Która nazwa zespołu bardziej się Wam podoba? Modern Talking czy Blue System?
Dla mnie Modern Talking to oczywiście niepowtarzalna nazwa, nie ma chyba osoby która by nie znała tego określenia
Jednakże Blue System jest moim zdaniem bardziej oryginalna. Samo słowo "Blue" ma tu duże znaczenie; wiele zespołów używało w swoich nazwach tego słowa (Bad Boys Blue chociażby). Bardzo mi się podoba BLUE SYSTEM
No tak, Blue System to marka gaci, w które wciskał się Dieter
Ja postawiłam na Modern Talking - nazwa jedyna i niepowtarzalna.
Co się zawsze większości kojarzy z Modern Talking? Dwóch gości, blondyn z gitarą i śpiewający ciemnowłosy
Wybrałam Modern Talking bo to cudowna nazwa,która fajnie brzmi i jak napisała Gasolina91
Gasolina91 pisze:Co się zawsze większości kojarzy z Modern Talking? Dwóch gości, blondyn z gitarą i śpiewający ciemnowłosy
Nie żebym nie lubiła nazwy Blue System bo jest taka tajemnicza jak lubię ale zawsze jak podaję swój ulubiony zespół to zaczynam od Modern Talking bo ta nazwa pierwsza mi przychodzi na myśl.
Give me peace on earth-Please try We stil have dreams-Dreams about Modern Talking It's your smile-Dieter's smile Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Wybieram nazwę Modern Talking, ponieważ według mnie jest oryginalniejsza. Lubię prawie wszystko co jest nowoczesne, a słowo "modern" właśnie to oznacza Poza tym bardzo często powtarzam nazwę Modern Talking i tak miło mi się kojarzy, że nie mogłabym jej nie lubić.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
zagłosowałem na ModernTalking, te 13 znaków (bez spacji) ma swoją magię, coć intrygującego i tajemniczego
poza tym MT jest brandem wiele jaśniejszym niż BS, choć tym akurat w mniejszym stopniu się sugerowałem
Mój głos na Modern Talking wszak od tego wszystko się zaczęło.
Panowie jak i Fani starzeją się a nazwa wciąż taka młodzieżowa .Przy Modern Talking człowiek zapomina ile ma lat .
atlantyda ;o) pisze:Przy Modern Talking człowiek zapomina ile ma lat .
Atlantyda - ale trafnie to ujęłaś To swoisty eliksir młodości, słuchając szczególnie tych starszych nagrań, mam wrażenie że przenoszę się w czasie.Trzeba przy tym koniecznie przymknąć oczy i najlepiej słuchać na słuchawkach
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."