Modern Talking bardzo często gości w Radiu FEST!
Rano ok 9:00 puścili Brother Louie a teraz leci You're My Heart, You're My Soul '98
Rano ok 9:00 puścili Brother Louie a teraz leci You're My Heart, You're My Soul '98
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jak podaje strona www.moderntalking.pl jutro w TV mamy Thomasa 
- Thomas Anders
- 2011-04-15
- 11:00:00
- SWR
- Eröffnung Bundesgartenschau
- Thomas Anders
- 2011-04-15
- 11:00:00
- SWR
- Eröffnung Bundesgartenschau
- Agata
Będzie to transmisja z otwarcia BUGA, którego Thomas będzie jednym z moderatorów.
viewtopic.php?f=2&t=3757&start=16
Dziś ukraińska telewizja CTB pokazała ciekawy program poświęcony Thomasowi i Dieterowi, "Moja Prawda". Wypowiadają się, m.in., Achim i Peter Weidungowie. Link do programu:
http://pravda.stb.ua/video/2011/4/14/30889/#1359657
viewtopic.php?f=2&t=3757&start=16
Dziś ukraińska telewizja CTB pokazała ciekawy program poświęcony Thomasowi i Dieterowi, "Moja Prawda". Wypowiadają się, m.in., Achim i Peter Weidungowie. Link do programu:
http://pravda.stb.ua/video/2011/4/14/30889/#1359657
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Radio Plus poszło w stronę Bohlena konkretnie 
Co dzień na antenie tej rozgłośni można usłyszeć:
"You're My Heart, You're My Soul"
"Cheri, Cheri Lady"
"Brother Louie"
z repertuaru Modern Talking
oraz
"Heartbreak Hotel"
z repertuaru C.C. Catch
Do tego sporo tanecznych kawałków lat 80-tych i 70-tych ze szczyptą najświeższych nowości
To się nazywa Radio, jak fajnie że nadają w innymi w Bydgoszczy
P.S. Może by tak do Plusa uderzyć właśnie w sprawie planowanego koncertu TA w Łodzi?
Co dzień na antenie tej rozgłośni można usłyszeć:
"You're My Heart, You're My Soul"
"Cheri, Cheri Lady"
"Brother Louie"
z repertuaru Modern Talking
oraz
"Heartbreak Hotel"
z repertuaru C.C. Catch
Do tego sporo tanecznych kawałków lat 80-tych i 70-tych ze szczyptą najświeższych nowości
To się nazywa Radio, jak fajnie że nadają w innymi w Bydgoszczy
P.S. Może by tak do Plusa uderzyć właśnie w sprawie planowanego koncertu TA w Łodzi?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Oglądał ktoś ten program w całości?Działo się coś ciekawego?Tzn.czy Thomas może coś zaśpiewał?Ja niestety musiałam wychodzić do pracy przed 12stą. a program miał trwać do 12:40.
przy okazji fotka z programu

przy okazji fotka z programu

-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Hej
Widzieliście ostatnią reklamę w telewizji Radia ZET. Maciej Maleńczuk w zabawny sposób śpiewa YAMH YAMS Modern Talking.
Pozdrawiam
Widzieliście ostatnią reklamę w telewizji Radia ZET. Maciej Maleńczuk w zabawny sposób śpiewa YAMH YAMS Modern Talking.
Pozdrawiam
-
Husku
- Członek TAFC Polska
nie widziałam. raczej nie oglądam telewizji... Ma ktoś może linka na youtube do tej reklamy...?
- Agata
Tutaj jakiś czas temu podałam linka do tej reklamy: viewtopic.php?f=9&t=837&start=80
- Peter
Dzisiaj w radio Express leciało "Ebony eyes" Johna Christiana, co jest piosenką Bohlena. A teraz tamże leci "Body to body".