Jeszcze raz - Wszystkiego Najlepszego !
Jubileusz Moderntalking.pl
- Didi&Thomas
Jubileusz Moderntalking.pl
A więc to już 10 lat..Ja jestem tu stosunkowo od niedawna ale mogę już obiektywnie powiedzieć jak wiele daje obecność na tych stronach. Ponieważ mt.pl obchodzi swój okrągły Jubileusz chciałem za pośrednictwem Forum życzyć wszystkim Twórcom, Współautorom, Moderatorom i innym osobom związanym "produktywnie" z mt.pl życzyć kolejnych długich lat pracy
Nie myślcie o urlopach, pauzach czy zwolnieniach. Jesteście nam tutaj potrzebni a sama strona moderntalking.pl w niejednym domu zajmuje poczytne miejsce w zakładkach "ulubione" i trudno przeżyć dzień choćby na chwilę tu nie zaglądając. Chcę Wam także życzyć wytrwałości bo pewnie nie raz zastanawialiście się czy by tego nie rzucić. Czy warto to robić albo czy ktoś docenia to co robicie. Jedyne czego ja żałuje to tego, że wcześniej nie wstukałem w swoje klawisze odpowiedniej kombinacji liter
też mógłbym obchodzić taki swój mały Jubileusz - uczestnictwa na mt.pl.
Ostatnio zmieniony wt lut 08, 2011 21:19 przez Didi&Thomas, łącznie zmieniany 2 razy.
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- Peter
Re: Jubileusz Moderntalking.pl
Ja byłem prawie cały czas z tą stroną. Nie pamiętam "zielonego", ale byłem od początku nowego forum SubSilver i tej wersji. Mniej więcej od około 2004 roku. Na początku tylko obserwowałem nowe posty, dopiero później , że warto się zarejestrować. Z tą stroną mam masę głównie dobrych wspomnień. Cieszy mnie jubileusz, bo już 10 lat istnieje i życzę jej kolejnych 10 i kolejnych....
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Arku gratulacje za taki wspaniały jubileusz. Nie wiele takich stron działa tak sprawnie jak ta przez taki kawał czasu.
W imieniu swoim i TAFCPL szczere gratulacje.
W imieniu swoim i TAFCPL szczere gratulacje.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Gasolina91
10 lat, jak ten czas leci...
Ja moderntalking.pl znam od 2005 roku.
Również składam serdeczne gratulacje i życzę kolejnych 10 a nawet więcej lat istnienia
Ja moderntalking.pl znam od 2005 roku.
Również składam serdeczne gratulacje i życzę kolejnych 10 a nawet więcej lat istnienia
Point Of No Return
- Dr Mabuse
Wstyd się przyznać, ale gdy powstawała strona mt.pl, ja nie miałem żadnego dostępu do netu. Ba, nawet komputera
Dlatego tym większe słowa uznania kieruję zarówno do twórców, jak i osób obecnie się udzielających. Serwisowi życzę dalszego rozwoju i trzymam kciuki, aby praca, jaką Administracja w pocie czoła społecznie wykonuje, dawała satysfakcję i poczucie spełnienia oraz aby Thomas i Dieter cały czas dostarczali treści ułatwiających rozwijanie tego dzieła 

- I-love-M-T
10 lat - to jeszcze dzieciak
I o ile o osobie w takim wieku myśli się jeszcze jak o "smarkaczu", o tyle o prężnie działającym serwisie internetowym myśli się już z... podziwem
Dekada to bardzo dużo jak na stronę www
P. Arku, serdecznie gratuluję pierwszej "dyszki"
I czego tu życzyć
Może po prostu tego, by w przyszłości dopisać do tej dziesiątki jeszcze jedno 0
Pozdrawiam 
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- użytkownik #1463
Składam szczere gratulacje wszystkim, którzy na przestrzeni tych dziesięciu lat przyczynili się do rozwoju MT.pl, i życzę wytrwałości i pomysłowości na kolejne 10 lat
Pamiętam, jak natrafiłem na tę stronę po raz pierwszy w dniu, kiedy odbywał się Sopot Hit festiwal 2008, od wtedy zaczynała się moja przygoda z MT, a ta strona dostarczała mi wiele informacji na ich temat, a zarejestrowałem się tu dopiero niecały rok później.
