Modern Talking w mediach
- Gasolina91
Re: Modern Talking w mediach
Przed chwilą w Radiu FEST! leciało "Geronimo's Cadillac", wcześniej udało mi się usłyszeć "Strangers By Night" od CCCatch 
Point Of No Return
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Za parę sekund na antenie radia Złote Przeboje: Modern Talking w klasyku "Brother Louie"

LECI

LECI
-
Kawa Księżycowa
Nieźle.krzysiubydzia_mt pisze:Za parę sekund na antenie radia Złote Przeboje: Modern Talking w klasyku "Brother Louie"![]()
LECI![]()
Uwielbiam, gdy ich piosenki puszczają w radiu - dzień od razu staje się lepszy. Nieraz gdzieś przystanęłam, aby ich posłuchać.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Jeśli ktoś byłby wyjątkowo spragniony posiadania Der Grosse Deutsche Iq Test 2011 na swoim komputerze w bardzo dobrej jakości, to udostępniam link do ściągnięcia całości owego programu w podpisie.
- Adek
Ja też jestem podekscytowany, kiedy słyszę MT w jakiejś stacji radiowej, dla mnie jest to powód do dumyNieźle.
Uwielbiam, gdy ich piosenki puszczają w radiu - dzień od razu staje się lepszy. Nieraz gdzieś przystanęłam, aby ich posłuchać.
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- Gasolina91
Radio FEST! puściło na życzenie słuchacza Sexy Sexy Lover. Ludzie wiedzą co dobre 
Point Of No Return
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Poznańskie radio Blue FM zaskoczyło wczoraj utworem "Energizer" Hit The Floor. Ciekawe czy sam Dieter pamięta w ogóle tę piosenkę.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Agata
Dziś rano w Radiu Zet (i pewnie nie tylko tam) wspomniano o urodzinach Thomasa, "połowy duetu Modern Talking".
- Maro_D
Niestety, w Vox FM u Pana Sierockiego nie będzie wzmianki o Thomasie ani nie poleci dzisiaj Modern Talking. Dziwne, gdyż ów prezenter deklarował swoją sympatię do duetu wiele razy i często w Teleexpressie (ale również w swojej audycji) prezentował hity M.T. No, ale to voxowe kalendarium po 18-tej jest dziwne...niestety. Tam lepiej wspomnieć, że 5 lat temu muzyk zespołu X, który dołączył do kapeli Y 10 lat temu, spotkał się na kawę z aktorką Z, w związku z tym poleci największy przebój grupy z przed 30-tu lat ( z którym ów X oryginalnie nie miał nic wspólnego). Ot taka natura dziennikarska 
A jak znam życie zaraz się znajdą i tacy, którzy będą twierdzić, że to jest wszystko wina pewnego pana z wąsem
A jak znam życie zaraz się znajdą i tacy, którzy będą twierdzić, że to jest wszystko wina pewnego pana z wąsem
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- flipper_69
Za to w Programie Pierwszym Polskiego Radia o 14:38 z okazji urodzin Thomasa Andersa zapodali YMHYMS, podali też informację, że prawdopodobnie będzie prowadził Konkurs Eurowizji 
-
andrzej1988
Thomas ma prowadzić Eurowizję??? Chociaż wszystko możliwe. Tegoroczna Eurowizja ma byc w Niemczeh. Thomas dobrze sobie radzi jako moderator, prowadzący itp.
- Ann
- Członek TAFC Polska
Myślałam,że może w Teleexpressie wspomną o urodzinach Thomas ale Maciej Orłoś powiedział o urodzinach Bibera 
MY DREAMS COME TRUE 
- Gasolina91
Też zawsze mam taka nadzieję w dniu urodzin Thomasa jak i Dietera... no ale jak widać, chyba załoga Teleexpresu zapomniała o tych dwóch panach 
Point Of No Return
- Joanna91
To miłe, że w tak popularnych stacjach radiowych jak np. Radio Zet, pamietają i mówią o urodzinach Thomasa. Szkoda, że w Teleekspresie woleli wspomnieć o urodzinach Justina Biebera, niż o Thomasie.
Byłoby świetnie, gdyby Thomas poprowadził tegoroczną Eurowizję, wtedy miałabym powód, żeby obejrzeć ten konkurs od początku do końca
Byłoby świetnie, gdyby Thomas poprowadził tegoroczną Eurowizję, wtedy miałabym powód, żeby obejrzeć ten konkurs od początku do końca
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Maro_D
Jak mowa o Teleexpressie to powiem tak - przed wieloma laty wspominano o urodzinach, przynajmniej Dietera. Nie wiem jak było z Thomasem, bo sporadycznie oglądam ten program. Jeśli już, to wzmianki były w sobotnich wydaniach, gdyż wtedy Pan Sierocki robił takie podsumowanie - najlepsze hity na listach oraz kalendarium na nadchodzący tydzień. Niestety, ostatnimi czasy wycofano się z tego formatu (konkurencja dla Vox FM?). Na co dzień mówi się tylko o sprawach bieżących.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Ann
- Członek TAFC Polska