Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Gasolina91 »

Przed chwilą w Radiu FEST! leciało "Geronimo's Cadillac", wcześniej udało mi się usłyszeć "Strangers By Night" od CCCatch :D
Point Of No Return
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

Za parę sekund na antenie radia Złote Przeboje: Modern Talking w klasyku "Brother Louie" :!: :P

LECI :!: :D
Kawa Księżycowa

Post autor: Kawa Księżycowa »

krzysiubydzia_mt pisze:Za parę sekund na antenie radia Złote Przeboje: Modern Talking w klasyku "Brother Louie" :!: :P

LECI :!: :D
Nieźle.
Uwielbiam, gdy ich piosenki puszczają w radiu - dzień od razu staje się lepszy. Nieraz gdzieś przystanęłam, aby ich posłuchać.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Jeśli ktoś byłby wyjątkowo spragniony posiadania Der Grosse Deutsche Iq Test 2011 na swoim komputerze w bardzo dobrej jakości, to udostępniam link do ściągnięcia całości owego programu w podpisie.
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Nieźle.
Uwielbiam, gdy ich piosenki puszczają w radiu - dzień od razu staje się lepszy. Nieraz gdzieś przystanęłam, aby ich posłuchać.
Ja też jestem podekscytowany, kiedy słyszę MT w jakiejś stacji radiowej, dla mnie jest to powód do dumy :D
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Radio FEST! puściło na życzenie słuchacza Sexy Sexy Lover. Ludzie wiedzą co dobre :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Poznańskie radio Blue FM zaskoczyło wczoraj utworem "Energizer" Hit The Floor. Ciekawe czy sam Dieter pamięta w ogóle tę piosenkę.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Dziś rano w Radiu Zet (i pewnie nie tylko tam) wspomniano o urodzinach Thomasa, "połowy duetu Modern Talking".
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Niestety, w Vox FM u Pana Sierockiego nie będzie wzmianki o Thomasie ani nie poleci dzisiaj Modern Talking. Dziwne, gdyż ów prezenter deklarował swoją sympatię do duetu wiele razy i często w Teleexpressie (ale również w swojej audycji) prezentował hity M.T. No, ale to voxowe kalendarium po 18-tej jest dziwne...niestety. Tam lepiej wspomnieć, że 5 lat temu muzyk zespołu X, który dołączył do kapeli Y 10 lat temu, spotkał się na kawę z aktorką Z, w związku z tym poleci największy przebój grupy z przed 30-tu lat ( z którym ów X oryginalnie nie miał nic wspólnego). Ot taka natura dziennikarska :)

A jak znam życie zaraz się znajdą i tacy, którzy będą twierdzić, że to jest wszystko wina pewnego pana z wąsem :mrgreen: <pokręcony>
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

Za to w Programie Pierwszym Polskiego Radia o 14:38 z okazji urodzin Thomasa Andersa zapodali YMHYMS, podali też informację, że prawdopodobnie będzie prowadził Konkurs Eurowizji :D
andrzej1988

Post autor: andrzej1988 »

Thomas ma prowadzić Eurowizję??? Chociaż wszystko możliwe. Tegoroczna Eurowizja ma byc w Niemczeh. Thomas dobrze sobie radzi jako moderator, prowadzący itp.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Myślałam,że może w Teleexpressie wspomną o urodzinach Thomas ale Maciej Orłoś powiedział o urodzinach Bibera :evil:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Też zawsze mam taka nadzieję w dniu urodzin Thomasa jak i Dietera... no ale jak widać, chyba załoga Teleexpresu zapomniała o tych dwóch panach :|
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

To miłe, że w tak popularnych stacjach radiowych jak np. Radio Zet, pamietają i mówią o urodzinach Thomasa. Szkoda, że w Teleekspresie woleli wspomnieć o urodzinach Justina Biebera, niż o Thomasie.
Byłoby świetnie, gdyby Thomas poprowadził tegoroczną Eurowizję, wtedy miałabym powód, żeby obejrzeć ten konkurs od początku do końca ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Jak mowa o Teleexpressie to powiem tak - przed wieloma laty wspominano o urodzinach, przynajmniej Dietera. Nie wiem jak było z Thomasem, bo sporadycznie oglądam ten program. Jeśli już, to wzmianki były w sobotnich wydaniach, gdyż wtedy Pan Sierocki robił takie podsumowanie - najlepsze hity na listach oraz kalendarium na nadchodzący tydzień. Niestety, ostatnimi czasy wycofano się z tego formatu (konkurencja dla Vox FM?). Na co dzień mówi się tylko o sprawach bieżących.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Przed chwilą na VOX FM leciało YMHYMS 84 :)
MY DREAMS COME TRUE :D
ODPOWIEDZ