nowe remixy CCCatch !!!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Coś mi się zdaje, że jak pobawie się pokrętłami w wieży czy equalizerem w winampie to w zasadzie ze zwykłego utworu otrzymam takie właśnie maxi hit sensation...fajnie, że wciąż wydają te kawałki ale akurat efekt końcowy mnie nie satysfakcjonuje.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Mateusz
Straszne to jest że wydają w kółko to samo, okropna łupanka, ten sam bit przez cały utwór, brzmi to bezbarwnie i sztucznie. Nie co końca lubie CCCatch a ta płyta tym bardziej mnie zniechęca.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- YaQb85
- Kontakt:
W ogóle jestem zdania, że każdy artysta powinien ograniczyć wydawanie składanek typu best of do minimum. One tak naprawdę niewiele wnoszą do dyskografii a jedynie pokazują, że dany wokalista nie ma nam już nic ciekawego do zaoferowania. C.C. Catch jest tutaj chyba najodpowiedniejszym przykładem.
Poza tym efekt taki jak na tej składance można sobie domowymi sposobami sklecić bez większego trudu. Wystarczy jakiś program typu goldwave i sam bit. Kiedyś się bawiłem w takie "unowocześnianie" starych kawałków i efekt był podobny.
Poza tym efekt taki jak na tej składance można sobie domowymi sposobami sklecić bez większego trudu. Wystarczy jakiś program typu goldwave i sam bit. Kiedyś się bawiłem w takie "unowocześnianie" starych kawałków i efekt był podobny.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- YaQb85
- Kontakt:
ściągnąłem z ciekawości tą płytkę, żeby wysłuchać ją w całości. Pomijając fakt, że jest strasznie monotonna to dumnie brzmiący napis Nonstop DJ-Mix chyba nie ma nic wspólnego z prawdziwymi DJ'ami
W przejściach pomiędzy piosenkami słychać rozjeżdżający się bit. Zrobione na odwal się.
Przykre jest to, że nasi ulubieńcy dają nam ostatnio coraz więcej powodów do narzekania
Przykre jest to, że nasi ulubieńcy dają nam ostatnio coraz więcej powodów do narzekania
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- skoti2003
- Członek TAFC Polska
-
jkris
odsluch jest nn http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... sk/hitlist
pozdrawiam
pozdrawiam
- Simon_Belissimo
Maxi-Hit-Sensationen
Może zaskoczę was wszystkich,ale osobiście jestem bardzo zadowolony ze składanki "Maxi-Hit-Sensationen".Dlaczego?
Może pomysł na zrealizowanie tych "mixów" nie był zbyt oryginalny i pomysłowy,ale w końcowym efekcie utwory "One Night's Not Enough","I Can Lose My Heart Tonight",czy "'Cause Yoy Are Young" prezentują się świetnie...ale to też kwestia gustu...
Może pomysł na zrealizowanie tych "mixów" nie był zbyt oryginalny i pomysłowy,ale w końcowym efekcie utwory "One Night's Not Enough","I Can Lose My Heart Tonight",czy "'Cause Yoy Are Young" prezentują się świetnie...ale to też kwestia gustu...
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- Peter
Re: nowe remixy CCCatch !!!
No co ty te były super szczególnie Backseat of your cadillac.ArCrack pisze:Byle tylko nie uraczyli nas znowu takimi remixami jak na Catch The Hits...
A z nowych remixów Caro lubię Silence.
- only love
- Kontakt:
A ja jestem w szoku bo znalazłam to
http://lisek1992.wrzuta.pl/audio/wBMwk1 ... eakz_remix
Mi tam się podoba choć troszkę łupie... a wam???
http://lisek1992.wrzuta.pl/audio/wBMwk1 ... eakz_remix
Mi tam się podoba choć troszkę łupie... a wam???
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Peter
No dobra, ale ja jakoś nie widzę związku z Caro.