100% Dieter Bohlen
- Malediwy
- ania sznajder
oj sorry . ale tak szybko piszę , żę czasem klawisze mi się mylą , a raczej nie sprawdzam tego zanim wyślę , a ortografia nigdy nie była moją mocną stroną , a co do małych liter czytałam , żę używanie dużych w internecie i na forum to pewnego rodzaju obraza dla czytających dlatego wolę pisać z małej na wszelki wypadek , jednak to co trzeba ( np. imiona ) piszę jak należy 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ania sznajder
-
sunnysunday
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
I po programie 
Po książkach i filmie mieliśmy trzecią wersję medialnej biografii Dietera, mi osobiście właśnie ta odpowiadała najbardziej.
.
No i przyjdzie chyba nieco zferyfikować dyskografię Dietera, powinniśmy zacząć szukać jeszcze przedmonzowego singla Mayfair "Funky Rock"
Po książkach i filmie mieliśmy trzecią wersję medialnej biografii Dietera, mi osobiście właśnie ta odpowiadała najbardziej.
No i przyjdzie chyba nieco zferyfikować dyskografię Dietera, powinniśmy zacząć szukać jeszcze przedmonzowego singla Mayfair "Funky Rock"
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Mnie osobiście szczególnie zadziwił fakt nie wspomnienia C.C. Catch jako piosenkarki która przecież sporo osiągnęła śpiewając przeboje Dietera. Zresztą Dieter też z tego sporo otrzymał na koncie bankowym.
Ciekawi mnie jeszcze jedno - czy pod koniec tego dokumentu to wielokrotne "Sorry" ma coś znaczyc...?
Ciekawi mnie jeszcze jedno - czy pod koniec tego dokumentu to wielokrotne "Sorry" ma coś znaczyc...?
MODERN TALKING FOREVER!!!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
Ania
Ogladałam, co prawda rozumiałam 5/10 (tak to jest jak się niemieckiego nie uczyło), ale mogłam wreszcie zobaczyć Dietera i Thomasa, 20 lat wcześniej, zobaczyć choćbyć kawalątki starych teledysków, i co najzabawniejsze mogłam "podziwiać" to Norkowskie monstrum (chodzi mi o Norę rzecz jasna). Co Thomas w niej widział- nie wiem, ale musiał być naprawdę ślepy (ale miłość ma to do siebie, że ludzie "głupieją". Podsumuwując, fajny film, teraz przydałoby się 100% Thomasa Andersa 
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta 
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
-
sunnysunday
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
"kicek"-daj sobie spokójkicek pisze:[OT + czepianie się mode on]
ania sznajder, pożycz też od kogoś słownik ortograficzny (zorientować, obejrzeć, przekażę, że o rozpoczynaniu zdania z małej litery nie wspomnę...).
[OT + czepianie się mode off]
Mamy tu gadać ze sobą a nie sprawdzać będy...każdemu może się zdarzyć
- Mateusz
przecież ten post kicka miał charakter humorystyczny więc po co taki komentarz??
myśle że milej sie czyta forum bez błędów ortograficznych i tutaj kicka popieram w 100%... A poza tym wygrzebywać post sprzed miesiąca to dopiero jest czepianie... 
A odnośnie programu to zgadzam sie że to najlepsza część biografii Bohlena.
A odnośnie programu to zgadzam sie że to najlepsza część biografii Bohlena.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett