Sport

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Re: Sport

Post autor: Peter »

Widzieliście na kogo natrafi Lech poznań w następnej rundzie? Na Dnipro Dnipropietrowsk. :mrgreen: Ciekawe ile im wkulają? Powinni wysoko wygraać i wreszcie Lech się odbije od dna. ;)
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ale nazwa, musiałam czytać 3 razy żeby zrozumieć ^^"
Ciekawa jestem czy Platini zgodzi się na te powtórki czy nie :>
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Ja bym nie był pewien że lech wygra też pojadą do domu poprostu polscy piłkarze to totalne dno aż ręce opadają
Awatar użytkownika
Peter

Brawo dla Polaków ograli słabo grających piłkarzy z czarnego lądu, grających bez swojej wielkiej gwiazdy. jeszcze wygrać z drużynami na poziomie Wysp Owczych i Nowej Zelandii i jesteśmy potęga. Nie wyobrażam sobie byśmy mogli z nimi przegrać, tak samo jak z następnym rywalem: Bośnią i Hercegowina.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Tak, wczoraj nasi pokazali klasę, pokazali, że jednak potrafią grać. Świetnie im poszło. Nie bardzo wierzyłam, że pokonają tych z Wybrzeża Kości Słoniowej, ale się udało. Fabiański puścił jednego gola, ale potem pilnował bramki. Jak dla mnie mecz był naprawdę ciekawy i mocno wierzyłam w wygraną naszych i nie zawiodłam się. :) Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
alunia13

Post autor: alunia13 »

Bramki były naprawdę fantastyczne, szczególnie Obraniaka. Mieli dużo okazji do strzelania goli, więc spokojnie mogli wygrać o 2 bramki wyżej. Nasi rywale faktycznie grali słabo i nic szczególnego nie pokazali. Ale nasza obrona dalej jest jak sito o.O
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Peter

To coś z lamusa, jeden mecz a tyle emocji, nie pamiętam żadnego tak jak ten:

O dziwo Polacy zagrali przyzwoicie.
ODPOWIEDZ