Mandy
- kate
Re: Mandy
Dla mnie wersja Thomasa też jest o niebo lepsza.W jego wykonaniu to taka piosenka z duszą jak ja to mówię. A tak właściwie to myślałam ostatnio nad tą piosenką,ze super by było mieć ja na mp3 a teraz mogę ją mieć w wykonaniu Tomcia. 
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Skyliner89MT
- Mr.King of Love
Właśnie za to uwielbiam Thomasa, za takie wystepy. Obecny artysci mają tylko w głowie coś takiego " Wziąc kase - wyjsc - zaśpiewac - zejsc" Zauważyłem ze Thomas właśnie śpiewa nie tylko po to by miec z tego zysk ale m.in dla tego że na prawde zależy mu na swoich fanach. Sądze ze nawet jeśli byłby zapraszany do wiekszych miast (w polsce) , takich jak Warszawa, Kraków Gdańsk.. to by nie zapomniał o swoich fanach w mniejszych miejscowosciach..nie tak jak inni artysci..a na pewno nie jak Dieter który po czesci wstydzi sie tego że był w Blue System..
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
- michal.czeslaw
To prawda.Mandy w wykonaniu Thomasa to majstersztyk.Miałam okazję rok temu usłyszeć ją na żywo na fcp w Koblenz.Na prośbę fanów Thomas na samym końcu ją zaśpiewał.Zaśpiewał ją przepięknie,aż ciary mi przeszły po plecach.To była jedyna piosenka co zrobiła na mnie takie wrażenie tego wieczoru.Mr.King of Love pisze:Post przez Mr.King of Love » N lip 10, 2011 0:57
Właśnie za to uwielbiam Thomasa, za takie wystepy
- Evaalex
Thomas opowiadal ze jego znajomy w latach 70 tych byl w USA i przywiozl plyty. Jenda z nich byla od Barry Manilow. Zaraz mu sie piosenka Mandy bardzo spodobala. Dzis ja spiewa i gra z pamieci.
- Fanka MT
Zazdroszczę takich wrażeń!! Usłyszeć "Mandy" w wykonaniu Thomasa i to jeszcze na żywo musi być niesamowitym przeżyciem!! Niestety możliwość, aby do tego doszło jest niewielka, chyba że właśnie na FCP.michal.czeslaw pisze:To prawda.Mandy w wykonaniu Thomasa to majstersztyk.Miałam okazję rok temu usłyszeć ją na żywo na fcp w Koblenz.Na prośbę fanów Thomas na samym końcu ją zaśpiewał.Zaśpiewał ją przepięknie,aż ciary mi przeszły po plecach.To była jedyna piosenka co zrobiła na mnie takie wrażenie tego wieczoru.Mr.King of Love pisze:Post przez Mr.King of Love » N lip 10, 2011 0:57
Właśnie za to uwielbiam Thomasa, za takie wystepy
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Jednym z moich największych marzeń jest usłyszeć "Mandy" na żywo.Niestety nie wiem kiedy będę mogła się wybrać na Fanclub Party
.Napewno nie w przyszłym roku,bo wybieramy się na koncert Thomasa do Katowic (z czego oczywiście bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać tego koncertu
).Mógłby Thomas podczas tego koncertu wykonać "Mandy" ale to niestety niemożliwe 
MY DREAMS COME TRUE 
- Czarownica75
Bardzo lubie ta piosenke Text umiem prawie na pamiec.Naj bardziej mi sie ona podoba w wykonaniu Thomasa