Czego wam brakuje na stronie?

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Re: Czego wam Brakuje na Stronie?

Post autor: only love »

adam-jakubczyk pisze:chętnie poczytałbym o rodzinie dietera,konkretnie o dzieciach i byłeł 1 żonie ,terazniejsze zdjęcia co porabiają młode bohleny i młoda marielin,pozdrawiam wszystkich

Ja tak samo tylko że o nich mało kto coś wie.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Brakuje artystów w dziale produkcje Bohlena, bo nie ma tam Daniela S i Mehrzada, a wiem, że takie działy kiedyś tu były. Nie da się ich teraz tam znaleźć....
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Poprawione. Przy okazji uzupełniono informacje o Anderi Berg i Gudrun Laos.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Krzychoo

Re: Czego wam brakuje na stronie?

Post autor: Krzychoo »

Brakuje dwóch najnowszych singli Thomasa Andersa w dziale single oraz dwóch najnowszych clipów Andersa :)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Dzięki, także i te braki zostały dziś uzupełnione.
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Raczej nie jest to aż tak ważne, ale można by dodać do kalendarium datę wydania pierwszego albumu Blue System - 02.11.1987
W końcu to jeden z najlepszych :wink: A tak ogólnie to nic mi nie brakuje jak na razie
Obrazek
nado

Post autor: nado »

Na forum brakuje mi najbardziej życia, tak życia. Ponadto skrzącej wymiany zdań na wartkie tematy, intelektualnych kłótni, myśli nieuczesanych, emocji, aktualnych wątków związanych z działalnością naszych ulubieńców, dobrze piszących korespondentów, luzu nie tylko formalnego, kontrowersji, wtrąceń nienachalnych pobocznych przy dyskutowanych tematach głównych. CZY ADMINISTRACJA MOŻE COŚ Z TYM ZROBIĆ :?: BO BIADA ZE MNĄ. CZUJĘ, ŻE NADCIĄGA MOJA MAŁA APOKALIPSA NA TYM FORUM :!:
Awatar użytkownika
selena

Post autor: selena »

Na pewno brakuje mi tu terminów nadchodzących występów telewizyjnych i koncertów. Chyba że już są na stronie a ja nic o tym nie wiem (bo kilka dni temu jeszcze były stare terminy) :P
Jaro25 pisze:Mi już nic nie brakuje na stronie jest ok :P
Hej! A w której części Szydłowca jesteś? Bo ja tam mieszkałam ok 20 lat.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Domyślam się, że chodzi o Thomas-Anders.com.pl. Zaktualizowałem tam właśnie dział poświęcony koncertom i dodałem do newsów informację o koncercie w Moskwie.
Przy śledzeniu terminów TV i aktualności koncertowych zawsze warto rzucić okiem na to co jest na górze prawej kolumny ModernTalking.pl - dane tam wyświetlane są z pominięciem starych terminów, więc zawsze będziesz na bieżąco.
ODPOWIEDZ