Dieter Bohlen - Midnigh Lady (live u Steffana Raaba)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Edysk jest na stonie www.edysk.pl
Pioetrek
lucky1
Na edysku nie ma jednak Midnight Lady ponieważ okazało się, że nie tego utworu szukam. Gdybyś był jednak zainteresowany to na edysku jest koncertowa wersja My Bed Is Too Big od Arcracka i Nino de Angelo - Stay with me.
Co do Midnighjt Lady - Mam taki 7 sekundowy klip gdzie Dieter gra na fortepianie lub pianinie i śpiewa do mikrofonu trzymanego przez Stefana Raaba. Śpiewa You think love's a game love is on ocean, endless and s....oooaaaaaaa. I nie wiem czy Dieter kontynuował czy nie. A moim zdaniem początek zaśpiewał rewelacyjnie. Zresztą postaram się to wrzucić na edysk. edit: Już jest na edysku.
Pozdrawiam
Piotrek
[/list]
Pioetrek
lucky1
Na edysku nie ma jednak Midnight Lady ponieważ okazało się, że nie tego utworu szukam. Gdybyś był jednak zainteresowany to na edysku jest koncertowa wersja My Bed Is Too Big od Arcracka i Nino de Angelo - Stay with me.
Co do Midnighjt Lady - Mam taki 7 sekundowy klip gdzie Dieter gra na fortepianie lub pianinie i śpiewa do mikrofonu trzymanego przez Stefana Raaba. Śpiewa You think love's a game love is on ocean, endless and s....oooaaaaaaa. I nie wiem czy Dieter kontynuował czy nie. A moim zdaniem początek zaśpiewał rewelacyjnie. Zresztą postaram się to wrzucić na edysk. edit: Już jest na edysku.
Pozdrawiam
Piotrek
[/list]
Ostatnio zmieniony pn cze 27, 2005 11:44 przez Pioetrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- Peter
Re: Dieter Bohlen - Midnigh Lady (live u Steffana Raaba)
Dieter tą piosenkę śpiewa o wile lepiej niż Chris Norman. Nie wiem po co Dieter wynalazł tak marnego wykonawcę, skoro sam to potrafi cudnie zaśpiewać.
-
Pointrox
No racjaPeter pisze:Dieter tą piosenkę śpiewa o wile lepiej niż Chris Norman. Nie wiem po co Dieter wynalazł tak marnego wykonawcę, skoro sam to potrafi cudnie zaśpiewać.
A dla niewtajemniczonych (jeszcze): http://www.youtube.com/watch?v=IFONjudI_Qs
Chociaż trochę wkurzający jest Raab wymachujący tym... czymś
- punky linsky
Będę może niekulturalny, ale chciałbym powiedzieć coś do autorów 2óch postów przedemną:

think for yourself - question authority