Sport
- Peter
Re: Sport
Brawo dla Polaków ograli słabo grających piłkarzy z czarnego lądu, grających bez swojej wielkiej gwiazdy. jeszcze wygrać z drużynami na poziomie Wysp Owczych i Nowej Zelandii i jesteśmy potęga. Nie wyobrażam sobie byśmy mogli z nimi przegrać, tak samo jak z następnym rywalem: Bośnią i Hercegowina.
- MTalkingusia28
Tak, wczoraj nasi pokazali klasę, pokazali, że jednak potrafią grać. Świetnie im poszło. Nie bardzo wierzyłam, że pokonają tych z Wybrzeża Kości Słoniowej, ale się udało. Fabiański puścił jednego gola, ale potem pilnował bramki. Jak dla mnie mecz był naprawdę ciekawy i mocno wierzyłam w wygraną naszych i nie zawiodłam się.
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
-
alunia13
Bramki były naprawdę fantastyczne, szczególnie Obraniaka. Mieli dużo okazji do strzelania goli, więc spokojnie mogli wygrać o 2 bramki wyżej. Nasi rywale faktycznie grali słabo i nic szczególnego nie pokazali. Ale nasza obrona dalej jest jak sito o.O
"You can win, If You want..."