Znikające posty
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Znikające posty
Na forum jakiś czas temu pojawił się problem z postami, które po napisaniu nie są widoczne. Dziś aktualizowałem je do nowszej wersji i chciałbym dowiedzieć się, czy nadal są z tym jakieś kłopoty. Jeśli więc coś napisaliście i waszego postu nie ma ani na swoim miejscu ani w Koszu, proszę o wysłanie do mnie PW w tej sprawie. Zazwyczaj jesteśmy w stanie przywrócić te posty korzystając z panelu moderatora.
Jeśli dzisiejsza aktualizacja nie okaże się rozwiązaniem, w najbliższych tygodniach zainstalujemy forum na nowo (z zachowaniem wszystkich postów i kont oczywiście).
Jeśli dzisiejsza aktualizacja nie okaże się rozwiązaniem, w najbliższych tygodniach zainstalujemy forum na nowo (z zachowaniem wszystkich postów i kont oczywiście).
Jak piszesz tak cię widzą.
- Dami
Problem z wątkiem
W temacie o Secret Service włączyłem się do dyskusji i na stronie głównej forum widoczne jest że mój wątek jest napisany jako ostatni lecz po otwarciu go jest tam niewidoczny?
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: Problem z wątkiem
??Dami pisze:Tak samo jak Hey Angel słynny był utwór Summertime.Peter pisze:Nawet nie wiedziałem, że to ona śpiewa piosenkę "Hey Angel", wychowałem się na tym utworze
Ja go widzę...
-
Marcin87
Dami rano faktycznie nie było widać tego wątku, bo sprawdzałem a teraz wszedłem i już go widać
Pewnie admin coś poprawił
- Peter
@ Husku, Damiemu chodzi o post w temacie Secret Service, było już o znikających postach, Arek założył nawet temat o tym w dziale technicznym...
viewtopic.php?f=13&t=3809&p=60131#p60131
viewtopic.php?f=13&t=3809&p=60131#p60131
- Dami
Ja nadal go nie widzę, trudno nie jest to aż taki problem.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Oj sorry, Peter.
Źle spojrzałam
.
Źle spojrzałam
- Peter
Ja też nie widzę: pisze ostatni post: Dami a tam ostatni post napisała Gasolina91.
-
Marcin87
Sory Dami pomyliłem wątki. Sprawdzałem w temacie o Ginie T zamiast Secret Service. Faktycznie nie ma tam postu napisanego przez Ciebie
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Dami
Re: Znikające posty
Dzięki.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Mój post w temacie o jubileuszu moderntalking.pl również zniknął
.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Ostatnio niestety dosc czesto sie to tutaj zdarza. Najczesciej po jakims czasie (czasami kilku godzinach) post sie koncu pojawia. Twojego postu jescze nie ma, bo wlasnie chcialem go przeczytac...Husku pisze:Mój post w temacie o jubileuszu moderntalking.pl również zniknął.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony wt lut 15, 2011 16:08 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawione.
Powód: Poprawione.
You Can Win, If You Want.