adam-jakubczyk pisze:chętnie poczytałbym o rodzinie dietera,konkretnie o dzieciach i byłeł 1 żonie ,terazniejsze zdjęcia co porabiają młode bohleny i młoda marielin,pozdrawiam wszystkich
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Brakuje artystów w dziale produkcje Bohlena, bo nie ma tam Daniela S i Mehrzada, a wiem, że takie działy kiedyś tu były. Nie da się ich teraz tam znaleźć....
Raczej nie jest to aż tak ważne, ale można by dodać do kalendarium datę wydania pierwszego albumu Blue System - 02.11.1987
W końcu to jeden z najlepszych A tak ogólnie to nic mi nie brakuje jak na razie
Na forum brakuje mi najbardziej życia, tak życia. Ponadto skrzącej wymiany zdań na wartkie tematy, intelektualnych kłótni, myśli nieuczesanych, emocji, aktualnych wątków związanych z działalnością naszych ulubieńców, dobrze piszących korespondentów, luzu nie tylko formalnego, kontrowersji, wtrąceń nienachalnych pobocznych przy dyskutowanych tematach głównych. CZY ADMINISTRACJA MOŻE COŚ Z TYM ZROBIĆ BO BIADA ZE MNĄ. CZUJĘ, ŻE NADCIĄGA MOJA MAŁA APOKALIPSA NA TYM FORUM
Na pewno brakuje mi tu terminów nadchodzących występów telewizyjnych i koncertów. Chyba że już są na stronie a ja nic o tym nie wiem (bo kilka dni temu jeszcze były stare terminy)
Jaro25 pisze:Mi już nic nie brakuje na stronie jest ok
Hej! A w której części Szydłowca jesteś? Bo ja tam mieszkałam ok 20 lat.
Domyślam się, że chodzi o Thomas-Anders.com.pl. Zaktualizowałem tam właśnie dział poświęcony koncertom i dodałem do newsów informację o koncercie w Moskwie.
Przy śledzeniu terminów TV i aktualności koncertowych zawsze warto rzucić okiem na to co jest na górze prawej kolumny ModernTalking.pl - dane tam wyświetlane są z pominięciem starych terminów, więc zawsze będziesz na bieżąco.