- MichałT
Chciałbym pogratulować, a jednocześnie podziękować założycielom serwisu moderntalking.pl za ich wkład pracy i chęci by dzień w dzień na nowo rozwijać i aktualizować stronę przez całą, ogrągłą dekadę. Dzięki Wam poznałem całą masę intersujących wiadomości i ciekawostek na temat Thomasa, Dietera a także całego sztabu ludzi z nimi współpracujących na przestrzeni tylu lat. Stronę poznałem jakieś 5 - 6 lat temu, gdy nie miałem jeszcze komputera i wtedy to właśnie zacząłem często na nią zaglądać, przy użyciu komputerów znajomych, lub publicznych (n.p w bibliotece), a dopiero jakieś 4 lata temu zacząłem być na niej stałym gościem, dzięki zostaniu posiadaczem dostępu do internetu. W rok później zarejestrowałem się i jestem już tutaj od prawie 3 lat, dzięki czemu cały czas mogę być na bieżąco z nowościami dotyczącymi moich idoli
Pozdrawiam i dziękuję za cały wkład pracy,
Wielki Fan MichałT
Pozdrawiam i dziękuję za cały wkład pracy,
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Romantic Warrior
i ja przyłączam się do gratulacji i życzeń kolejnych "dziesiątek"
ta strona z niesamowitą liczbą zebranych informacji, Dieter Bohlen Story i działalność polegająca na zrzeszaniu fanów - wielki wysiłek i wspaniały efekt
ta strona z niesamowitą liczbą zebranych informacji, Dieter Bohlen Story i działalność polegająca na zrzeszaniu fanów - wielki wysiłek i wspaniały efekt
- Pioetrek
- Kontakt:
Gratulacje Arku, wykonałeś przez te 10 lat świetną robotę i wierzę, że zapału i sił wystarczy Ci na kolejne 10. Tak trzymaj.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Ann
- Członek TAFC Polska
- MTalkingusia28
Nie masz się czego wstydzić. Ja byłam w identycznej sytuacji co Ty. Ja mam internet od wakacji 2009 i już wtedy tę stronkę odnalazłam łącznie z tym Forum. Nie od razu się zarejestrowałam, najpierw skupiłam się na przepisywaniu wszystkich wiadomości o Modern Talking do zeszytu A4, bo bardzo chciałam sobie czasem poczytać. Zresztą komp nie był mój tylko brata, teraz mam swój, ale to już zupełnie inna historia. A na Forum zarejestrowałam się pod koniec 2009 roku. Jestem bardzo szczęśliwa, że ta wspaniała stronka powstała i dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do powstania modern talking.pl, bo dowiedziałam się z niej wiele różnych rzeczy o moich idolach. Odnalazłam odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania na które wcześniej nie odnajdywałam odpowiedzi. Nawet nie wiedziałam, że to już 10 lat minęło. Życzę Moderatorom i Adminowi, aby wytrwali następne 10 lat i następne i następne i żeby nigdy nie zlikwidowali tej super stronki o której ja dowiedziałam się dopiero w 2009 r. Pozdrawiam WszystkichDr Mabuse pisze:Wstyd się przyznać, ale gdy powstawała strona mt.pl, ja nie miałem żadnego dostępu do netu. Ba, nawet komputera
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- FMike
Ja też chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim którzy przyczynili się do powstania i ciągłego rozwijania strony będącej ogromną skarbnicą wiedzy i jasnym punktem w sieci dla każdego fana.
"...I'm A Rough Boy..."
- Peter
Wielkie dzięki dla Arka, Pkmoderna, Roberta, Patryka i moderatorów, za ich ciężką pracę. było warto.
Dzisiaj serwis to prawdziwa kopalnia danych i nieocenione źródło informacji.
- Joanna91
Przyłączam się do powyższych podziękowań i życzę aby strona oraz forum funkcjonowały jak najdłużej i oby liczba fanów z roku na rok znacznie się powiększała
Ja jestem tu od roku (7 lutego minęła moja pierwsza rocznica
) i cieszę się, że znalazłam to forum, ponieważ tak jak Peter napisał, jest to prawdziwa kopalnia informacji o Modern Talking i nie tylko.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
-
Marcin87
Ja także chcę podziękować wszystkim, którzy włożyli swój trud w utworzenie tej stronki
Pomysł z jej utworzeniem był strzałem w 10, a teraz mamy 10 lat jej istnienia
Oby strona działała jak najdłużej