Danny Saucedo

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
jkris

Danny Saucedo

Post autor: jkris »

jako, ze nic sie nie dzieje na forum chcialbym sie z Wami podzielic moim dzisiejszym odkryciem. koles wygral Idola w Szwecji, jego ojciec to Polak. mysle, ze te 2 piosenki przypadna Wam do gustu. ja "zakochalem" sie szczegolnie w tej
http://kvhie.wrzuta.pl/audio/e8K5hOnFmK ... f_only_you
ale ta tez jest swietna
http://chris345.wrzuta.pl/audio/2rhgYNS ... do_-_tokyo
Obrazek

Bohlen moglby cos w tym stylu splagiatowac ;-)
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

nie najgorsze ;)
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
Awatar użytkownika
Peter

Re: Danny Saucedo

Post autor: Peter »

BVardzo ciekawy wykonawca. Uwielbiam piosenki Tokyo i If Only you. Danny ma też w karierze inny polski akcent: duet z polską wokalistką - Sashą Strunin. :) Słucha się tego świetnie, bo piosenki mają znakomite melodie i przzypominają lata 80 te, najbardziej "All on you". Polecam tą piosenkę. ;) Podoba mi się także głos tego wokalisty. Często można go zobaczyć w Jaka to melodia, choć śpiewa cały czas piosenkę "Radio" więc to pewnie jeden występ był....
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Mnie i moje koleżanki bardzo on denerwuje, pamiętam okres gdy popularne były jego piosenki, to wszędzie go puszczali, pisali itd. Nie lubię jego muzyki, dla mnie jest jak każda inna
Awatar użytkownika
Peter

Nowa piosenka tego pana, bardzo przypadła mi do gustu:

Ten sam poziom co poprzednie utwory, czekamy na album. ;)
Ostatnio zmieniony pt lut 11, 2011 12:28 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Weronika

Post autor: Weronika »

A ja natomiast bardzo lubię tego artystę, który właśnie przygotowuje się do finału preselekcji do ESC 2011. Co prawda Idola wcale nie wygrał, ale talent ma i to się chwali ;)
Peter masz rację - czekamy na album, myślę, że warto - stwierdzam to po In Your Eyes i Catch Me If You Can.

A co myślicie o tym?:

http://www.youtube.com/watch?v=fKMqjz9dW8E
Awatar użytkownika
Peter

Widziałem to już dawno. Jakość słaba, ale mi to strasznie przypomina "Tokyo" (zwrotka!) To powinno być singlem. Czekam z ciekawości na album. Podoba mi się, że nawiązuje muzyką do lat 80 tych.
Awatar użytkownika
Weronika

Peter pisze:Widziałem to już dawno. Jakość słaba, ale mi to strasznie przypomina "Tokyo" (zwrotka!) To powinno być singlem. Czekam z ciekawości na album. Podoba mi się, że nawiązuje muzyką do lat 80 tych.
Widzę, że przy niektórych artystach mamy podobny gust, a jeśli chodzi o Danny'ego to może M.Jacksonem kiedyś zostanie, bo się na nim wzoruje, gdyż to jego idol.
Awatar użytkownika
Peter

Tak, mamy podobne i to fajne. Ale MJ to nie ten kaliber artysty co Danny. Jemu bliżej jest do Adam Lamberta, niż do Jacksona. Jeśli ktoś ma talent na miarę MJ to Janet Jackson albo Lady Gaga.
Awatar użytkownika
Weronika

Peter pisze:Tak, mamy podobne i to fajne. Ale MJ to nie ten kaliber artysty co Danny. Jemu bliżej jest do Adam Lamberta, niż do Jacksona. Jeśli ktoś ma talent na miarę MJ to Janet Jackson albo Lady Gaga.
Rozumiem Cię, ale to Danny twierdzi, że dla niego wzorem jest MJ ;)
Awatar użytkownika
Peter

Wzorować się może, ale to jakby nie ta półka. Te jego piosenki bardziej przypominają mi dzieła Bohlena, dlatego mi się tak fajnie słucha. poza tym to zupełnie inna (czyt. ciekawsza) stylistyka muzyczna niż MJ. Danny gra pop/dance/trance a MJ r'n'b/hip hop/pop/funk.
Awatar użytkownika
Weronika

Peter pisze:Wzorować się może, ale to jakby nie ta półka. Te jego piosenki bardziej przypominają mi dzieła Bohlena, dlatego mi się tak fajnie słucha. poza tym to zupełnie inna (czyt. ciekawsza) stylistyka muzyczna niż MJ. Danny gra pop/dance/trance a MJ r'n'b/hip hop/pop/funk.
hehe wiem, wiem ja to bym chciała, żeby Dieter zajął się trochę Dannym w Niemczech np. ;)
ODPOWIEDZ