Try The Impossible
- art_system
Re: Try The Impossible
Był kiedyś taki utwór, kompozycja nieznanego mi dzis autora, wyleciał mi z głowy. Ale właśnie stylizowany na Try the Impossible, tylko szybsze temp było i bit praktycznie bez instrumentów dodatkowych). Nagrałem je na mojego szpulowca Aria HI-FI :)Którego pozbyłem się jakieś 12 lat temu a szkoda miałem tam nagrane prwdziwe perełki. Może ktos przypomina sobie coś podobnego?. Facet miał też drugi utwór a wokal bardzo zbliżony do DB z Magic Symphony i aranżacja świetna. Wtedy dawałem sobie głowę uciąć,ze to Bohlen. Jednak po czasie wyszło,że to inna osoba.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
-
batman
W Try the impossible nie miało być żadnego rapu. To co pisze w tej książeczce to te odgłosy w zwrotkach. Nie wiem czemy Dieter uznał to za rap? Ale skoro facet o takim stażu muzycznym i kompozytorskim nie odróżnia samby od bosanovy to się nie dziwię. A sam utwór Try the impossible jest jak dla mnie zdecydowanie najlepszym kawałkiem na tym albumie. Byłby dużo lepszym singlem niż 48 Hours a już na pewno niż Love is such a lonely Sword.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Czy mógłbyś podzielić się z nami swoim źródłem informacji na temat tego braku planów z rapowymi zwrotkami?
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Marcin87
Widzę, że wszystkim się podoba ten kawałek, także i mnie
Świetna kompozycja
Te rapowo-instrumentalne zwrotki genialnie brzmią na słuchawkach.
-
Kawa Księżycowa
Mnie też się podoba, na początku był taki zaskakujący, inny, więc wyróżnia się na tym albumie. Właściwie nie tylko na tym albumie, w tym przypadku nie było już niczego podobnego. Może jeszcze Dieter spróbuje niemożliwego... Chciałabym.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.