3 koncerty Bad Boys Blue w Polsce

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Mike

3 koncerty Bad Boys Blue w Polsce

Post autor: Mike »

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami 3 czerwca odbędzie się koncert Bad Boys Blue w Policach koło Szczecina. Występ rozpocznie się o godz. 22 w ramach imprezy "Międzynarodowe Dni Polic - Dni Chemika 2006", więcej informacji na stronie http://www.gminapolice.pl/

Wczoraj również dostałem potwierdzenie dwóch kolejnych koncertów: 4 czerwca - Strzelce Opolskie i 24 czerwca - Namysłów.

Z informacji, które posiadam wynika, iż wszystkie koncerty to imprezy plenerowe, na które obowiązuje wstęp wolny.

Przed chwilą dostałem potwierdzenie kolejnego koncertu, który odbędzie się 24 czerwca w Świętochłowicach (OSiR Skałka, 20:30) - http://www.swietochlowice.pl/?temat=mia.kal a pod poniższymi linkami znajduje się więcej informacji o pozostałych koncertach BBB w Polsce:
Strzelce Opolskie - http://www.strzelceopolskie.pl/?aid=1663
Namysłów - http://www.namyslow.eu/pages/imprezy.htm
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Post autor: > SZOSA < »

SUPER !!! 24 czerwca będę w Świętochłowicach na 100% mam jeszcze bliżej niz ostatnio do Mysłowic :lol:

Już nie moge się doczekać, do tej pory nie moge zapomnieć koncertu w Mysłowicach było super !!! Tym razem pewnie będzie jeszcze lepiej :lol:

Fajnie by było jak by BBB zagrali "The Power Of The Night" bo to super hicior no i "You"re A Women 2006" którego niestety nie było w Mysłowicach.

POZDRAWIAM !!!
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia :-)
Mike

You're A Woman 2006 raczej nie będzie, gdyż finalny master nie jest jeszcze gotowy.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jakim autobusem można z Katowic dojechać do tego miejsca w Świętochłowicach (gdzie będzie występ BBB) ?
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Ludzie!!! Czy Ktoś jeszcze będzie w Siemianowicach na koncercie BBB czy tylko >SZOSA< ??? :wink:
Ania

Post autor: Ania »

ciuuupagaaaaaaaa:( :( :( :( :( :( :(, człowiek mieszka tak blisko i nie może się wybrać :( :( :(. A wszystko przez nieuregulowany czas pracy (u mnie wszystko się może zdarzyć) :( :( :(
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

http://www.italo4you.de/
na tej stronce dużo muzyki typu:BAD BOYS BLUE,MODERN TALKING,SAVAGE,NEW ROMANTIQUE itp.
Zwłaszcza wieczorami.
SUPER !
Właśnie leci CHARLENE z repertuaru BBB w wykonaniu ROXANNE :lol:
Mike

Przed chwilą wróciłem z koncertu BBB w Strzelcach Opolskich. Występ był bardzo udany, publiczność mimo niskiej temperatury szybko się rozgrzała :-)
Była to też kolejna okazja do spotkania z Johnem i całym zespołem prywatnie, zarówno przed, jak i po koncercie. Po występie zrobiło się małe zamieszanie, namiot gdzie siedzieliśmy omal nie został stratowany przez fanów, musiała interweniować policja z ochroną. Dzięki temu w całości dotarliśmy do hotelu, gdzie byliśmy już bezpieczni.
Lista wykonanych utworów:
1. Intro + Come Back And Stay 98
2. You're A Woman 98
3. A World Without You (Michelle) 98
4. Lady In Black 89
5. Hold You In My Arms
6. I Wanna Fly
7. I Totally Miss You 92
8. Pretty Young Girl 98 (lead vocal: Carlos)
9. Kiss You All Over, Baby 85 (lead vocal: Carlos)
10. Baby Come Home
11. Think About You
12. A Bridge Of Heartaches
BIS: 13. You're A Woman 2006
Na koniec kilka dobrych wiadomości - kolejne koncerty w Polsce są organizowane, za kilka tygodni rozpoczyna się praca nad nowym albumem, którego producentem będzie David Brandes i jest wielce prawdopodobne, iż You're A Woman 2006 zostanie wydany jako limitowany singiel, a jego sprzedaż odbywać się będzie przez oficjalną stronę internetową.
Pozdrowienia!
bonawentura

Post autor: bonawentura »

Zapraszam na koncert Bad boys Blue 3 wrzesnia do Rawicza ktory organizuje
Mike

> SZOSA < pisze:Fajnie by było jak by BBB zagrali "The Power Of The Night" bo to super hicior no i "You"re A Women 2006" którego niestety nie było w Mysłowicach.
Szosa, mamy już finalny master YAW 2006, także jeśli John nie zmieni listy wykonywanych utworów, to remix będzie zagrany w Świętochłowicach. :wink:
Mike

Awatar użytkownika
> SZOSA <

Cześć MIKE !!!

Dzieki za tak wspaniałą wiadomość :lol: Już nie moge sie doczekać tego koncertu :D

Jeszcze tak żeby wykonali "The Power Of The Night" hehe, no ale jak nie będzie to też nic się nie stanie :)

Chciałbym się spotkać osobiście z Johnem i Carlosem i dostać od nich autograf i zrobić sobie z nimi zdjęcie :lol: Bo do tej pory żałuje że nie poszedłem do namiotu BBB po koncercie w Mysłowicach :( Mam nadzieje że tym razem będzie inaczej :D

POZDRAWIAM !!!
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia :-)
Mike

Hej Szosa,
z tego co wczoraj powiedział mi John koncert w Świętochłowicach odbędzie się o 19:00, a zaraz potem zespół jedzie do Namysłowa, gdzie ma wystąpić o 22:00. Mam nadzieję, że do tego czasu będą już wydrukowane karty do autografów, które fani będą mogli otrzymać.
A oto kolejne potwierdzone koncerty w Polsce:
02.07.2006 - Świerklany (22:00)
03.09.2006 - Rawicz (21:00)
09.09.2006 - Wałbrzych

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Cześć MIKE

O to widzę że sie zmieniła godzina koncertu bo miał być o 20:30, ale to nawet dobrze bo przynajmniej zagrają jak będzie jeszcze jasno hehe :D , bo w Mysłowicach grali po ciemku i fotki wyszły mi troche ciemne :lol:

Mam nadzieje że dostane taka karte z autografem :wink:

POZDRAWIAM !!!
Mike

Hej Szosa (by the way - jak masz na imię? Damian?),
w razie gdybyś nie dostał kartki po koncercie, to skontaktuj się ze mną i jak tylko będziemy mieli gotowy nakład to prześlemy Ci prywatnie :wink:
Mi niestety w Strzelcach Opolskich fotki też wyszły tragicznie, popracuję nad nimi, ale nie wiem czy da się z nich coś wycisnąć :-)
Jeśli chcesz, możesz podesłać mi fotki z Mysłowic, umieścimy je na nowej stronie.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Tak MIKE masz racje mam na imię DAMIAN :D

Pod tym linkiem możesz sobie ściągnąć moje fotki z koncertu w Mysłowicach :

http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 5C0C76812B

( Ten link powinieneś też dostać mailem, ale wrazie czego ci go podaje )

Mam nadzieje że jednak będę miał szanse spotkać się osobiście z BBB i dostać osobiście autograf, ale jeśli nie to od razu się z tobą skontaktuje :lol:

POZDRAWIAM !!!
ODPOWIEDZ