Kiedyś korzystałem z IE ^^, teraz niedałbym rady. Mozilla mi się nie podoba, brzydki wygląd i strony mi się wolno przewijają na niej. Google Chrome jest NAJSZYBSZA, spróbujcie wersje 4 - sami zobaczycie. Korzystałbym z niej, ale wkurza mnie, że nie ma paska rozwinięcia stron internetowych, muszę wpisać przynajmniej jedną literę aby podpowiedziało, eh.
Ulubiona przeglądarka internetowa
- you're my heart
Ulubiona przeglądarka internetowa
No więc tak, jaką przeglądarkę najbardziej lubicie? Ja najbardziej lubię Operę, szybka, przejrzysta i ładna
.
Kiedyś korzystałem z IE ^^, teraz niedałbym rady. Mozilla mi się nie podoba, brzydki wygląd i strony mi się wolno przewijają na niej. Google Chrome jest NAJSZYBSZA, spróbujcie wersje 4 - sami zobaczycie. Korzystałbym z niej, ale wkurza mnie, że nie ma paska rozwinięcia stron internetowych, muszę wpisać przynajmniej jedną literę aby podpowiedziało, eh.

- Peter
Re: Ulubiona przeglądarka internetowa
Zdecydowanie IE. Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, a dlaczego nie dałbyś rady z tego korzystać? Ja kiedyś korzzystałem z Mozilli ale nie jest za ładna, choć pewnie szybsza niż IE.
- you're my heart
Dlatego, że jest to strasznie wolna i słaba przeglądarka, każda inna ją gniecie. Przykładowo na Operze takie NK ładuje mi się w 3 sekundy, a na IE z 8 ![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Zdecydowanie Mozilla z przyzwyczajenia .
- MODERN JEANNE
- FMike
Google Chrome ,mam od tygodnia i jestem zadowolony,polecam przynajmniej spróbować 
"...I'm A Rough Boy..."
- Adi
Ja używam z kolei na przemian Firefoxa z Google Chrome.
Ale jednak u mnie Firefox jest szybszy, za to Google niweluje mi problem niknięcia ekranu na jednym forum. Tzn, po napisaniu posta zamiast stronki z napisanym postem ekran robi się biały. I to tylko tak jest na tamtym forum. Na żadnym innym. I właśnie do tamtego forum używam tamtej przeglądarki.
Aha, jeszcze Googla używam do stronki z programem tv z Wirtualnej Polski. Mam tam zapamiętane wszystkie swoje stacje z mojego pakietu tv. A, że jest tego sporo a Firefox czyści sobie historię po każdym wyłączeniu(w sumie i dobrze, że kasuje wszystkie hasła) to do stronek typu tv, fora różne to używam googla, gdzie już mam zapamiętane hasło i nick. 
-
Marcin87
Kiedyś korzystałem z IE, ale wkurzał mnie bo wolno chodził. Teraz używam Firefoxa i jest dużo szybszy.
- Dami
Zdecydowanie Opera, strona szybkiego wybieranie jest w niej bardzo wygodna i przejrzysta, świetny dostęp do ulubionych stron no i w miarę szybka.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Ja korzystam z opery, ale ostatnio coś nie domaga, często się zawiesza i nie mogę przez nią zalogować się na przykład na tym forum, bo mnie z konta wywala. I tak w kółko.
Chyba przerzucę się na Chrome.
IE - nigdy w życiu.
Chyba przerzucę się na Chrome.
IE - nigdy w życiu.
- MTalkingusia28
Ja też wcześniej korzystałam z Opery, ale potem przerzuciłam się na Internet Explorer. Gdy mam problem, usuwam historię przeglądania i potem już wszystko dobrze chodzi. Też miałam problemy z wylogowaniem się z tego Forum. Potem po usunięciu historii przeglądania jednak wszystko wracało do normy. Zresztą zdążyłam się już do Explorera przyzwyczaić. Czasem korzystam z Firefoxa, ale trochę rzadziej, bo brat korzysta z mojego kompa i Firefoxa używa. Ja jednak wolę logować się na tym Forum w Explorerze. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Dami
Opera ma czasami takie odchyły i trzeba się przyzwycić, a więc jak mam z nią jakiś chwilowy problem to korzystam z Google Chrome lub z Safari.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Tak, najgorsze że czasami potrafi się niespodziewanie zamknąć i wyświetlić raport o błędzie. Jest to dla mnie "nóż w plecy" zwłaszcza gdy piszę jakiegoś długiego posta na forum a potem go tak po prostu stracę i to BEZ możliwości odzyskaniaDami pisze:Opera ma czasami takie odchyły i trzeba się przyzwycić, a więc jak mam z nią jakiś chwilowy problem to korzystam z Google Chrome lub z Safari.
Ale pocieszę użytkowników Opery: IE ma większe odchyły i częściej potrafi się zamknąć z błędem (jakiś durny moduł o nazwie SysFader
Ale nie zmienia to faktu że Opera jest u mnie na pierwszym miejscu (kwestia przyzwyczajenia), ale coraz częściej sięgam po GoogleChroma. Na trzecim miejscu dopiero będzie "lisek"
- Peter
IE to najdurniejsza przeglądarka jaka kiedykolwiek powstała, potrafi się psuć na potęgę. Mi kiedyś się potrafiło otwierać kilkadziesiąt okienek jedno za drugim i musiałem uruchomić menedżera zadań by to skończyć a następnie wywaliłem ten sh*t z komputera i zainstalowałem firefoxa.
- Joanna91
Ja od zawsze korzystam z Internet Explorer i jestem zadowolona. Zdażało się, że poza domem korzystałam również z innych przeglądarek, ale przyzwyczaiłam się do IE i nie zamierzam tego zmieniać. Też kilka razy miałam taką sytuację, że same zaczęły się włączać okienka przeglądarki. Ale to było spowodowane problemami z komputerem, chyba jakieś wirusy czy coś, nie pamiętam dokładnie, bo było to dosyć dawno temu. Po naprawie komputera przez fachowca wszystko wróciło do normy.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."