Zgadzam się!MT_Online pisze:nie oglądam tego scheissu, a taka wstawka miała zapewne na celu ośmieszenie jak cały ten cyniczny syf jest z założenia
"Włatcy Móch" a Modern Talking :)
- Romantic Warrior
Re: "Włatcy Móch" a Modern Talking :)
fakt faktem, to kto daje komu plakietkę i to co mówi Maślana jak mu się plakietka przyczepia do kombinezonu nie stawia MT w jakimś korzystnym świetle w tym odcinku
z drugiej strony jednak w tym serialu jest dużo nawiązań do ikon pop kultury lat 70. i 80., jakby Kędzierski przejawiał jakiś "delikatny sentyment" do czasów, w których jednak się wychował
np. w pokoju u Maślany wisi plakat Lorda Vadera ze Star Wars, a w odcinku "Za kólisami" Anusiak przyznaje się, że lubi BeeGees
z drugiej strony jednak w tym serialu jest dużo nawiązań do ikon pop kultury lat 70. i 80., jakby Kędzierski przejawiał jakiś "delikatny sentyment" do czasów, w których jednak się wychował
np. w pokoju u Maślany wisi plakat Lorda Vadera ze Star Wars, a w odcinku "Za kólisami" Anusiak przyznaje się, że lubi BeeGees
- karuus
Przyznam, że nie oglądam tego, ale aż looknę na ten odcinek ;p
You can win if you want.!
- MTalkingusia28
Dokładnie tak jak ja, nie lubię tego typu rozrywki i wkurza mnie ten cały Czesio wraz z jego ferajną.Gasolina91 pisze:Ja nie oglądam takich badziewi....
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- kate
Tak, ale Czesia lubię(oglądałam tylko jeden odcinek i to do połowy ) ale tylko dlatego,że moja koleżanka potrafiła mówić jego głosem i tak mnie to wspomnienie rozbraja że nie umiem go nie lubić.Gasolina91 pisze:Ja nie oglądam takich badziewi....
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2011 15:38 przez kate, łącznie zmieniany 1 raz.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever